Monday, April 26, 2010

~PART 3- TIPS KENAL CINTA DARI SUAMI ORANG~

Pernah tak sesapa terjebak dgn suami orang tanpa disedari??Suami org ni kekadang pandai cover..konon masih bujang tup2 bini datang serang, barulah tau rupanya suami orang..si suami sure tak ngaku..mana leh ngaku beb!!ego tak kasi!!so untuk Last Tips ni DOKTOR SARA kembali lagi dgn list macam mana nak elak dari cinta suami orang ni..


  • Banyak Pengalaman
Lelaki yg dah berkahwin ni biasanya pengalaman diorang mmg tiptop..nak pulak yang dah kawin lama..yg baru kawin tak tiptop lagi..pasal tu selalu terkantoi..yg tiptop ni jarang skit terkantoi..lelaki yg dah kawin ni jugak cukup tau cara nak tackle pompuan..pasal tu byk pompuan boleh terlentok ngan laki org..spesies ni pandai layan pompuan lebih2 lagi klu yg byk duit..best ker???
  • Lelaki Dah Kawin Bukan Nak Cinta
Certain laki org ni ngorat pompuan lain bukan sebab nk bercinta ker apa..sori dear, dorang taknak pun cinta dari u..cinta kat umah pun tak terjaga..certain laki pulak nk 'body' u jer..untuk dapatkan 'body' u, sure diorang kena labur apa yang patut..klu tak dapatlah..pompuan ni pulak cepat percaya..ni spesies 'mata durian'..tajam jer tgk duit..nak apa sume dapat..dah dapat sure kena balas balik kan..diorang takkan nak u balas ngan duit balik tpi balas dgn body..sanggup ke???
  • Send Picture Body
ada pulak style laki org ni bila datang nafsu gatal, mula ar minta mms pic body..tak tertahan sgt nk tgk..yg bini ada sediakala taknak tgk pun..style ni pun sama gak kat atas..untuk dapatkan pic body u, sure dia akan pujuk u..bagi janji mcm2..'Lepas Tengok I Padam La, I Tak Simpan'..caya ker diorang tak simpan?takder maknanya tak simpan..siap ada folder khas lagi untuk body u..siap password!!
  • Cerita Keburukan Isteri
ada certain laki org ni, nk umpan pompuan supaya suka kat dia, senang jer..dia akan cerita segala kelemahan n keburukan isteri dia..padahal isteri kat umah skit punya baik..siap kata ' Isteri I Tu Teruk, Tak Nak Hormat I Langsung'..ada pulak yg kata' Isteri I Takkan Tau I Ada GirlFren'..patut ker hal rumahtangga cita kat org luar..patutnya dia kena rahsiakan baik buruk bini dia..mmg sah2laki mcm ni tak leh pakai..so elakkan diri anda k..byk lagi yg bujang kat luar..

  • Tangan Suka Merayap
klu kuar dating, biasanya diorang akan pilih tempat yg jauh dari umah dia..contohnya, klu tinggal di Perlis, sah2 dia akan pilih Pulau Pinang..mana bleh dekat2..nk mampus, kang terserempak ngan kwn2 isteri, adik bradik ker apa!!kantoi ar.ada pulak dating dlm kete jer senang tangan nak merayap..spesies ni mmg takmau cinta..be careful k.
  • Napa Laki Orang Suka Ngorat Anak Dara
yg sebenarnya spesies ni dah jemu ngan body bini diorang.dh tk power mcm mula kawin..anak dah 5 sure longgar abis..si isteri pulak tak amik pot pun pasal benda ni..taknak jaga sure laki 'mkn luar'..kes mcm ni berlambak sgt jadi..anak dara kan masih 'fresh'..mana beranak 5 lagi..so sume still 'sendat2 sempit2..'

  • Laki Orang vs Bini Orang
ni pun berlambak sgt jadi sampai bleh kena bunuh..korang rasa pasal apa jadi mcm ni??Laki orang ni cari apa kat Bini orang & Bini orang ni cari apa kat Laki orang?biasanya laki orang ni nak s**** dari isteri org..sma2 gersang..si bini ni kat umah laki bz..tak mau layan dia tup2 ada pulak si laki org ni yg maybe kwn keje ka apa, kasi layanan tiptop kat dia..mcm mana tak lentok!!tak tau la apa dalam kepala otak diorang ni..ish!!


So pada Ladies luar sana stop dari ada skandal dgn suami org ni..kesiankan lah isteri & anak diorang kat umah..cuba bayangkan anda kat tempat si isteri ni..sanggup ker berdepan dgn hal mcm ni?

p/s ~ so setakat ni saja tips2 dari DOKTOR SARA..pasni dah tkder Doktor Sara sbb aku dah letak jawatan..letih ar..aku nak jadi Posmen pulak..bubbye!!!



10 meletops dah komen! :

AISHA SAAD said...

gatall eh laki orangg nih.. adehh!

mintak2 hati aku tak penah terbuka untokk laki orangg. aminn.

ninaneno said...

wooo~~!!!

dasar tak cukup satu... nak lebih2 plak kannn...

rizputra7 said...

hebat ler dr sara nie..macam2 dia tahu hehehe...ada pengalaman ker dr sara?

zella y said...

kdg2 pelik bila ade lelaki complaint psl body bini yg dh xpower...

kalau nk power...gi la sponser bini gi slim word ke ape...

ni tau ckp je kan?? =p

~AkukahMilikmu~ said...

Aisha ~amin!!!

~AkukahMilikmu~ said...

NinaNeno ~ mmg pun.mentang2 kuota 4..

~AkukahMilikmu~ said...

RizPutra ~ rasa2?????jengx3

~AkukahMilikmu~ said...

Zella ~ betul sgt..antar jer gi slim world.gamak mahal sgt beli jer produk Dr.Rozmey..konpem power balik.

jejaka anggun said...

laki org skang dah xedr cover2 lagik. terus jer ngaku dia laki org.

fary said...

Takot

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;