Saturday, February 6, 2010

❤PERTANDINGAN BREAST❤

Malam nie aku mulanya tkder mood nak tgk blog..tak tau napa..tetiba kemalasan untuk berblogger datang..ni sah2 jangkit dari Kak Ieda aku yg comel gebu..aku hanya check email jer mcm biasa..delete-mendelete, kemas-mengemas email supaya cun..tetiba aku terbaca 1 email dari kawan aku yang bila aku baca tak larat aku nak gelak.entah mana la kawan aku dapat entry nie..tajuk dia "PERTANDINGAN BUAH DADA"..ada ker orang sanggup wat pertandingan nie..ayoooooo....layan jer la..

Dalam satu pertandingan memilih siapa mempunyai BUAH DADA paling besar, pengacara mengumumkan nama peserta.

Katanya..."peserta keempat ialah ROSMIATI ynag mempunyai ukuran sebesar BUAH TEMBIKAI.." semua penonton yang terdiri daripada lelaki2 tua menjerit dan bersorak..

"peserta kelima ialah LIYA yang mempunyai ukuran sebesar BUAH NANGKA.." Hadirin bersorak dengan lebih gamat lagi..

"Seterusnya peserta ini bernama MARINI yang mempunyai ukuran sebesar BUAH LIMAU.."belum sempat pengacara habis berkata, seorang lelaki tua yang tidak bergigi bangun lalu berkata.."sebesar BUAH LIMAU..boleh baliklah..."

Pengacara tersebut menyambung kata "itu baru ukuran PUTING nya Pak..."
Sebaik mendengar kata-kata pengacara itu, orang tua itupun terkejut lalu pengsan...

p/s ~ mcm CIPAN jer lawak nie..poyo jer pakcik tua ni.dah la tkder gigi...





39 meletops dah komen! :

joegrimjow said...

seyes ada??

~ ReD ~ said...

huiisshhh! dahsyat!!:O

nazreenhashim said...

org tua tu ade penyakit jantung x?
ekeke..

butterfly said...

gile gaban r contest ni...

Didi Nadhirah said...

huhu dasyat2

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaa.. mampu gelak je.. adeh la..

SHeLYN said...

kelakarnyer entri ko nie...
besh2...ader prnh ak tgk pertandingan g2...
p dorg xder arh gune buah-buahan sbg ukuran...
hee~~

Aus said...

ahahaha..
kalau ada jom kita pakat2 intervew ape rahsienye..
hahak


ISU LELAKI KUAT MERAJUK

cj'alhafiz said...

hahaha.......pe da punya lawak. btw... thanks. u really make my day...

are u smarter than a 5th grader?? cuba baca ni....
http://cjalhafiz-lifejournal.blogspot.com/2010/02/did-you-know-are-you-smarter-than-5th.html

MaizaC'Joe said...

hahaha... kurang ajo.. punya lawak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

JoeGrimJow ~ klu ada bgtau ek..nak gi tgk gak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Red ~ mcm cipan jer..jenuh bawak bdn..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Nazreen Hashim ~ ada kot penyakit tu.pasal tu bleh pengsan..terkejut punya pasal..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Butterfly ~ mmg gila gaban pun tpi rasanya tkder kot yg ada aset sampai mcm tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

DidiNadhirah ~ aah la..dasat..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisumi ~ haha..masa akak baca pun tk larat akak nak gelak..tah mana la kwn akak dpt cita nie..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Shelyn ~ biar betik..mmg ada ker contest nie??aiyooo...thanks..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aus ~ nak jugak tgk klu betul ada..nk tanya pa petua..

♥akukahmilikmu®♥ said...

CjHafiz ~ thanks..happy nya..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Maiza ~ mmg kurang ajor pun lawak nie..terutama pakcik2 tua yg tgk contest nie..

Billet-DOux said...

Menakutkanlah pertandingan tue
huhu

yuyuEyuliAnayusOf said...

kalo ade contest mcm2, sumpah nk msk.. haha

rizputra7 said...

hahaha..macam siut jer..

fiD said...

This commented has been removed by Jabatan Kementerian Wanita Malaysia

fiD said...

This commented has been removed by Jabatan Kementerian Wanita Malaysia

$yAziE said...

kalooo laa ader contestant yg mcm nie kat dunia alamatnyee.......

♥akukahmilikmu®♥ said...

Billet~ bukan takat menakutkan tpi menyeramkan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Yuyu ~ masuk ar..nanti sara interview Yuyu..larat tk bawak bdn..

♥akukahmilikmu®♥ said...

RizPutra ~ sure pakcik tua tu yg siut kan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid ~ apa pulak kaitan ngan Jabatan Kementerian Wanita Malaysia?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Syazie ~ alamatnya kita pikir sama2 ek..hehe..

Aus said...

ahahaha..
da dapat petua
sila buar e book..
ahhaa

kiki said...

hahaha...padan muka org tua tu...
tak sedar diri, dah tua2 pun
tengok lagi pertandingan macam
tu...!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aus ~ tu dah pasti..untung kongsi sesama ek..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki ~ betul tu..tak padan ngan dah tua..nak jugak cuci mata tgk benda tu..

akuribena said...

ahahahah lawak lawak pakcik tu mesti buat2 pengsan tu :P

zulhilmi bdk blur said...

mmg gila....
hahahak

♥akukahmilikmu®♥ said...

AkuRibena ~ yer ker?maybe la..disebaliknya dia mmg suka pun..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zulhilmi ~ siap yg gila?pakcik tua @ marini, rosmiati & liya....hehe..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;