Sunday, May 16, 2010

~MyFrieNds2u.cOm~

Holla, Just Wanted To Say Hi & I'm Back..Alhamdullilah..lega bila rasa ok kembali..rasa rindu nak update blog..mana mungkin aku tinggal lappy aku lama2..bleh sewel jadinya..aku baru jer register dalam 1 lagi social network terbaru..rasanya baru 2 hari social network ni launching..MYFRIENDS2U

Kononnya MyFriends2U ni 'facebook' versi Malaysia..so rupa pun mmg mcm Facebook..kaler pun biru mcm Facebook..interface pun mmg ala Facebook..ingatkan special skit dari Facebook..aku masih lagi 'explore' MyFriends2u ni..tak pasti dia mesra alam macam Facebook ker tak pasal masih baru so tak leh judge lebih2 sgt..tapi musykil jap napa bila register ada pulak Normal User & Belia4B..apa beza entahlah..

Dalam MyFriends2u ni pun ada jugak pages klu sesapa nak cari job @ iklankan job..nak iklankan jodoh pun bleh jugak.lebih kurang macam Facebook la..so cuba2 lah tengok MyFriends2u ni..aku nak sambung balik explore MyFriends2u sambil makan cucur ikan bilis mak aku wat..rangup..yummy!!yummy!!

UPDATE ~ dlm myfriends2u ni, kita tkkan tahu ada friends request unless kita check sendiri.tak macam social network lain kita di inform klu ada friend request..so rate aku untuk myfriends2u takat ni cuma 2/10..


26 meletops dah komen! :

Lynn Nasir said...

salam sara,

nnti dah abes explore, buat report yek? ku nantikannya..ting-tongg!

Hanis Kamis said...

betol.
betol.
dh abes xplore...wat report empatbelas page ye.
khahaha.

zella y said...

ni nk lawan fesbuk la ni erk...
=p

rekrazie said...

aku ade review pasal ni aritu.
just share pendapat je. tatau la org lain camne huhu

rizputra7 said...

dah buat akaun nie...tapi still rasa macam kekok jer...hehhe

hellioz said...

malaysian based company punya ke?

zan-xray said...

hehe ada lagi baru MyFriends2u.
Fb pun baru join, orang dah bertahun dah masuk, abg zan baru je terhengeh2 join.. ni mai lak yang baru. kali ni nak jadi antara yang awal la pulak.

apa2 pun blog gak best leh baca koleksi cerita lawak sara... dushyummmm!!

~AkukahMilikmu~ said...

Kak Lynn ~ orait..sara update n kasi rate lagi..

~AkukahMilikmu~ said...

Hanis ~ 14 jer?cukup ker?4o la..

~AkukahMilikmu~ said...

Zella ~ nampak gayanya mcm tu la..interface pun sepesen mcm facebook..bezanya company malaysia buat..

~AkukahMilikmu~ said...

Rekrazie ~ yer ker?tahniah..u pun buat review pasal ni.

~AkukahMilikmu~ said...

RizPutra ~ bukan kekok jer tpi lembap jugak interface dia.jenuh tggu..nk kata internet lembap tk jugak..n kata dasat mcm facebook pun tk jugak..

~AkukahMilikmu~ said...

Hellioz ~ yup..malaysia mali..

~AkukahMilikmu~ said...

Zan x-rAY ~ Abg Zan cepat2 daftar..jadi yg terawal pasal benda ni pun baru sgt..byk kena upgrade..wah bangga jap pasal abg zan suka blog sara..dusyuummmm balik!!!!

Anonymous said...

nice info bout this.tq

Maimunah said...

amboi sarah jadi tukang review plak.bagus betul adik akak sorang ni..rajin.akak pernah dengar pasal nih..kalau tak silap baru launching.tengok2 sarah dah daftar.best tak?

~AkukahMilikmu~ said...

Anony ~ welcome

~AkukahMilikmu~ said...

Maimunah ~ mmg baru launching nk kata best tu tahlah..masih baru.tk berapa mesra alam lagi..kan masih baru.nk komen lebih pun kang nanti kata tk support product mesia..

Maimunah said...

kalau macam tu satlagi akak pun nak cuba tengok site ni.akak pulak bagi review k.2/10 jer?nampaknya mmg kena upgrade lagi ni

~AkukahMilikmu~ said...

Maimunah ~ 2/10 tu cukup rasanya wat masa ni pasal sara pun baru 2 ari join..explore pun tk abis lagi pasal lembap interface dia.

Anonymous said...

I GIVE 1/10!

~AkukahMilikmu~ said...

y not u give 10/10..hihi

Cik Dara said...

myfriends2u ni nak lawan facebook ker sara?cik dara tgk sama jer macam facebook.warna design pun sama.biru jer.

~AkukahMilikmu~ said...

Cik Dara~ nampak gaya mcm tu la..

Anonymous said...

nice info!

~AkukahMilikmu~ said...

Anony ~ thanks..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;