Tuesday, February 22, 2011

~faSt upDate, nO iDea~




# nO iDea..

oleh kerana lately ni aku kesibukan, so ilham a.k.a nukilan aku tak dapat nk ditulis sebabnya abis ilang yg aku sendiri tk tahu mana hilangnya..so aku just fast update sbb aku takder idea..hahaa...

# bUkan aKu sOrang...

bila aku lama tak update blog aku ni, ingatkan ramai yang dah lupakan aku..tapi bukan masalah lupa @ingat..masalahnya ramai lagi kawan2 blogger aku yg kesibukan so tak dapat nk update blog masing2..3 bulan aku tak update ingatkan aku jer yg kesibukan..rupanya lagi lama dari aku sampai 5 bulan tak update pun ada..what to do...masing2 ada komitmen lain..so skang ni aku tk leh dikategorikan sebagai blogger tegar @ fulltime blogger..aku rasa aku dikategorikan dalam sukutime blogger..halftime blogger pun tk tercalon...dulu aku aktif but bila ada aku ada komitmen lain, blog ni agak terpinggir..oleh sebab tk update income aku dari blog ni aku kureng but nasib baik aku ada backup blog untuk 'cover' income aku...

#aKu sUka MentOr, taPi bOring ngAn ameRica idOl..

aku suka layan Mentor skang tpi aku just layan audition untuk Mentor jer..konsert protege2 ni jangan harap aku nk layan...dulu aku suka layan America Idol time audition sebabnya aku suka dengar komen si mulut puaka, Simon...rasa ceria hidup aku dengar komen dia..but now bila dia dah resign ganti pulak si J.Lo & Steve Tyler, aku semakin bosan tgk..tkder yang nk kutuk2 judge mcm dorang kutuk Simon..so aku tgk Mentor...aku suka tengok gelagat dorang yg muka tembok ni..aku pun tak tahu la sebab apa dorang konfiden suara dorang sedap padahal suara dah mcm cipan..siap menangis2 lagi..mmg lawak + menyakitkan mata la dorang ni..siap ada yg audition mentor semata2 nk tackle ex-gf balik? yg ni teramat la cipan..ramai lagi pompuan kat luar tu..klu dah dia dump u tu, cari la yg lain..skang kan pompuan teramat ramai..

#aKu takDer bOyfriend,sO aKu naK bOyfriend..

kau ada boyfriend?aku takder boyfriend so aku nk boyfriend..masalahnya boyfriend2 yg aku kenal ni sume tkleh pakai..tak leh wat calon suami..80% hampeh..oleh sebab 80% hampeh ni la, aku fobia ngan laki..tapi aku nk boyfriend..camner nih????

#fOunder Apple daH naK kiOk...

sedihnya bila baca artikel yang founder Apple, Mr.Steven Jobs yang mungkin akan hidup lagi 6 minggu..dia mengidap kanser pankreas..owh kesian..aset dia teramat byk..aku suka gila ngan lappy2 keluaran Apple yang aku masih tak dapat nk grab lagi salah satu lappy dia..ada chance lagi tak aku nk ngorat dia..untung2 dapat skit aset2 dia..so aku takyah susah payah cuci mata tgk lappy2 dia..hurmmm! sedih..sedih...

#daH takDer iDea, sO guDnite...

aku tkder idea dah time ni...so jam dah pukul 2:24am..time to sleep..gudnite..sweet dream..sleep tite..bye2...see you on the next entry..



3 meletops dah komen! :

Cik Wanie Ghani said...

insya-ALLAH,
nanti idea itew akn dtg...

hihihi:)

meo suke sara said...

pakai apple ke?

Minah Kiwi said...

kalau founder apple dah nk kiok.. pas nie founder orange plak bila nk kiok.. hah.. jawab uollss.. soalan cepu emas dari minah kiwi

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;