Tuesday, January 12, 2010

❤I'M NOT MINAH REMPIT ❤

Piss..Piss..aku nak bagitau korang 1 rahsia..AKU BUKAN MINAH REMPIT..aku terbaca 1 blog nie.blog kepunyaan Mr Asada Ryutaro..tentang mat rempit..tergerak hati aku nak cita 1 kisah lucu tentang aku..masa tu aku baru 19 tahun..alkisahnya masa tu aku couple ngan sorang budak Politeknik Shah Alam..ex-bf aku nie 22 tahun..aku kenal melalui CrossLine Number..Jeng..jeng..jeng...masa tu aku kol kawan aku tapi line tu lencong ker no kawan ex-bf aku..aku pun gelabah dan terus terjah mamat nie yang tak tau apa2..kawan2 & kenal2 & jumpa..baik sgt ex-bf aku nie..nak wat camner takder jodoh..

Ex-bf aku nie pakai moto Yamaha RXZ..aku sengal skit bab2 moto nie..aku tak expert sgt bab2 brand moto nie..yang aku tau moto MODENAS KRISS aku kat umah yang aku guna masa gi sekolah..Ex-bf aku pun bukan MAT REMPIT..dia suka moto nie..bila kuar dating, budak2 roomate aku suka usha dari atas bilik..yer ar apartmen katakan..sbb nak tgk ex-bf aku tu yang Chinese Look..

~RXZ version aku..~

1 ari tu pas balik dari dating budak2 nie perli aku kata aku Minah Rempit..aku pun SENYUM+BANGGA masa tu bila orang kata aku Minah Rempit..padahal aku tak tau apa2 pun..last aku tanya ex-bf aku tu, apsal diorang panggil Minah Rempit..bila aku dah tau maksud Minah Rempit tu, trus ilang senyum & rasa bangga tu aku TENDANG, BUANG, SEPAK, TERAJANG dari diri aku..aku trus bagitau budak2 roomate aku, I'M NOT MINAH REMPIT..abis sume gelakkan aku..malu gila masa tu..nasib la budak2 klas & lecturer aku tak tau..klu tak MAMPUIH aku dicop MINAH REMPIT..mana aku tau moto jenis nie slalu dikaitkan dengan Mat Rempit..

Aku bukanlah ANTI-MINAH @MAT REMPIT pasal aku takder hak nak Judge diorang nie..masing2 ada reason tersendiri..cuma aku tak suka title Minah Rempit yang bawa 1001 maksud yang aku malas nak sebut..kita pikir sendiri la apa maksudnya..WOLLAAAAAA...

p/s: to MR.ASADA RYUTARO..thanks entry kat blog u telah kasi ilham untuk aku wat entry nie..hehe..




47 meletops dah komen! :

aisha wUtevA!! said...

salam singgah,

hehe, MINAH REMPIT..
mmmg x besh title tuh bile kena kat kite, rsa cam..... heee, phm2 lah kan.

btw, rxz versi kau tuh memang smart ah. mana ade jual ek?? heee

Mr Kamikaze said...

minah rempit ada kaitan dengan mat rempit...

ASaDa RyutaRo said...

hi minah rempit.. kahkahkah..
saje je aku.. lalala~

lawa giler RXZ ex-bf ko kat atas tu.. brapa laju boleh pecut tu? hahaha

HEMY said...

hehehe...title tu dh meluas org pakai kan..nk dikaitkan pn kita tknak punye.ehehe

zan-xray said...

sokong... say no to mat rempit.

mana dapat basikal lama tu.. berkenan lak, skarang ada nilai.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehee~ sumi pun dulu naik motor jugak.. tapi ade prob sket bile naik muto.. pakai helmet jer mesti kepala senget2 jalan tak betul.. lepas satu kejadian yg kelakar sumi trus dah tak naik moto melainkan terdesak.. :P

black_mel said...

haha...xsemua yg naik moto tu rempit..if dh x mampu pkai keta mcm mna?nasib baik tau jgk maksud minah rempit tu kn..thnx to ur ex..

sI tEDI said...

ekekekkekeke.. sekali silap bangga pulek...


nasib baik dah clash ek?

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

layout baru~
wekekekee~
canggih beskal tu~
ley wili2~
pinjam jap

Didi Nadhirah said...

heheheh silap bangga....tp nasib baik ade kejadian lalu kalo tak smapai skrg tak tau minah rempit tu apa...setiap kejadiaan ade hikmahnya

