Thursday, April 1, 2010

~HORNY ! HORNY ! HORNY ! ~

HORNY bila hujan nie..Aku tetiba HORNY..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sampai jadi macam ni..

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Bila rasa MANJA jer aku HORNY..apa nak wat ni???

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aku rasa SEKSI sangat bila HORNY...Jadi aku berubah mcm nie..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lepas tu trus aku ingat 'something' untuk hilangkan HORNY..nak tau apa?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
zwani.com myspace graphic comments


p/s ~ hahaha..padan muka!!!saja jer nak usik korang yang rasa aku HORNY..tkder maknanya!! En.Jejaka Anggun sure suka bab2 HORNY nie..



17 meletops dah komen! :

admin said...

pasal horney ke pasal april fool ni..ke kalau april fool jadi horny...hehe

AISHYA SAAD said...

geeez..
igt kan nak produce citer belu tadi...


haish penat kite khusyuk menekan bwh...
addeehhh

jejaka anggun said...

jejaka anggun xder lah 24 jam horny yang oiii

Linux said...

kahkahkah.. aku horny bila baca entri ko ni

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

semalam pun ramai geng yang april pool kan akak

zan-xray said...

haha :-)
kat tempat kerja tak de kena april fool, tetiba kat sini lak kena.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Admin ~rasa2?teka ar..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisha ~ eee....lain kali ek kita produce cite blue..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun ~ sapa pulak kata Jejaka Anggun horny 24 jam!!!tkder pun yg kata...ker saja n cover aktiviti harian..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Linux ~ yer ker..so HORNY la cara sendri..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Crazy ~ aah..betul tu..adik kena tak?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan X-Ray ~haha..dah terkena..padan muka..hihi.

meo188 said...

oh yeah!!!!!

bring it on!

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

eh dh lepas ke april fool. serius xpasan dh 3 april. uhuhu

♥akukahmilikmu®♥ said...

Meo ~ haha..ngada..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Paani ~ tkper Pani..jgn perasan..wat derk jer..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;