Friday, September 10, 2010

~sElaMat hArI rAyA~

Selamat Hari Raya..Maaf Zahir & Batin..dah pun raya tpi tak sangka aku dah lama tk update blog ni sampaikan Encik Joe pun tegur supaya update blog..Adddoooooiii

actually dah lama aku nak update tapi tak update pun..ingat bru 2 minggu tup2 dah sebulan terbiar..so pagi yg mulia ni aku terasa nk update blog..tpi aku tknak story morry pasal aku tkder idea disebabkan kenyang ngan nasi himpit + kuah kacang..aku cuma nak update pasal kad raya..aku nak himpun kad2 raya dari blogger.so klu sesapa ada kad raya nak bgi, inform k.konpem aku gi curi kad raya korang..

From Mr.Meo















3 meletops dah komen! :

meo said...

slmt hari raye... :D

amik kad awk ye :)

Anip™ said...

selamat ari rye...

wirajiwa said...

Selamat hari raya aidilfitri sara. Harapan aku semoga puasa yang lalu diperoleh keberkatannya, dan syawal yang tiba menambat silaturahim renggang.amin

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;