Friday, April 23, 2010

~PART 2- TIPS KENAL LELAKI NAK S****~

Holla, ari ni DOKTOR SARA kembali lagi dengan tips seterusnya PART 2-TIPS KENAL LELAKI NAK S****..(paham sendiri ye s*** tu apa)..nak kenal lelaki yg niat nak s*** dari pompuan senang jer..now DOKTOR SARA akan listkan style-style laki nak s***..


  • Sosial Network & YM
be careful yer klu korang kenal mamat2 spesies ni..ada certain laki yg kita kenal melalui MIRC,YM,GOOGLE TALK dan sewaktu dengannya bukan sume boleh pakai..dah nama kenal melalui alam maya,mcm2 la dikelentongnya..ada pulak certain laki yg gunakan muka dia yg dia budget ala-ala Lee Min Ho @ Kim Hyun Joong ni untuk buat pompuan sukakan dia..laki mcm ni trick dia mmg byk..ada pulak certain laki suka guna nickname yg berbau lucah mcm 'DickSensual' pasal nak bgtau yg dia boleh kasi 'sensual feeling' la konon..
  • Webcam
ni lagi satu style laki nak s*** salu guna..,maybe dia budget bila certain pompuan tgk dia punya anu, trus akan bernafsu..sorry guys bukan sume pompuan berselera tgk bila u duduk atas chair dpn laptop @pc then u buzz pompuan dgn ayat 'Hi, Dear, Jom Webcam, Ada Surprise 4 U' after that u pegang u punya anu..dats not da right style..nampak murah sgt!!klu ada sesapa yg u baru kenal tnya pasal webcam, pls la jual mahal skit..katakan.' Sori, I Dun Have Webcam Rite Now'..klu yg ajak berwebcam tu org u kenal, dats ok..then u tgk reaction laki tdi, apa jawapan dia samada 'Really, Its Alright' @ ???????..tkder respon tu maknanya dia pergi cari mangsa lain pulak yg berselera tgk anu dia..
  • Call
ada certain pompuan pulak maybe suka tgk muka hensem buzz dia..borak2 pastu bila laki minta no fon trus bagi..budget hensem maybe baik..dats wrong fact!!bukan sume laki hensem baik dan bukan sume laki tak hensem tak baik..bila laki ajak jumpa pls jgn mudah sgt kata 'Ok'..bgi alasan tgk apa reaction dia..laki klu niat dia baik nak jumpa, dia akan sabar tggu..'Tkper, Maybe Next Time'..klu laki niat tak baik 'Ala, U Ni Susah Betul Ajak Jumpa, Bukan Nak Wat ApaPun'..pls jgn percaya..tu sume trick supaya termakan kata2 dia..
  • Take A Risk For Your Life Even On Da Phone
kalau u nak tau samada laki u baru kenal dia ada niat tak baik ker tak, u kena berani amik risiko walaupun dalam fon..tanya pasal personal life dia..1st u tnya dia asal mana, duk dgn family @ luar..klu berani u wat seolah u mesra@galak sgt dengan dia sampai dia kata 'Boleh Tahan Jugak U Ni'..dalam kepala otak laki nak s*** ni 'Nampak Minah ni Senang Makan Umpan'..bila dia kata ' I Stay Luar, Napa?Nak Datang?' u tanya balik 'Boleh ker, Kang Apa Pulak Jiran2 Kata'..dia pasti 100% kata 'Takder Ar, Kat Sini Diorang Tak Amik Port Pun'..mmg jiran tkkan amik port klu jiran2 u sume Cina@India@Kristian..stop dari bercakap ngan laki mcm ni..dah pasti b4 dis, dh brapa ramai pompuan dia ajak gi umah dia..dah byk sgt kes mcm ni jadi, baru kenal dah berani jumpa, tup2 masuk paper 'Kena Rogol 400 Lelaki Bergilir-Gilir'..lelaki klu niat dia ikhlas nak kenal u, kawan dgn u, dia tkkan mudah ajak mcm ni..
  • Blind Date
klu u nak sgt jumpa ajak kawan skali..make sure jgn pergi sorang..teramat bahaya!!jumpa sja dekat mall, kedai makan @ tempat ramai org..klu dia ajak naik kete @ moto skali, u tolak cara baik..katakan u pergi sendiri..klu niat tak baik, pasti dia akan pujuk u guna mcm2 ayat..klu niat baik, dia pasti paham kenapa u taknak naik dgn dia..klu tak paham mmg sah dia spesies SENGAL..

p/s ~ so sampai sini Tips Kenal Lelaki untuk ari ni..DOKTOR SARA tgh serabut internet slow teramat..nk loading pun sampai boleh masak nasi kat dapur..nantikan Part 3- Tips Kenal Kenapa Lelaki Orang Suka Ngorat Anak Dara..

20 meletops dah komen! :

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

saya penah jumpe yang pakai id : b*lulebat. (geli tak?) tak sanggup nk ym. haha

Misz_zana'85 said...

yurk, geli nyer..lelaki kotor!! -_-"

black_mel said...

fakta yg berguna...pasal webcam tu..org gila s** jer tunjuk...better jgn kwn dgn org mcm tu..

Mr Rulez said...

sokong2 sgt tuk kali nie..aku pun tak phm naper lar laki klu nk kenal wanita jer..msti ty pasal sex..buat malu jela..dah takde bnde lain ker..

Maimunah said...

sarah akak sokong 100% untuk en3 ni..mmg tepat lagi benar.

Anonymous said...

as a guy this is the right fact.tq

rizputra7 said...

kena tukar nama nie....kena taruk nama doktor sara....

IxoR@ said...

salam...

wah, adik sis ni dah jadi doktor ye....

p/s: lama tak singgah... rindu la...

;D

~AkukahMilikmu~ said...

Paani ~ tk senonoh kan..bululebat..ingat pompuan suka ar tu tgk..tk hingin.

~AkukahMilikmu~ said...

Zana ~ mmg pengotor..spesies murah..pasar mlm berlambak.

~AkukahMilikmu~ said...

Black ~ ada jugak laki yg tk gila tunjuk..dia rasa ada pompuan bernafsu tgk..pasal tu nk tunjuk...yg kawan jugak ngan org mcm ni mmg cari nahas la jawapnya..

~AkukahMilikmu~ said...

Mr.Rulez ~ i really like u..mmg betul pun..dh tkder benda lain kot nk tnya..skit2 seks..gilo ker apo eh!!

~AkukahMilikmu~ said...

Maimunah ~ tq akak..sokong akak balik 101%..

~AkukahMilikmu~ said...

Anony ~ tq..

~AkukahMilikmu~ said...

RizPitra ~ nampak sweet tk klu jadi Doktor Sara?sweet kot..

~AkukahMilikmu~ said...

Ixora ~ sis, adik sis ni jadi doktor dalam mimpi jer..angan2 yg tak pernah jadi pun..so berangan jer la..otak bukan sains pun.

Anonymous said...

huuuuhuuu.hihi

~AkukahMilikmu~ said...

Anony ~ what huuuuhuuu.hihi??r u alrite?go check to the doctor

.::Cik Dara@Encik Teruna::. said...

sara.mmg tepat pun en3 ni..cik dara skong totally 100percent

~AkukahMilikmu~ said...

Cik Dara ~ cayalah!!!

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;