Tuesday, April 6, 2010

~I'M GONNA BE A STAR ~

Macam kelakar jer bunyi I'M GONNA BE A STAR..tetiba jer aku dijemput untuk GLEE OPEN CASTING CALL padahal cita GLEE nie pun aku tak tengok..aku selalu GELI ada ar..ada muka Actress HollyWood ker aku nie..MalayWood pun tkder..

Pastu pulak dapat 'INVITATION' dari LADY GAGA..dia rabun ker?maybe dia nampak aku nie BEYONCE tu pasal dia ajak join IN TELEPHONE THE REMIXES event..aku bukan kenal sgt pun dia nie..Makcik tanam POKOK PEGAGA belakang umah aku kenal ar..

Nak kata aku boleh berlakon, rasanya 'rates' aku macam Angelina Jolie jer(ewah!!ewah!!)..Aku decide nak terbang ke LOS ANGELES la..nk try GLEE OPEN CASTING & gi tengok event CIK GAGA nie..susah2 jemput klu tak pergi nanti dia merajuk, jenuh aku nk pujuk..so tunggu jer muka aku dalam GLEE nanti..Adiosss!!!!!!!!!

p/s ~ sapa yang percaya aku akan jadi ACTRESS??????baik percaya ok..aku serius ni nak jadi STAR..




20 meletops dah komen! :

sI tEDI said...

aku percaya!!

Mr Rulez said...

ermmm..serba salah pokcik..klu dah pemes jgn luper org2 kek cni..hehe

Eqah Zaque Billetdoux said...

Bilet percaya! and owez suport!

AISHYA SAAD said...

hehehe, kena percaya ke??


okeh try caye, dah femes jgn lupa lak!! ngeh2..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi ~ hah..ur my fren rite..trust me..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Mr.Rulez ~ orait..tk lupa punya..nanti tgk kat E! channel k..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Billet ~ tu sebab sis syg Billet..always support sis..sukenya..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisha ~ dun wory..i won't 4get u..

zella y said...

msti la pcaya...
hehehhe...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zella ~ mcm tu la..ni tambah syg lagi kat Zella..

hans said...

buat2 percaya
hahaha

black_mel said...

rate angelina jolie?hehehe..

jejaka anggun said...

ada kalanyer bagus jugak kalo kite bermimpi....

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hans ~ jgn la buat2 caya..tk syok ar camtu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Black Mel ~ apsal?tk padan ker?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun ~ mana ada mimpi ar..serius nie..

.::Cik Dara@Encik Teruna::. said...

cik dara pun ada dapat email untuk Glee Open casting ni..jauh sgt..klu dekat cik dara pergi dah..

Anonymous said...

GLEE CASTING?betul ker u dipanggil?klu betul mmg best la.cita glee ni pun syok..ala2 cita hotel mania.tpi hotel mania sy tk tgk pun

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik Dara ~ dapat jugak ek..ada jugak yg tk caya.no wonder la mcm mana org nk caya cita GLEE tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Anony ~ yup..dipanggil..melalui email, myspace n kol..tpi i tk pegi la..tkder maknanya nk berlakon..naya la i kena sebat ngan my dad..dia pantang benda2 ni

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;