Sunday, January 10, 2010

❤ DESIGN BARU ❤

Holla...untuk kesekian kalinya yang ntah berapa kali, blog aku berubah lagi..kali nie design aku lebih simple aku rasa..takder rama2..cuma Latte yang aku sendiri tak penah minum lagipun..cari punya cari aku tertarik kat template nie..so aku decide untuk guna template nie yang aku sendiri takpasti brapa lama aku nak guna..klu aku jumpa yang lagi menarik perhatian aku, maybe aku akan tukar lagi..
.

.

.

.

.

.

.

.

.
Blog masih lagi dalam sesi ubahsuai..klu aku tkder datang blog korang ari nie, maknanya aku tgh sibuk mengCodec template ni..hehe..nanti settle sume sure aku akan jenguk ker blog korang...
.

.

.

.
so Layaannnnn............




20 meletops dah komen! :

sI tEDI said...

ambillah masa untuk menukar templete!!

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara..Sehat?
Uiii..patut la lame
x nmpk wajahmu nan Ayu
lalu di depan'rmh'ku..
Rupanya tgh sibuk menghias
'rumah'br mu..Hihi..Lawa la! ^.^ Sempena taon br nie ramai jgk yg
tukar'cat rumah'termasuk lah
Sara.. :)

Koyuki said...

sara nak latte satu!!!

hehe~

nursarah said...

den mmg malas giler bab design blog..haha

ASaDa RyutaRo said...

ho0o.. lawa template ni.. simple!

seKut taWar said...

guna yg plain white lak pasni..hehe

chokio_nia said...

huhu...taleh bace komen la..okay2..cun..=)

MaizaC'Joe said...

wa... clas la design br nie....

zan-xray said...

semenjak tersilap ubah suai blog tak berani dah.
tengok la nanti dah mahir leh la tukar bailik.
yang ni pun ok sara, minat tengok

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi~ orait..akan ku ambil masa sampai siap..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda pun sama..tukar layout gak..Sara pun terikut gak..ingat tknk tukar tapi rasa nak tukar pulak..ayu ker?hehe..nanti sara jenguk balik blog voque kak ieda ek..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Koyuki~ Sara tak penah minum latte..tapi oleh kerana Yuki nak, jom ar kita minum sama2 k..

♥akukahmilikmu®♥ said...

NurSarah~ den rajin gila bab design blog..tgn gatal jer nak tukar..pantang nampak yg cantik..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Asada~ tu la planning nya..nk nampak simple tpi cantik..thanks..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sekut Tawar~ nk guna plain mcm tk kena jer pasal sara suka kalerful..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ain~ dah boleh baca belum?napa tkleh baca?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Maiza~ klas apa tu?klas masak?klas nyanyi?hehe..thanks..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan~ suka tgk ek..thanks..dulu Sara pun mcm tu..ubah design abis lintang pukang sume.amik masa gak wat balik..

Cammy said...

nice template.
simple n neat. :)

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cammy~ thanks yer..i pun rasa simple..thats y i pilih template nie..nk nampak ringan sama..template b4 this nampak berat..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;