Monday, April 5, 2010

~FUH!! LEGA BILA KLIMAKS ~

KLIMAKS??nie bukan kisah KLIMAKS POMPUAN @ LELAKI k..tpi KLIMAKS dalam PERASAAN..lega bila dah selesai layan cita korea YOU'RE BEAUTIFUL .. sedap gila soundtrack cita nie..
~Hero & Heroin You're Beautiful~

Cita ni mmg best mcm BOYS OVER FLOWERS..cita Korea nie syok dilayan pasal episod tak panjang berjela macam cita Indon & Mexico..so nak klimaks pun tak la lama..You're Beautiful cuma 16 episod jer..masih 'segar-bugar' lagi cita nie..kat Filipina pun baru start tayang..akhirnya dalam masa 3 ari aku Klimaks juga..Lega gila..

~Idol Group A.N.JELL~

Cita nie pasal Idol Group, A.N.JELL yang mana Vokalis utama Hwang Tae Kyung alami masalah tekak yg buatkan dia tk dapat nyanyi 'live'..so President diorang minta dia 'rest' suara jap dan diorang wat audition untuk cari vokalis 'spare part'..dapat la sorang mamat nie Go Mi Nam tpi si Go Mi Nam nie alami kecederaan then 'lari' ker U.S untuk 'berubat' sebelum jumpa A.N.JELL..oleh kerana Manager group A.n.Jell rapat dengan Go Mi Nam dan tau dia ada adik perempuan kembar, Go Mi Nyu(Gemma), apalagi si Manager ni pun pergilah cari si Gemma nie pasal nak minta dia gantikan Go Mi Nam wat sementara waktu..so dari situ la bermula macam2 konflik dalam group A.N.JELL ni..funny, romantik, sedih pun ada..tpi tk berserabut sgt pasal tkder kisah 'mak2 halang anak kawan ngan orang biasa mcm Boys Over Flowers'..dan tkder kisah 'cinta 3 segi mcm Yoon Ji Hoo & Geum Jan Di & Gu Jun Pyo'.. sebabnya dalam cita nie yang ada cinta 4 segi bila tiga2 watak hero cita nie 'jatuh cinta' ngan Gemma..

So cakap banyak tak mau..tulis banyak letih..nak tau tengok sendiri..layan jer kat YouTube takpun kat MySoju..aku kan Penagih Youtube..lagu-lagu dia pun best..aku paling suka lagu Without Words ni even ada 3 versi..from 9th Street, Jang Geun Suk (Hwang Tae Kyung), Park Shin Hye ( Go Mi Nyu@ Gemma)..tiga2 versi best..so layannnnnnn!!!


p/s ~ sinopsis nie dari apa yang aku tengok..bukan rekaan semata2..ok tak klu aku jadi 'Pig Rabbit' Hwang Tae Kyung?????oleh kerana aku lahir pun tahun Pig, boleh kot rasanya...





10 meletops dah komen! :

a d r e y n i e e l i s y a said...

kalo best mcm BOF..
nk tgk jg laaa...
hihihi

Mr Rulez said...

dlu ms blaja minat tgk..dah keja tak sempat..balik jer trus hilang..wndu life s stdnt..(;

Eqah Zaque Billetdoux said...

lama dah tak layan crita korea.
nak tgk lah gak nanti.

Lynn Nasir said...

salam sara,
ahkak pong suke mysoju..woot-woot!!

AISHYA SAAD said...

aik cemana boleh sama nih??

kite baru kat episode 12...

sedihla... pigrabbit tuh tak nmpk shinwoo pon...
fake fairy jahat!!


aauuww tak sabar nk abes kan!!
huuuaaa...


btw, kite tak baca ur sinopsis konon-kono nak suprise!! hahaha

farra8979 said...

best, mmg best.. me loike...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Adreynieelisya ~ mmg best mcm BOF..tgk jgn tk tgk..nanti rasa nyesal plak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Mr.Rulez ~ i rindu zaman childish dulu..hehe

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisha ~ tkper lagi 4 episod jer lagi..tgk sampai abis k..dah dimata n dihati hanya ada Hwang Tae Kyung..nk wat cmner..bye2 shin woo..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Farra ~ mmg best pun..i loike too..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;