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisha~tu la mmg tk sesuai ar title minah rempit padahal bukan minah rempit..rxz aku tu mmg smart gila babeng tahap cipan kan..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Mr Kamikaze~ yup..mmg sah2 ada kaitan..tk syak lagi..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Asada~ Rxz tu aku tak pasti brapa laju lepas..yang aku tau laju dia sama jer mcm kura-kura jalan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hemy ~yup..tk mau dikaitkan..minah rempit kan biasa dikaitkan dgn *********...hurm...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan-Xray~ say no to mat rempit..tkder mat rempit takde la minah rempit..basikal antik tu...harga pun Malatop..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisumi~ moto yg akak expert naik pun Kriss n Skuter jer..lain jgn harap..akak paling malas pakai helmet pasal nanti tudung n rambut dah tak cun..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Black_Mel~ mmg pun...ex-bf i pun student masa tu..tak pakai kete lagi..thanks to him..sudi bgtau ex-gf dia yg sengal nie maksud minah rempit..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi ~ senyum n bangga teramat masa tu..yg lain dah gelak jer..tak tau apa2 pun masa tu.dah clash pun..dah bertahun dah..dia pun dah kawin..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu~ cantik ek..aku suka bila ko puji part template aku..hehe..ko nk pinjam ok jer tapi aku tak sure ko boleh wili ker tak pasal ko naik jer sure luruh body beskal tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Didi Nadhirah~ tepat skali..setiap kejadian ada hikmahnya..now maksud Minah Rempit sudah diketahui..hehe..nasib baik la mulut nie ringan jer nak bertanya..

♥ p a n y ♥ said...

hahaha naek rxz kne tduh merempit eh??

ish ish. takpe takpe.
biar lah
asalkn TAK merempit. ehhe
rempit ckit2 pe slhnye kan?

fiD said...

minah rempit nie, hatinye keras!

tomboi pon kalah!uahuhauha

dah follow back!

Atiqah Adnan said...

tulaa tak profesional nyeee bila naik moto je dah panggil rempit...kan..?
agaknya diorang tatau kot apa makne merempit..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Pany~ moto punya pasal abis sume dikata minah rempit..nak wat cmner..kena tanya moto tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid~ ooo...yer ker hati keras?sure u dah rasa hati dia kan..sedap tak?hehe..tak tau la pasal tu..kalah tomboi..pengkid kalah tak?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Budak2 muda katakan..ckp ikut mulut sendri jer..mana pikir apa pun..

rizputra7 said...

rempit ker??..i like rempit..huahua

Hazzy Ishak said...

tak suka bebudak rempit ni...

Koyuki said...

hehe
dapat title minah rempit plak dah

♥akukahmilikmu®♥ said...

RizPutra~ mana ada rempit..minah rempit jauh skali..minta dijauhkan title minah rempit..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hazzy~ sume org tk suka bila org merempit..ganggu abis sume org..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Koyuki~ tu ar sesuka ati jer org kata Sara minah rempit sampai bangga pulak tu..malu gila rasa msa tu..nasib budak pompuan jer kata..klu budak laki lagi ar malu..

jejaka anggun said...

oke lah jadik minah rempit dr jadik minah sempit...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Tak Anggun~ tak mau ar minah rempit..apa barang..tk glamer langsung..

IxoR@ said...

hallooo sara...

sis baru de masa nak blogwalking ni. aduh! tahap kemalasan melampau skrg ni...

ermm... minah rempit?

dulu ex-bf kita pun ada moto RXZ. selalu gak dating naik moto...tp masa tu tiada istilah Minah Rempit mcm skrg ni....

so selamat di situ...hehehehe...

dilot said...

dah berubah wajah dah blog akak ni,,,

dilot ni mmg jakun sikit bab2 motor..mmg family tak bg..

kiki lala said...

hehehe...minah rempit...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ixora~ hehe..masa tu sis selamat la tk dpt gelaran tu..sara pulak tkminta tpi dpt title tu..nyampah tul.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Dilot~ masa gi skolah akak naik moto tpi tkpenah pakai helmet pasal tknk tudung jadi tk cun..gamble jer..nasib pagi polis tkder..tkper2 lagipun pompuan tk sesuai ngan moto nie..

hehe..thn baru design pun baru..tukar angin la dilot..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki~ tk mau ar title tu..dah berlalu..kang sis mengamuk naik moto rempit depan Kiki..

JMR said...

dari merempit bek layan adnan sempit...jum2..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jmr~ syok ker cita nie?hurm..best kot..tk sudah2 ngan SEMPIT..

Ieda the Rainbow Princess said...

Prenggggg!Prennnggg!Prennngggg!!
Bising aahhhhhhh..x suke Mat Rempit.. :p
Hihi..kelakar la Sara nie..Suke plk die org gelar Minah Rempit..Hihi..ye la waktu tu Sara tatau lagi kn ape makna Minah Rempit tu..Jd anda dimaafkan & tdk akn tergolong dr kalangan Mat & Minah Rempit hanya kerana membonceng Motor RXZ!Kuikuikui..

Ieda the Rainbow Princess said...

Mcm kelakar je citer adnan sempit tu!Sara dh tgk??

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ diorang nie mmg spesis membingitkan telinga org kan..tak sudah2 nk rempit..byk betul masalah..

masa tu tak tau apa2..so senyum ar bila org kata minah rempit..tpi tk puas ati msa tu Sara gi tanya ex..rupanya Minah Rempit nie hurm *************..trus ilang senyum..

tk tgk lagi la kak ieda cita dia..tgk kat tv3 disebalik tabir jer..klakar..tk la byk rempit..

Ieda the Rainbow Princess said...

Ade tgk the making die jgk..Kelakar gilos!Haha..

Anonymous said...

Странно, искал совсем не это, гугл выдал Ваш сайт, и судя по всему не зря, есть что почитать! Goodwork!

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;