Friday, February 12, 2010

❤CEPAT TANGGALKAN KAIN❤

Zack dan Mira sepupu. Tiap-tiap kali kat kampung diorg akan kongsi satu bilik. Masa tu malam raya.
Zack: Mira!

Mira: Nape Zack?

Zack: Ikut aku kat bilik tidur jap!

Mira: Jangan tarik!

Dalam bilik......

Zack: Kau tahu tak aku ni seorg lelaki yg pantang kalau tak dapat apa yg aku nak selama ni.......

Mira: Huh? Zack: Dah tak tahan dah Mira! Cepat tanggalkan kain kau tu sekarang jugak!

Mira: Ape ni Zack??!!

Zack: Setelah sekian lama aku berkongsi bilik ngan kau Mira........ aku betul-betul dah tak tahan dah ni Mira! tanggalkan cepat!

Mira: Zack na...na..nanti dulu.....Zack. ...

Zack: No excuse! tanggalkan skang! kau nak aku guna kekerasan??? !

Mira: Ja..ja..jangan buat perangai camni Zack....Mira takut....... esokkan dah raya..... baru habis sebulan berpuasa....

Zack: Pasal esok nak raya lah aku suruh kau tanggalkan kain langsir kau ni!! Tiap2 tahun mesti guna kain langsir kau utk bilik ni! Aku tak kira tahun ni kain langsir aku pulak!

Mira: ce.....la... ..ka...

p/s ~ for Mira, jgn cepat salah sangka & for Zack, jgn suka wat org salah sangka..hehe..




43 meletops dah komen! :

amirah said...

opsss....heh

INDRA QIRANA said...

ha ha buat lawak ehh....

Emora Valeria said...

sengal gila..hehe

Billet-DOux said...

Lawak.. ehehe

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

telebih sudah.. hehehee..

MaizaC'Joe said...

hahaha.... mula2 seramnya.. last2.. aduss.....

Hana Kimi said...

sengal giler2 ;D
wat saspen je..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara..Akak rs mcm pnh bc nie,bukan ke Sara pnh post tntg citer nie before diz?Ke Akak tgk kt mane ekk???
Moralnye jgn cpt2 salah sangka nnt akn jd salah faham..Haha..mmg kelakar citer nie..

zan-xray said...

aiyok.. dasatnya sepupu leh kongsi bilik.
moral of this story jangan kongsi bilik sebab ada jenis bertanduk duk tengah-tengah hehe.

jejaka anggun said...

zack tuh ari tuh tanggalkan kain pelikat dia depan ai... ai oke jer... layan... zaaass....

fya zainal said...

eikkk..hahahha funny

♥akukahmilikmu®♥ said...

Amirah ~ oopss terlebih suda...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Indra ~ lawak dimalam hari untuk ilang segala keboringan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Emora ~ mmg sengal tahap cipan terutama si Zack..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Billet ~ moga Billet ceria baca lawak tu ek..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisumi ~ bukan ar..terover suda..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Maiza ~ mula mesti kena suspen skit..baru syok..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hana Kimi ~ Zack n Mira nie mmg sengal...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ sara amik entry nie kat blog Cik Dara..www.dara-or-teruna.blogspot.com..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan x-Ray ~ betul tu..bahaya..kang tk jadi sepupu dah..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun ~ mmg ar u kan sepesen jer ngan Zack..sume orait jer..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fya ~ thanks..moga terhibur..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

poyo ar zack tu..saje je nak kenakan mira..sian mira kan? huhuhu

ELYN said...

haha ganassssssss :D

hans said...

hahahahhaha

wirajiwa said...

mira nih laa sebernya yang dirty nyer.. huiskkk

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik Aida ~ tu ar sian kat Mira..tkpasal2 kena..malu oooo...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Elyn ~ hehe..mg ganasss...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hans ~ hehehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Wirajiwa ~ nak wat cner..pompuan..

angger said...

ada award buat sahabat mohon diambil,buat sahabat lain jugaboleh ambilaward disini

Ms.Independant said...

Hahahaha.
jgn berprasangka burok kat org!
heeee

lawak je.

:D

faz_e said...

sengal!!!
hahahahahhaaaaaa

Ieda the Rainbow Princess said...

Ooo..patut la Akak rs cam pnh nmpk ekk..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ms. Independent ~ tu la Mira excited terlebih..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Angger ~thanks yer..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Faz ~ yup teramat sengal

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda ~ hehe..

hans said...

lawak weih
nampak macam kawan tu perogol bersiri jer
desakan nak ganas kan
haha

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hans ~ tu desakan gedik namanya..

kiki said...

hehehe...suspen2...hehehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki ~ suspen ek..hehe..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;