Friday, January 8, 2010

❤KICK OUT MY WEIRD & BAD HABITS❤

Arrghh..susahnya nak buang perangai Pelik dan Buruk aku nie..Aku cuba dan terus mencuba sampai berjaya tapi tak berjaya jugak 100%..Aduh!!!susahnya nak buang perangai buruk aku yang suka Gigit Kuku @ Nail Biting..aku tak tau camner aku boleh ada habit ni tapi pantang asik skit mula la aku gigit..dulu mmg teruk tapi aku berjaya jugak gantikan gigi dengan Pengetip Kuku bila aku rasa nak gigit..WOW!!!menjadi jugak..last kuku aku dah nampak cantik..

~nie bukan aku tapi cuma gambaran jer~

Aku tak sangka ada jugak artis yg ada habits mcm aku nie..mcm satu hobi pulak gigit kuku nie..nak hilangkan habit nie mmg kena ada 'keazaman' yang kuat..mana tak nya setiap masa aku akan prepare Pengetip Kuku kat sisi..klu kuar gi mana2 pun aku akan make sure Pengetip Kuku nie ada dengan aku..tak nak ar jadi mcm artis sorang nie..sambil jalan gigit kuku..

~Lindsay Lohan Gigit Kuku~

Aku juga ada 2 perangai Pelik yang mmg aku sendiri rasa pelik..Aku suka Iron Baju walaupun baju tidur..aku tak suka baju tidur aku berkedut padahal bila tidur berkedut jugak..Aku jadi tak selesa tgk baju berkedut terutama Baju Kaftan @ Baju Kelawar..tapi aku bukan Kelawar k..Aku jugak tak suka orang Landing atas katil aku tanpa aku..maknanya klu nak Landing kena ada aku atas katil tu..klu tak jangan harap boleh Landing tak kira siang @ malam..Aku cuba jugak buang perangai nie..biar jer orang Landing...Alhamdullilah aku berjaya jugak buang perangai pelik aku nie..nasib la adik2 aku paham perangai Akak diorang nie..isshhh..Aku tak tau samada perangai aku nie dikategorikan Pelik tapi aku rasa mmg Pelik..hehe..

So..Lupakan sekejap hal nie, ari nie Dinner aku makan Pizza Sensasi Delight yang RM7.95 tu..Abah aku dengan murah hati belanja anak bini dia makan piza..bila aku tanya apsal dia murah hati, katanya abah aku seronok sebab dia beli BASIKAL..untuk exercise petang2 pasal dia dah boring naik moto & kete..Aiyooo apa la abah aku nie..Sorang 1 set..best...thank u Abah..

~Pizza Promotion Poster~

~nie jer aku sempat snap sebab hp bateri abih..Hampeh tul!!~

p/s: korang pun sure ada weird & bad habits kan?hurmmm..sama2 kita pikir..nite...ZzzZZzzz..




36 meletops dah komen! :

ELYN said...

elyn ada..suka main game hp time berak -.-''

Koyuki said...

yuki suka makan sup dalam periuk
kehkehkeh

cik purple said...

akmar suke tarik rambut..mak slalu marah..huhuhu

zella said...

sy suka sgt nk merajuk...
msti buang habit buruk ni heheh

Vee Violet said...

haa.. tak bagus habit ni...
=)
vee pernah ada habit ni masa 12 tahun dulu...
sedapnye... lapar nie... nak cikit! nak cuap...
=)

sabariah said...

jgn gigit kuku dowh..nanti jari x lawa..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Elyn~ mak ai..bawak hp ker toilet?Sara masih lagi tkder habit tu..hehe..kang rosak pulak hp tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Koyuki~ mkn sup dlm periuk?fuh!!periuk besar ker kecik?kuatnya perut Yuki kan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Akmar~ lagi dasyat habit Akmar nie..tarik rambut syok ker?klu syok akak nak try..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zella~ merajuk tu bukan habit buruk sgt pun..Sara pun suka merajuk..cuma dah tua2 nie kureng skit dah nk merajuk..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Vee~ camner ek Vee ilangkan habit tu?mmg tk bagus kan..hurmm..nak pizza erk?meh nganga mulut..nak suap..alolololo...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sabariah~ tu la namanya bad habits..jenuh juga la nk buang habit nie..

JAI said...

adeyyyy..hentikan..nanti kena penyakit cacing kerawit kang..hehehe

Sendra said...

aku kalau bosan2 mesti nak gigit ibu jari..mak aih..tak senonoh gila tw..dari kecik camtu..tapi budak kecik buat comel lah,tapi macam aku ni..mak ai..mesti buang habit tu..

dilot said...

kawan dilot habit die makan beras..hehe..

dilot..ntah ek..banyak sgt kot..hehe

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jai~ stakat nie tkder lagi ar kena cacing kerawit nie..bersih sgt ar tu jari..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sendra~ sama ar kita..suka nk gigit ibu jari..jari tgn erk..bukan kaki..rasanya habit ni turun dari mak aku, aku, n adik laki aku..tak la tk senonoh sgt..ok jer kot..orang lain tkkan anti kita kot..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Dilot~ mkn beras apa sgt..ada kawan Sara habit dia ratah belacan mcm tu jer..gila tul..

@adlynna@ said...

sama sama..
sy pon suka geget kuku..
yummyyy...
hahah

♥akukahmilikmu®♥ said...

Adlynna~ ramai tul suka gigit kuku..kena wat GIGIT KUKU IN DA CLUB!!

chokio_nia said...

rajin nye akak iron baju..untung laki akak nati..huhu

btw jgn gigit kuku kak..rosak tau nati kuku tuh..=)

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ain Comot~ akak tgh usaha buang habit nie..jenuh tau..sib baik la ada pengetip kuku..teman setia akak..hah untung ker rajin iron baju..hehe..

MaizaC'Joe said...

maiza kecik2 dulu suka gak gigit kuku. hee... lepas tue ntah bleh tinggl plak tabiat tue..

cik purple said...

hehehe..akak ni kelakar la..baik jgn try..nt susah nak stop..abes rambut jd mangsa..huuu

♥akukahmilikmu®♥ said...

Maiza~ klu masa kcik dpt kawal ok la..nie sampai besar pun tk berjaya kawal habit nie..

♥akukahmilikmu®♥ said...

hehe..ngongek kan akak kekadang..haha..ok.ok..akak dgr kata akmar..akak tknk try..

IxoR@ said...

sis suka gigit jari...

tak suka iron baju....

suka cium tangan sendiri....hahahhahahaa.....

;P

Black: said...

aku pun ada habit buruk... muka aku buruk... haa tu le habit aku.. ahak ahak ahak...

Uruchimaru @ kf said...

gigit penyungkil gigi!

cik EPAL said...

gigit kuku?? errrr

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ixora~ sis suka cium tgn sendiri..wangi sgt la tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Black~ muka buruk bukan habit..burukkan muka baru la habits..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Uruchimaru~ hah sejibik perangai mcm adik laki aku..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik Epal~ hurm....

Ieda the Rainbow Princess said...

Ehh..bad habit die geget kuku
ke..Senang jea nk tgl bad habit
Sara nie..Ape kate cungkil jea
semua2 kuku Sara tu kuar..So xder
la kuku,x perlu la risau2 lg dgn
bad habit m'geget kuku Sara tue!Amacam,bernas x idea Akak!? :p

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ rasa mcm ok gak idea paling bernas kak ieda..pandai tul kak ieda kasi idea..fuh rasa pasni sure sara tkder kuku..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;