Wednesday, April 28, 2010

~100 KISSES x 100 KISSES~

Seorang suami yang bekerja di luar negeri menghantar email kepada isterinya..

Dear Sweetheart,

Abang tidak dapat menghantar duit perbelanjaan bulan ini kerana abang telah kehabisan duit. Oleh itu abang hantarkan sahaja 100 ciuman untuk sayang. Muahhhhhhhhhhh x 100.

Yang Benar,

Suamimu.

———————-

Isterinya Pula Membalas..

Sweetheart Dearest,
Terima kasih kerana menghantar 100 ciuman. Ini adalah senarai perbelanjaan Sayang dengan 100 ciuman tersebut..

1. Ramachandran penghantar susu bersetuju untuk menghantar susu percuma dengan 2 ciuman.

2. Tukang elektrik hanya bersetuju selepas ditawarkan 7 ciuman.

3. Tuan rumah datang amik 20 ciuman untuk menggantikan bayaran sewa umah.

4. Toke supermarket tidak menerima ciuman.. jadik saya kasi la yang lain (harap abang memahami)

5. Lain2 kegunaan 40 ciuman.

Jangan risaukan tentang Sayang kerana Sayang masih mempunyai 'balance' ciuman. Sayang harap dapat menggunakan baki ciuman untuk kegunaan bulan ini. Adakah bulan hadapan juga Abang akan melakukan perkara yang sama?

Yang Benar,


Isterimu.


p/s ~ padan muka laki dia ni..keje overseas pun duit boleh abis..kasi Kiss nak wat apa..pandai betul bini dia ajar..siap tanya lagi bulan depan mcm mana..






28 meletops dah komen! :

cik yaya said...

haha,klaka btl;p

ELYN said...

haha terbaik :D

ninaneno said...

nasib la dapat wife yang begitu sarkastic...wakakaka

rizputra7 said...

hahaha..kalu aku yg terkena macam tue..terus aku masukkan duit...siap bagi lebih lagi

Mr Rulez said...

dia nie duk mana ekk..nk gak yg balance 2..haha

tp rsnya di dunia nyata isteri tak akan buat..klu suami..hek3..;)

wirajiwa said...

hambek, semer dapat sorang sikit,

a t t said...

boleh la plak cmtuh..kalo btol ade org bt mmg xtau nk kate ape..ehee~

Misz_zana'85 said...

haha..kirim lagi ciuman, dgn ciuman tu la bini buat blanje…haisyh!

~AkukahMilikmu~ said...

Cik Yaya ~ hehe..

~AkukahMilikmu~ said...

Elyn ~terbaek!!

~AkukahMilikmu~ said...

NinaNeno ~tau tkper

~AkukahMilikmu~ said...

RizPutra ~ wah baiknya..tu bru laki misali

~AkukahMilikmu~ said...

Mr.Rulez ~ nak no fon bini ni ker?mmg laki jer berani wat mcm tu..tpi ada gak kot bini brani wat mcm ni..

~AkukahMilikmu~ said...

Wirajiwa ~ ganti duit belanja..

~AkukahMilikmu~ said...

Att ~dik, kata jer la apa2..huhu!!

~AkukahMilikmu~ said...

Zana ~ padan muka laki dia..sapa suh tk antar duit blanja..

Anonymous said...

its funny.

~AkukahMilikmu~ said...

Anony ~ very funny..

Maimunah said...

Sara lawak la entri nih.memang padan muka si suami dia.hantar kiss nak buat apa.

~AkukahMilikmu~ said...

Maimunah ~ kak,mmg pun..kiss tk boleh wat apapun..dia nk ajar laki dia la tu

zan-xray said...

gulppp .. insaf jap, nanti abang tiap2 bulan anta blanja duit kat sara ya hehe..

~AkukahMilikmu~ said...

Zan X-Ray ~ ok abg..jgn lupa tau..100 kisses tak mau ar..bgi jugak nasiblah..hihi

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

seb bek xbg 500 kiss. hehe

meo188 said...

nk cium2 jg :)

~AkukahMilikmu~ said...

Paani ~ klu 5oo jenuh la..

~AkukahMilikmu~ said...

Meo ~ orait.meh nk cium.

Lynn Nasir said...

hahah..40 ciuman yer..banyak dapat beli tu, kekekeke!! (tak guna punya suami, kasi potong itu anu baru tau :p

~AkukahMilikmu~ said...

Lynn ~kak lynn sume 100 ciuman..ada balance lagi smpi hujung bulan..mmg pun..kasi kerat jr..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;