Tuesday, November 23, 2010

~hEpy bEsDay tO mE~

StOry One ~ My BeSday..

today is the day I was born.. now i'm 27 years old..still single & available..hepy besday to myself..wish all my dreams will come true next year..next year will be New SITI SARAH..apa yang barunya tu rahsia dulu..thn ni tkder kek sbb my dad tkder..slalunya my dad beli kek masa besday aku but this year i dont have kek..

for my besday today, aku dpt byk wishes..dlm facebook pun byk wishes..so hope all the wishes will come true for my life..rasa dihargai & disayangi pulak bila ramai sgt wish..slalunya org tak ingat besday aku sbb ujung thn..nak wat cmner dah aku kuar 23/11..parents & my bestfren jer ingat..pakwe?haram nak ingat..nasib aku tkder pakwe this year..klu ada, dah lama aku maki klu tak wish..HEPY BESDAY TO ME..i'm getting old..


StOry TwO ~ MaMat giLa baBi..

oleh kerana mulut aku dah lama tak maki org, so kali ni aku nak maki sorang mamat ni..aku konpius mna dia dpt no aku..katanya aku bagi masa aku ada myspace dulu..actually aku dh padam acc myspace pasal letih handle byk sgt social network..aku kompius gak bila masa aku bagi no fon aku kat org..aku ni ingat klu aku ada bgi no tpi ngan mamat ni aku lupa-lupa ayam..soal punya soal, aku pun malas nk soal so ckp je lah..mula dia borak cara baik..tup2 bukak topik ex-gf dia..aku pun bgi la advice, then tetiba dia masuk topik dia stim, apa kejadahnya ni?dia kata dgr suara aku, dia stim..SAH! MR. SYAMIL@SHARIL, u such a gila + psycho man..habit aku mcm biasalah, maki dulu sblm letak fon..dah byk jugak aku dgr, org kata suara aku bleh kasi stim!!! bila aku ckp nada kuat, kata aku garang la, takut nak borak la..sume ada..bila aku guna nada natural, kata bleh kasi stim..rasa mls nak pakai fon pun ada skang ni...
naik nyampah aku dgn manusia mcm ni..bukan tau nak respect org, main hentam jer konon ingat org nak layan dia punya stim..aku tak tau napa aku asik jumpa@kenal laki spesis bangang mcm ni..hope next year aku kenal someone yg betul2 ikhlas nak kenal, kwn, kapel, kawin ngan aku..so aku nekad 1/1/2011, aku akn stop guna 012-284xxxx.. bye2..no ni byk sgt kenangan so aku decide nak stop guna no ni..next year will be the NEW SARA, NEW LIFE, NEW HP NUMBER & NEW IMAGE..

GOODBYE 27, HELLO 28



8 meletops dah komen! :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

happy birthday dear ♥..hehe
angka bukan penentu segala =)
cheers~

rizputra7 said...

apy birthday sara...sama umur rupanya kita nie...

nabilah_2908 said...

HAPPY BIRTHDAY CIK SARAH...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
COMMENT BOX

Seri said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

ieda said...

eppy bday 2 uuuuuuuu .. eppy bday 2 uuuuuuuuuu eppy bday 2 uuu sara ..

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu dear :)

nuyin2u said...

happy belated birthday

rizwan's sweetheart said...

epy belated besday cik sara....

rizwan's sweetheart said...

epy belated besday cik sara....

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;