Friday, May 14, 2010

~I HaVe To ReSt, I'LL Be BaCk~


I need rest..Aku taknak pandang lappy aku jap..Aku addicted sgt dah ni..Aku addicted ngan KOREA..Aku addicted dgn lagu-lagu KOREA..Aku addicted ngan talk show & game show KOREA..boleh dikatakan aku addicted apa saja berkaitan KOREA..sume gara-gara YOUTUBE..

Oleh kerana addicted ni, aku tak cukup tidur..aku letih..aku jarang tidur petang tapi kul 2 petang pun aku dah ngantuk..gara-gara KOREA aku tidur 4 pagi..aku tak mau latih diri aku tidur petang pasal nanti malam sure aku jadi KELAWAR..esoknya aku pasti tukar jadi PANDA..

panda pirate Pictures, Images and Photos

Kenapa aku addicted ngan KOREA?aku start addicted ngan KOREA ni masa aku sekolah lagi..masa tu abah aku bawak balik pamplet tourist pasal KOREA..aku tertarik ngan KOREA, then popular pulak cita WINTER SONATA..aku tak miss cita ni.makin bertambah addict aku ngan KOREA..dari situ jugak aku banyak tengok cita KOREA, aku tengok talk show & game show KOREA, aku cuba paham life & culture KOREA, aku layan lagu-lagu KOREA, aku simpan segala maklumat tempat menarik kat KOREA..aku cari mana tempat shopping kat KOREA..aku cuba kenal artis2 KOREA dan aku cuba belajar bahasa KOREA..

Dulu aku mmg tak layan YOUTUBE, tup2 dalam 1 hari aku addicted ngan YOUTUBE..aku bukak YOUTUBE sure aku cari KOREAN ENTERTAINMENT..kan bagus kalau aku tak kenal YOUTUBE, taklah aku addicted mcm ni..sebabkan YOUTUBE jugak aku tak larat tgk blog..klu aku bukak blog pun aku layan dulu YOUTUBE..naya ar aku mcm ni.so aku decide nak rest jap..aku nak tidur..aku nak cover balik letih aku ni..1-2 hari jer aku off duty..next day i'll be back again..InsyaAllah..


p/s ~ target aku sekarang aku nk study bahasa KOREA & himpun budget untuk aku fly ker KOREA..maybe addicted aku akan hilang bila kaki aku sendiri 'jejak' tanah KOREA.


20 meletops dah komen! :

fiD said...

perlu d rawat segera nie, ohoho

Lynn Nasir said...

salam,

hidup sebagai muslimah kena berpada-pada. elok sederhana drpd keterlaluan. dulu masa aii muda-mudi pun pk mcm sgt penting utk b'jaga mlm tgk mende2 korea ni. akhirnya sendiri sedar yg org korea tu ntah minat ntah tidak kat aii ni..^^

zan-xray said...

dak sara ni kena bawak pi berubat kampung dah ni..

sebenarnya abang zan pun minat gak korea hehehe.

Mr Rulez said...

sara nk ikut gak..nnt kiter leyh shOpink kat sana..hehe

tp kiter suka citer mxico ag..sb awex2 dy sexy..haha

chokio_nia said...

uish..bahaye ne kak..tape2..rehat okay2..:)

meo188 said...

korea!!!!!!!

zella y said...

rehat puas2 okay....
jgn smpai addicted sudah...hehehhe

~AkukahMilikmu~ said...

Fid ~ tolong rawat i bleh tk..

~AkukahMilikmu~ said...

Lynn ~ kak lynn, terkedu sara baca kata2 kak lynn

~AkukahMilikmu~ said...

Zan X-Ray ~ abg Zan, tolong bawak sara gi berubat..pls.

~AkukahMilikmu~ said...

Mr.Rulez ~ nak ikut?jom ar..kita shopink sesama k..mexico tk best..sakit mata tgk pasal jeles tak dpt badan mcm diorang..

~AkukahMilikmu~ said...

Ain ~ ok.

~AkukahMilikmu~ said...

Meo 188 ~ Malaysia!!Korea!!

~AkukahMilikmu~ said...

Zella ~ rehat wajib tpi mmg addicted dah..

Anonymous said...

chill k

~AkukahMilikmu~ said...

Anony ~ orait..i will..

Hanis Kamis said...

nak ikot pi korea juga
tp mesti kena pack mee segera bnyk-byk.
sbb takleyh terima mskn korea.
haha

afyrd best said...

jom pi korea...hihihi :)

~AkukahMilikmu~ said...

Hanis ~ jom2..kita gi sesama.

~AkukahMilikmu~ said...

Afyrd Best~ jom ar join..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;