Saturday, April 10, 2010

~PERSONAL TASTE..JOM TENGOK!~

Holla..ari ni aku bukan lagi DOKTOR SARA & NURSE SARA pasal aku dah letak jawatan semalam..letih jadi DOKTOR & NURSE..aku jadi PROMOTER pulak..aku nk promote pada peminat cita KOREA untuk tgk drama terbaru PERSONAL TASTE @ PERSONAL PREFERENCE..hero dia LEE MIN HO heroin dia SON YE JIN..
Dalam cita ni LEE MIN HO tak la sengal2 mcm dalam BOYS OVER FLOWERS..dalam PERSONAL TASTE dia serius skit..MATURED & BERKERJAYA..tapi dia GAY..actually dia bukan GAY tapi pretend to be GAY..sume mula dengan salah paham yg buatkan org nampak dia GAY..si heroin ni pulak mmg selekeh skit..pengotor pun yer jugak..dari situ mulalah salah paham sampai la si heroin dapat tau LEE MIN HO ni bukan gay dan jatuh cinta pulak kat dia..

Mana2 drama klu tkder watak sengal mmg tak sah..dalam cita ni ada watak sengal gila lakonan SEULONG( 2AM)..tak tertahan gelak tgk watak dia yg KEPOCHI skit ni..so cita byk tak mau..tulis byk letih..pada yang minat LEE MIN HO & SEULONG (2AM) tgklah cita nie..best..aku promote ni..kalaulah JO KWON(2AM) yang berlakon konpem GEMPAK gila cita ni..JO KWON sah2 mmg sengal..


p/s ~ ada tak yang kenal JO KWON nie??ke aku sorang jer yg kenal JO KWON!!!!





10 meletops dah komen! :

joegrimjow said...

jo jo jo

jo kwon tak kenal
joegrimjow kenal
hehe

Lynn Nasir said...

arrrghhh!!! sara ni memang tau, akak tak abes lg tgk you're beautiful..dah kuar personal taste..isk..

"telur murah! telur segar..!!"

sI tEDI said...

i bukan nurse tp i meksi!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

JoeGrimJow ~ i dua2 kenal..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Lynn ~kak lynn..sara kan promoter..kena cepat..hehe

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi ~ i bekas nurse..meksi i minta dulu tpi tk dpt..hehe!!huhu!!

zan-xray said...

Sara dulu bekas nurse...
kagum2 ni.
jarang tengok tv. tapi ada peluang tengok juga lah

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan X-Ray ~ hehe..tk lah..tk pernah pun jadi nurse..pernah ganti tugas nurse ada ar..

Anonymous said...

personal taste ni dh tyg kat channel kbs ker?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Anony ~ bukan tayang kat KBS tpi MDC..baru 4 episod..ada 17 episod sume..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;