Monday, February 8, 2010

❤AKU SEORANG PENAGIH❤

Aku Mengaku Aku Seorang Penagih..bukan Penagih Dadah @ sewaktu dengannya tapi Penagih Youtube..aku sekarang ketagih layan Youtube..klu orang lain ketagih Facebook,Friendster, Twitter & sewaktu dengannya, aku pulak ketagih Youtube..
Dulu bila org kata Youtube best, aku wat tak tau jer..aku kata 'Apa la best sgt ngan Youtube nie?'..now terbalik..punca aku boleh ketagih nie, bila aku layan cita We Got Married (WGM) kat Youtube, cita tu dah la kat 50 episod..bila aku on jer laptop mulalah aku buka Youtube..Aku tak pulak ketagih Facebook apa sume..Aku ada hampir semua Social Network..Aku ada Facebook, Tagged, Myspace, Twitter, Friendster, Hi5, Ning..tapi aku jarang bukak..Blogger nie yg terbaru aku paling syg..mcm diari hidup aku..Kesan bila aku ketagih pulak, aku lupa nak blogwalking..sian blog aku..aku wat tak endah jer kat dia..nasib baik la tkder kesan lain yg boleh pengaruhi life aku..

So aku dengan sukarelahati mengaku Aku Ketagih Youtube @ Aku Youtube Tegar..

p/s ~ nampaknya We Got Married aku dah siap loading..so aku layan jap ek..nanti malam aku blogwalking..ddaaadaaaaa..




20 meletops dah komen! :

fiD said...

hohoho...

aku ketagih men iternet akbt dr blog,,

dulu sejak ade lptp msk U,cume addictd game, sejak tahun lepas blog, hehe

joegrimjow said...

ketagih bloggggggggggggggggggg

novatech said...

youtube dah ganti tv
layan dokumentari kat youtube ada paedah gak

sI tEDI said...

he he he.. buka youtube seminggu sekali!

black_mel said...

wahhh,,,,tak nak layan citer tu...takut ketagih youtube,,,

Billet-DOux said...

Salam

bill ketagih internet,

gara2 blogwalking, and contest punya pasal.. huhu, kesaian saya tak dpt tido sebelum buka komp..

zan-xray said...

kesian kat boyfriend ko huhu.
:-)

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid ~ nasib baik la i tk addict dgn game..klu tk naya la..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Joe ~ ketagihhhhhhhhhhhhhhh youtubeeeeeeeeee....

♥akukahmilikmu®♥ said...

Novatech ~ yes..u rite...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi ~ sara buka youtube tiap ari..cmner tu!!!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Black Mel~ better jgn layan..pasal cita Korea..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Billet ~ nampaknya sama dasat ngan sara..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan x-Ray ~ tk perlu kesian pasal tkder pakwe pun..

wirajiwa said...

hiskkk...bahayer juga yerk. mmm tak per laa sara, tak nyusahkan org pun yerk dak? hiihihi

♥akukahmilikmu®♥ said...

Wirajiwa ~ aah..tau tkper..asal tk susahkan org dah ar..kanx3...

jejaka anggun said...

youtube ke xtube? jgn tippooooo.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun ~ Youtube ar..xtube nak wat per..dia bleh ar x tube..

wirajiwa said...

disebabkan oleh artikel nih laa.. aku pun ternengok youtube, dan terlayan..dan terketagih juga. Sampai pukul 8 pagi baru tidur satu hari tu. Huihh bahayer betul.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Wirajiwa ~ hah biar betul 8 pgi baru tdo..Sara 4 pagi baru lelap..gila tul..tapi tgk WGM gak ker?

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;