Wednesday, April 14, 2010

~MOODY!! MOODY!!~

Wwwwwuuuuaaaaaaaa!!!!aku tkder mood..napa aku tkder MOOD ni..mana pergi MOOD aku sampai nk tgk blog pun tk lalu..makan pun tak lalu..tengok tv lagi la aku tak lalu..mandi & minum milo & tido jer aku lalu..

Nak on YM tak larat..nak on Facebook tak larat..nak on apa2 pun tk larat..nak kata demam aku tk demam..nk kata selsema aku tak selsema..cuma 1 benda jer aku larat teramat..YOUTUBE bukan LUBETUBE, XTUBE @ PORNTUBE..cuma YOUTUBE!!mmg masalah negara aku nih..tak tau napa..tapi tkper aku nak bertapa jap..aku tau YOUTUBE pasti dapat kembalikan MOOD aku seperti sediakala..

So pada yang datang blog aku sori pasal aku lambat singgah blog korang balik..nanti aku dah ok aku datang balik..jangan lupa tinggalkan apa yang patut kat blog aku..(tinggal hati, jantung, usus perut, buah pinggang korang)Orait..adioss..aku nak bertapa dengan indie band C.N BLUE -I'M A LONER..dah lama diorang tunggu aku!!

~oetoriya oetoriya ddaridiriddaradu~
~oetoriya oetoriya ddaridiriddaradu~

p/s ~Yuki & Kak Ieda, Where r U????

6 meletops dah komen! :

zan-xray said...

Mood ni tak hilang tu, dia ada cuma kita tak nampak dengan mata kasar.
Saya sarankan sara gi berubat kampung kot2 mood tu boleh datang balik :-)

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan X-Ray ~ mak ai smapai kena berubat kampung semata2 nk daptkan mood balik?tkper akan dicuba nanti..

Anonymous said...

LAGU CN BLUE NI MMG SYOK LAYAN..NK PULAK LEADER HENSEM NK MAMPUS..

maimunah said...

kesian sara tkdak mood tkper..take ur time

♥akukahmilikmu®♥ said...

Anony ~ aah lagu dia mmg best..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Maimunah ~ thanks kak..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;