Friday, January 15, 2010

❤HATI SEORANG WANITA❤


~SENSITIF~

*bukan bermaksud suka merajuk , tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian.*

~CEREWET~

*bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala , kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala*.

~HALUS~


*ibarat sehalai sutera , cantik , mulus , lembut dan mudah tercarik dan koyak .. walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab sesalahan , biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM.*

~IKHLAS~


*ikhlas seorang wanita tak perlu diragui.*

~KORBAN~


*WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi , termasuk ibu bapa , anak-anak , dan suami . WANITA amat tabah.*

~PRIHATIN~


*sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam.*

~MANJA~

*walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari naluri seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA . suka bermanja hanya kepada insan yang bernama LELAKI , namun juga sesame kaum.*

~EGO~


*WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai.*

~CINTA~


*CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus..*

~SEKS~


*seks bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal . NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja . LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu . fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkan.*
p/s: aku nk jadi Doctor Love ar pas nie..



12 meletops dah komen! :

aisha wUtevA!! said...

hahaha,
dr.love pon boleh!
lagik bagos, bile ade mslh chenta jumpe kamu. hee~

btw, betol!
hati pompuan x perlu nak ragui lagik. hiks~

Koyuki said...

doktor love la pulak
hehe

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

dokter cinta cantek bunyiknye :P

Tue said...

hahaha.. Good..kire kerjaya baru ni sara :D

eQuRlz said...

hehehe..kalau buka klinik..mesti ramai yg pegi nieh..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisha~ ada masalah cinta jumpe sy jer k..kompem hubungan akak kembali mesra pas nie..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Koyuki~ sesuai kan?hehe..tk sesuai pun ckp jer sesuai..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisumi~ apa saja berkaitan Cinta mmg cantik..tgk jer doktor cinta kat bawah nie..comel jer usung first aid kit dia..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tue~ yayay..Tue sokong..syok nie..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Equriz~ kompem maju n laku..abis sume klinik kena tutup..tk dpt carik mkn..hehe..

Ieda the Rainbow Princess said...

Semuanya benar belaka Dr Love..!Hihi..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda..fuh bangga Sara kak Ieda panggil Sara Dr.Love..hehe..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;