Wednesday, August 11, 2010

~I'm BaCk~

YaAmpun...lamanya aku rasa blog nie di private..suma gara2 aku dok ubah template aku yang berterabur + bersepah macam sampah sarap padahal aku pakai template lama jer..aku kembali lagi dengan wajah baru..sebenarnya aku bosan dengan template biru aku tu..so aku decide nak pakai balik template Latte aku ni..rindu plak kat dia..

Ari dah pun start untuk kita umat Islam berpuasa..so aku nk wish untuk sume kekawan blogger, facebook dan sapa yang mengenali aku, Selamat Menjalani Ibadah Puasa..

Bila dah berpuasa pandai2 la kita kawal nafsu yang perlu dikawal..

Memang bulan puasa setan kena ikat tpi yang tak diikat ialah nafsu kita sendiri..so sendiri mau ingat la k..


walaupun puasa blog aku tetap berjalan seperti biasa..so nite guys..i want to sleep..
Selamat Bersahur, Selamat Berbuka, Selamat Berpuasa..



16 meletops dah komen! :

zella y said...

salam ramadhan... ;)

ieda said...

salam ramdhan dik ... cantik aper langsir baru umah nieh .. suker akak tgk :))

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

finally.. dah boleh bukak blog akk kembali.. hehee.. selamat berpuasa kak ^__^

Aril Lanang said...

wal hasil akhirnya balik asal.slm ramadhan...:-)

~Cik Sara~ said...

Zella ~ salam ramadhan zella..

~Cik Sara~ said...

Ieda ~ yeke kak ieda.pakai langsir lama..

~Cik Sara~ said...

Aisumi ~ slamat berpuasa sumi..

~Cik Sara~ said...

Aril ~ mana tumpahnya kuah klu tk ke nasi..

zan-xray said...

nak ucap selamat berpuasa kat cik sara kat blog pulak

terima kasih atas pesanan dan ingatan kat entry ni.. sendiri mau ingat ma.

♥ p a A n i ♥ said...

slmt berposerr~~~ :P

meo188 said...

horey2...

slmt berpuasa! :D

wirajiwa said...

Selamat berpuasa sara.

Seri said...

selamat menyambut ramadan al mubarak sara (^_^)

Faarihin said...

selamat menjalani ibadah puasa tuan umah.. (^__^)

Sharifah Nurul Shahirah said...

comella. mcm mne nk wat comment jd pop up?

joegrimjow said...

update2
huhu

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;