Sunday, June 21, 2015 2 meletops dah komen!

HATI INI TELAH DILUKAI

Dikala org sibuk berbuka puasa, aku pula sibuk berblogging..well aku cuti weh..taknak cita panjang, aku nak luahkan perasaan jap..sekian lama tak dikecewakan now aku dikecewekan sekali lagi..Actually tiada pun kata2 dikecewakan tu tapi instinct aku kuat mengatakan aku akan dikecewakan sekali lagi walaupun tanpa sebarang kata2..Tindakan tu je dah cukup kuatkan instinct aku

MR.A (mmg nama sebenar) ni aku kenal 2 months ago..at 1st nampak dia baik, bersungguh2 dengan aku..MR.A ni seorang Coach bolasepak dan juga Admin kt sebuah Uitm nun jauh di selatan tanahair..mula mmg okay tiap ari kol tiap ari update segala aktiviti dia but after jumpa aku nampak perangai dia yang kian berubah sikit demi sikit tapi aku bersabar

Orang lain pun bz..even Perdana Menteri pun bz tapi zaman teknologi ni segala Whatsapp/Wechat/Facebook ada untuk berhubung..If sebelum ni bz mcm mana pun boleh je msg sekejap tapi skang susah pula nak update..kenapa perlu nak buat mcm tu?meyakitkan hati je! kan lebih bagus berterus terang if taknak teruskan hubungan ke apa!

Macam mana aku tau aku bakal dikecewakan? aku kol tak berangkat! aku wasap tak bereply! aku kol opis, wah dia letak panggilan tu..ok fine dari situ aku dah dapat tangkap..tapi aku bersabar..aku bukan nak berlakon bersabar tapi aku tetap sabar..dalam hati aku 50 -50 je..50% aku rasa dia maybe terlampau bz, 50% aku rasa dia mcm nak elakkan diri..well jawapan sebenar pada si empunya badan!

Apa yang aku buat skang wait & see..If within 1 week still perangai mcm hanjeng aku paham la maksudnya!

Okay now aku nak out..lapar la pulak!

Tuesday, April 7, 2015 3 meletops dah komen!

JANTAN & LELAKI TAK GUNA SESEN PUN




Kay guys nampak tak title CS yang mcm jahanam ni? Ni CS nak story actually CS dah putus tunang kat 6 bulan dah So now CS ni SINGLE & AVAILABLE semula..maybe bukan rezeki CS kot tapi CS bukan nak cita pasal tunang CS ke apa ye

Ni CS nak story pasal sorang DUDA yang CS kenal baru 3 hari.CS gelarkan dia MR.K je la ye..umur sekitar 38 tahun..paras rupa ok la mix Chinese + Malay..nasib baik 3 hari je..alkisahnya dia jumpa hp number CS dri 1 iklan CS publish..Iklan apa yang tu CS takmau story lagi..then dia Whatsapp  so CS kenal2 la..CS punya style if nak kenal2 better face to face lebih afdal.nak tgk juga dia betul2 ikhlas ke tak.since dari dari Shah Alam so CS pun cabar la dia if berani datang Kedah..guess what?? Dia dtg jumpa CS wehh all the way dari Shah Alam to Kedah haha..

Be My Followers

Chat With Me

 
;