Monday, March 29, 2010

❤OH! STORM.. WHY ME!!❤

Holla..aku mulakan ari nie dengan kisah Blind Date..Alkisahnya kawan aku ada Blind Date dgn one guy nie..tpi kawan aku ni pulak malu-malu kambing!!aku la yang kena jadi orang tengah..tup2 si guy ni pun malu-malu monyet jugak..last jadi la Blind-Blind Date..(ada ker?hentam jer)..yang bestnya Blind-Blind Date ni kat panggung wayang..tkder tempat lain ker!!!adoiyaiii....dah la tgk cita cina..tup2 kami berempat jer Melayu..nasib la cita nie kelakar..tk la boring..

~Just Another Pandora's Box nie ala-ala bengong skit..dia campur abis filem2 Cina mcm KungFu Hustle, KungFu Panda, Crouching Tiger Hidden Dragon, Red Cliff, A Chinese Oddssey & The Matrix..~

Blind Date ni tk lama..Sebelum jumpa Date nie kawan aku kata..

"Sara, depa naik 2 keta Storm kaler kuning!!"

Aku~ "Hah!alamak, aku malas tul naik Storm!!dah la tinggi..tak pernah aku naik Storm..slama nie aku slalu naik yang Ribut ja!! "

Kawan ~ "Hang nie mental la..nasib la ada hang..satgi aku rasa depa lagi mental.."

Aku ~ "Storm tggi pastu cara naik pulak mcm kena panjat 'gunung'..klu aku terjatuh jgn gelak.."

Kawan ~ "orait aku tk gelak!!dlm hati ja aku gelak"..

Tup-Tup sampai jugak Storm kuning nie..dari jauh jer aku dah nampak Storm ni seolah "senyum sinis a.k.a prejudis" kat aku..(mental jap) aku dah gelabah dah nie mcm aku pulak yg Blind Date padahal temankan jer..masa nak naik aku dah risau..tgk2 mamat yg drive Storm nie kuar dari keta jap, apalagi aku amik peluang naik Storm dengan cara aku yg ala-ala Gangsters..(ces..tk ayu langsung ko naik, Sara)..

Pas abis tgk wayang kitaorang gi makan2..pas gi makan2 kitaorang balik ar..aku lega sebab si Peneman mcm aku ni, kelakar tk hengat!!kena pulak dengan aku yang ala-ala mental, abis lah..tk larat nk gelak..tk sudah2 mengutuk cita Just Another Pandora's Box..pastu masa nak balik, aku pun "bermanis mulut, jiwang2 karat , kasi ayat bunge2" skit sebelum kuar dari kete..
~pic nie tak berkaitan pun..khas untuk cuci mata~

Aku ~ "ok..thanks about wayang n makan2..so, take care..drive elok2 & see u.."

Peneman ~ "orait..take care too, jumpa lagi.."

masa nk kuar dari keta ada 1 kejadian memalukan untuk aku..Arghhh!!!malunya..depan mamat nie pulak tu..!!!Aku terjatuh dari Storm...wuaaaaaaaa!!wwuuuaaaa!!

Kenapa aku boleh TERJATUH?? pasal aku lupa aku naik STORM..aku biasa naik kete rendah..turun jer kaki dah jejak tanah!!last kaki aku 'lunjur' laju baekkk punyeee dari STORM..apalagi dah macam 'nangka' jatuh..nasib la malam..klu cerah kompem aku tak kuar umah 5 tahun..aku tak kuar ngan laki pulak 'up' lagi 5 tahun..amik ko, Sara! padan muka!!tu la jiwang lagi!!

Saat paling sengal aku tgk si Peneman ni gelakkan aku..Hampeh!!bukan nk tolong angkat aku ala-ala Hero Korea..lagi gelakkan aku tk hengat dunia ada ar!!aku pun terpaksa wat muka ala-ala Heroin Korea skit..nk cover punya pasal..dalam ati "nasib la bukan bf aku..klu tak dah lama aku wat mcm kes "Awek Gangster Belasah Boyfren Dia"..kompem aku BlackList Storm!!aku takmau naik Storm lagi dah..Benci!!Benci!!!..

p/s ~ aku rasa mamat tu bila balik umah sure ar dia kutuk aku ngan kawan2 dia..mana taknya jatuh dari Storm..nasib tk record..klu tk aku dah glamour dalam Youtube...Hampeh!!




16 meletops dah komen! :

Husna Hadzarami said...

hahahahaha!
sara.. sara..
tapi memang tau, kereta 4WD ni memang siot sikit masa nak naik turun tu, especially kalau pakai baju kurung..
lain kali careful ok!:)

zan-xray said...

rasa kagum tengok prempuan bawa storm... tapi lagi kagum tengok perempuan ayu jatuh dari storm :-)

zella y said...

hahahahaha...
kereta tu kan tinggi...
mmg susah skit nak turun naik...
;p

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

wkakakakkaka
adoi la.
cmne la leh lupe naek storm??

♥akukahmilikmu®♥ said...

Husna ~ tkder maknanya lain kali..tk nk dah naik Storm...benci..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan x-Ray ~ wuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jahat!!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zella ~ tu la pasal..hampeh tul..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Paani ~ tk tau mcm mana bleh tk perasan..dah jatuh baru perasan..

hans said...

blind date sangat menakutkan

jejaka anggun said...

caner ek rupa you jatuh storm tuh? gedebuk gedebuk gedepek ah kan?!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hans ~ blind date sgt mengerikan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun ~ anggap jer mcm tu la jatuhnya..

aisha wUtevA!! said...

blind date??
besh eh???


hahaha, kesian2...

tak penah nek storm macam teringin jep nak jatoh jugak.. ngeh2!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Blind Date tk besh..cuba ar..tgk jatuh camner..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

aril said...

haha..lepas ni boleh la naik keta halilintar dgn sya lak...

p/s: masa jatuh tu kedudukan dia mcm pic kat entri ni ke?..:-)

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;