Wednesday, March 10, 2010

❤OK @ KO❤

Pernah tak korang di NGORAT @ di TACKLE cousin, kawan, @ adik beradik EX-BF/EX-GF korang??apa situasi korang masa tu?

Bayangkan masa bercinta dengan Ex-Bf/Ex-Gf dulu korang kenal Sedara dia even tak kenal sgt pun...tup2 bila dah Break Off, dia cuba nak kenal korang..Kalau dulu tak boleh nk kenal sangat maybe takut Bf/Gf marah@cemburu..Now bila dah break cuba 'Masuk Jarum'..kebetulan pulak Sedara tu masih Single..kalau kol korang tiap ari..borak macam dah lama kenal pastu siap berMMS pic lagi..apa korang rasa?rasanya semua orang pun boleh paham apa maksudnya..lagipun korang totally Single & Available..

Korang pernah terfikir tak apa situasi akan berlaku bila Ex-Bf/Ex-Gf korang tau yang korang dengan Sedara dia ni saling berhubung?apa pulak situasi bila korang terJODOH dengan Sedara dia nie?bila KENDURI, ex-bf/ex-gf korang datang?tengok2 korang dah jadi 1 keluarga..bila RAYA pulak sah2 la kena pergi rumah Ex-Bf/Ex-Gf korang tu..dah nama Sedara..

macam mana korang nak berdepan ngan situasi nie?nak mengelak @ buat seolah korang tak bercinta pun ngan Ex-Bf/Ex-Gf ni?
Cukup kuat ker korang nak berdepan ngan situasi nie?

Kalau aku maybe aku tersepit antara OK @ KO..ok sebab tak salah kalau nak kenal, mana tau tu Jodoh kan..KO pulak pasal nanti aku akan teringat kisah cinta aku ngan Ex-Bf tu dan takut aku akan samakan Orang Baru ni dgn Ex-Bf..Aku rasa aku sendiri tak cukup kuat nak berdepan situasi nie..

p/s ~ apa korang akan wat?apa reason klu korang OK @ KO?




28 meletops dah komen! :

Hazzy Ishak said...

boleh tak guna konsep
kalau jodoh tak ke mana

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

aku suka ngusya gadis memantol

black_mel said...

x penah la sara...slalu kalau dh putus malas nak tgk saper2 yg berkaitan dgn dia..dgn member baik dia lps tu penah la...hehe...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

adeh..berat kalau ade situasi yang macam ni..kalau sye la..sya akan cube elak...huhu

chokio_nia said...

iklas ain ckp, wat dek jela..sbb menda da lepas, bg ain lepas la..hehe..tp tatau la gak kot2 mase depan nati ain taleh trime kan..wat mase ne, ain open je..=)

DiNa-DiaNa said...

ok rasenye..just be strong jer..life must move on..

sume benda yang dah lepas tu..just abaikan jer..

kite just pk,si die yg lame tu dah byk sakitkan hati kite,dah byk buat kita kecewa..tp setia r pada yg baru ne..yg telah mengutip kembali hati yang bagai kepingan-kepingan kaca yg pecah tu..dan di cantumkan kembali then buat kita kuat sekarang...

fiD said...

ok asenye,, tp kalu kawen bek yg dapat, xboleh!

pensel kontot said...

erk..xpenah alami...
tp dah jodoh...
nak wat cmne...
kena la hadapi...
yang lalu xusah di kenangi...

nama saya aslina said...

ouch!

nak elak la kalo bleh =)

zella y said...

hehehhe...
mmg rs janggal sgt... ;)

zan-xray said...

situasi bertemu jodoh tu tak boleh la kot dielakkan... mana la kita tau kan. Asalnya berkawan sahaja.
Redah je la.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

klo dh jodo nk wt cemana kan. ahaha

tp kalo leh, aku elak la. xsuke de kaitan dgn ex-bf. kalo boleh xnk langsung tau die idup or dh mati.. eh cm terkejam lak. hhaha sori..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hazzy Ishak ~ klu jodoh tk kemana tu mmg boleh pakai tpi sampai bila boleh pakai tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu ~ aku bengong ker ko yg bengong?hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Black Mel ~ mak aii..member baik tu..tk jeles ker..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik Aida ~ mmg berat pun sampai boleh bawa ke tension nan..elak mmg jalan terbaik tpi betul ker terbaik?kang dikata tolak jodoh..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ain ~ nk wat derk mcm ok gak..tpi apapun biar takdir tentukan..klu dah jodoh tk leh kata apa dah..kita hanya merancang..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Dina ~just be strong jer..life must move on..sume benda yang dah lepas tu..just abaikan jer..

kite just pk,si die yg lame tu dah byk sakitkan hati kite,dah byk buat kita kecewa..tp setia r pada yg baru ne..yg telah mengutip kembali hati yang bagai kepingan-kepingan kaca yg pecah tu..dan di cantumkan kembali then buat kita kuat sekarang...

i suka gila kata2 u Dina..mcm tepat skali..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid ~ napa plak tk boleh?salah ker?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Pensel Kontot ~ betul tu..mmg tk penah alami tup2 tetiba alami, bleh sentap jiwa raga..dah mcm filem pulak..boleh wat novel ni..

yg lalu usah dikenang tpi takut nanti tetiba terkenang kembali..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aslina ~ elak la jln terbaik..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zella ~ tau tkper..patut kita ngan ex-bf &ex-gf tpi tgk2 dgn sedara plak..hampeh tul..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan X-Ray ~ kekadang terpikir gak kita cinta ngan org lain tpi kawin ngan org lain..kebetulan ada talian saudara..redah jer la tu jln terbaik ker?klu terbaik orait jer..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Paani ~ betul tu..rasanya mcm dah tk nak amik tau apa jadi kat dia..lantak dia r nk jadi apa..tpi klu terjodoh mcm tu, automatik kita akan tau dia idup ker mati ker apa ker..

Kiki Lala said...

janggal la juga tp da jodoh...
buat2 biasa jer la...

jejaka anggun said...

aiyo.... sebijik cam drama melayu lah. letih!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki ~ wah kiki mcm ada pengalaman jer.klu ada bgtau ek..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun ~ tu la pasal..ingat kan mcm drama korea..teringin gak..drama mlayu letih teramat nk tgk..hehe..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;