Tuesday, February 9, 2010

❤SS501 ASIA PERSONA TOUR❤

Kepada peminat Idol Group SS501 nie sure tau kan pasal Asia Persona Tour Concert diorang..Diorang akan wat konsert kat Asia termasuk la Malaysia..13 FEBRUARI 2010 means lagi 4 ari diorang akan wat konsert Persona nie kat Bangkok, Thailand...sepatutnya konsert kat Thailand nie buat thn lepas lagi tpi ntah napa jadi bulan 2..kat Malaysia patutnya bulan 12/2009..tapi sampai sekarang tkder lagi confirm date bila akan wat konsert nie kat Malaysia..klu wat pun sure akan wat kat Genting Highland..kan sejuk kat situ..tapi ada pulak berita yang SS501 nie batalkan konsert kat Singapore & Malaysia..sebabnya tak tau napa!!!klu tgk Schedule diorang pun Malaysia tkder ar dalam senarai aktiviti konsert terdekat diorang..yang baru pun Bangkok ni jer..pastu diorang akan fly balik ke Seoul..

Tapi klu betul diorang confirm dtg Malaysia, AKU ADALAH ORANG PERTAMA YANG TAK AKAN BELI TIKET...even aku minat diorang nie, tpi diorang masih tak berjaya wat aku beli tiket konsert diorang..haha..Artis lain wat konsert pun aku tk minat tgk ni kan pulak artis luar..aku rimas tempat crowded nie..lain la klu aku boleh naik pentas join nyanyi @ aku boleh ikut diorang balik..klu nk tgk pun aku tgk kat Youtube jer..kan aku sekarang ketagih Youtube..boleh dikatakan aku ketagih tgk sume aktiviti SS501 nie..aku dah tgk aktiviti diorang dari 1st kemunculan diaorang sampai la yg paling latest..

Kim Hyun Joong
Heo Young Saeng
Kim Kyu Jong
Kim Hyung Joon
Park Jung Min

SS501 FIGHTING, KAMSA HAMIDA, SARANGHAE!!!!!




12 meletops dah komen! :

Didi Nadhirah said...

suka hyun joong sebelum die berlakin cite boy berfore flower lg

♥akukahmilikmu®♥ said...

Didi ~ yer..sama ar kita..tpi sara terlambat.kenal Kim Hyun Joong pas BOF..rugi gila rasa tk kenal awal2.

nursarah said...

adoi..ss501! nape diorg ni comel.

rizputra7 said...

park jie sun ada tak?...

a t t said...

saye pon xmo bli tiket dorg~ =]=]

sbb saye lebeh chenta kat DBSK..sangaaaat~ uhuu~

♥akukahmilikmu®♥ said...

Nursarah ~ haha..diorang smart, comel, hensem..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Att ~ tk minat ar DBSK..lagipun tkpernah lagi layan lagu diorang..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Riz ~ Park Jie Sun tkder tapi Park Jung Min ft Ji Sun ada ar..

♥ p a n y ♥ said...

xminat shinee ke?? huhu

♥akukahmilikmu®♥ said...

Pany ~ Shinee kureng skit ar..

siti said...

saye br kenal ss501 through BOF.trus minat n ikuti xtvt dirg kat youtube dr 2005 tu.huhuhu jatuh centa kat jung min..they r very awesome...hehensem..lalalala.so,nk further master kat korea la..hik3

♥akukahmilikmu®♥ said...

Siti ~ yer ker..sama ar kita..baru sedar akan kewujudan diorang..Park Jung Min Evil..hehe..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;