Tuesday, January 5, 2010

❤AIRMATA AKU 1 SEN❤

AIRMATA AKU 1 SEN??apsal murah sgt airmata aku?kekadang aku rasa airmata aku ni tak bernilai dan kekadang aku rasa bernilai sgt..hisshh..bila aku tgk apa2 cita cepat sgt air mata aku ni nak meleleh padahal cita tak la sedih sgt..kekadang malu pun ada..skit2 nak mengalir..letih tul aku mengCOVER diri supaya orang tak nampak..yer ar klu adik aku nampak sah2 dia mengata aku..aku tgk adik2 aku tak nangis pun..mak aku lagi la..tapi aku SOBS..SOBS..

Bila baca paper ada cita sedih ker apa mesti airmata aku nak mengalir..tak la sedih mana pun bila pikir balik..orang lain bukan main susah airmata nak ngalir..aku rasa klu himpun airmata sure aku boleh wat MANDI..nak jugak jadi mcm orang LAKI..cukup susah nak nangis..tapi aku penah jumpa laki senang nangis..kelakar pulak rasa bila tgk laki nangis..bukannya aku tak menghargai airmata aku..aku SAYANG sgt airmata aku..ada kawan aku lagi susah nak nangis..tgk cita sedih mcm cita lawak..kalau lah boleh jual airmata konpem aku jual kat EBAY..sure kaya..berlambak airmata aku..

Alhamdullillah..setakat nie aku masih berjaya mengCOVER airmata aku yang asik mengalir dari pandangan orang..selalunya aku wat2 selsema la..nguap la apa la semata-mata taknak org tau aku nangis..tapi ada 1 cita yang masih tidak berjaya wat aku menangis..cita Sepanyol..setakat yang aku tgk payah nak wat aku nangis sebab cita dialih suara..jadi lawak wat aku gelak..

p/s: korang penah tak alami situasi mcm nie?selalunya apa korang wat bila airmata korang mengalir dan orang lain nampak?




44 meletops dah komen! :

Zuewairy said...

hohohohohho;)


airmata lelaki akan keluar jika betul2 sedih;)

isha said...

same a'r mcm sarah
akan ku cover mcm menguap atau pon selseme

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zuewairy~ nak tggu part sedih tu cukup susah..pasal laki kan ego skit..berjanggut tggu...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Isha~ u pun guna teknik tu kan..cover seadanya..hehe...

dara♥♥♥teruna said...

Sara, Cik Dara kurang skit la nak nangis pasal bila ada part nangis sure cik dara tukar channel lain..hehe..cara cik dara cover diri..

pak long said...

salam....
yess...ada ilmu cover sadis....try buat...
air mata penawar segalanya..

HEMY said...

aku nangis gak..sensitip..tapi riang dan kadang2..ahahha

wirajiwa said...

buat2 tampor nyamuk kat muker kononnyer. Pelepap!!! pas tur ckp laa.. "adeh3 kena kat mata laa puloak..." hehehehe, kantoi tak gamaknyer trik tur?

Koyuki said...

yuki sensitif
tengok cite sedih tak bleh
dengar lagu sedih tak bleh
yang sedih2 semua da jadi macam trauma da
huhu
T.T

dulu tak macam ni..hehe..tapi tetap kacak ni
haha nak kaver

chokio_nia said...

alololo..sensitip eh akak ne..ain pon same je kak..tgk cte korea konpem melelh..haha

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

kalo sumi xtahan sgt nk nangis n kalo boley xmau org sangka bukan2 sumi g tgk cite2 sedih. .pastu sambil tu sumi nangis.. huhuhu~

sI tEDI said...

aiemata aku harga dia x mahal x murah. ikut keadaan dan situasi.

ekekekek

seroja jingga said...

menangis itu tak salah..menangis kerana kamu punye hati

salam
SJ

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik Dara~ terer tul cik dara cover diri..trus tukar channel..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Pak Long~ rite..airmata penawar segalanya tapi airmata juga racun segalanya..bleh tk cmtu?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hemy~ alamak syoknya nak tgk laki nangis...bukan senang nk tgk..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Wirajiwa~ trik tu tak kantoi tapi sian nyamuk sebab tuduh dia..mentang2 la dia dibenci..tpi rasa mcm ok jer..tkper kena cuba nie trik u..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Koyuki~ cita sedih mmg Sara tk bleh blah..lagu sedih ok jer..pasal tkder pic..layan cmtu jer..sampai trauma nie fuh! tkleh bayangkan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ain~ lama tak nampak..rindu la kat Ain..cita korea akak lagi tk tahan..dtg part sedih akak dah meleleh..1 cita jer wat akak tk meleleh..cita Sepanyol..stakat nie tk nangis lagi

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sumi~ akak tk der kekuatan nk wat cmtu..klu wat gak konpem banjir tempat tu.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi~ murah n mahal cmner tu?1 sen ada tk murah dia?hehe..mahal nie konpen 1 juta kan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Seroja Jingga~ menangis mmg tak salah..airmata juga 1 ubat..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

KEMEME KAH KAMU?
WEKEKEKEE

mie said...

waduh!!!!
murahnya.....
itu tandanya sensitif....
heheheee

Vee Violet said...

jiwa halus...
kebanyakan perempuan kan mcm tue.
=)
selagi dapat cover tue, masih mahal airmata sara tue...
=)

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu~ apa kemenda KEMEME nie?aku tk paham ar..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Mie~ rite mmg sensitif pun..nak wat cmner..dah mmg camtu..tk leh nk wat apa dah..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Vee Violet~ tapi tu la terasa murah jer..asik turun jer..ujan pun payah nak turun..kan best airmata nie bleh jadi ujan..

Syeeda Sobbihi said...

we have reasons to cry..bukan saja2 nak nangis..tul tak?

kiki lala said...

hehehe...saya pun macam miss sara
juga 'murah dgn airmata'
tp elok juga nangis, dapat
cuci mata dari habuk...
hehehe...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Syeeda Sobbihi~ betul tu..we have reason tpi hati pompuan mmg senang tersentuh kan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki~ itulah dikatakan airmata ni satu penawar..untuk mata..klu tkder airmata tktau la nk ckp cmner..hehe.

sabariah said...

sama r kita..haha..
sedih skit je, mula r nak nangis..
feeling gitu..huhu..

:)

tp, selalu nye xleh nak cover..nangis je terus.. huhu

cik purple said...

hoho..

alaaa..da namenye pmpuan..

msti kuat nanges.

tp akmar rase org kuat nanges ni comel..hehehe

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sabariah~ sara still cover..tknk org tau tgh nangis tgk tv..segan pun ada kekadang tpi takat nie masih berjaya lagi mengcover..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Akmar~ bangga akak dgr adik akak ckp cmtu..so oleh kerana akmar kata comel akak nak nangis ar..hehe

jejaka anggun said...

air mata saya mahal.

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Weeeeee..malu giler lor kalo org nmpk kite menangis tambah2 plk menangis sbb tgk citer idustan..haha..Maluzz..

cik purple said...

ooo..nakal ei..nt bengkak mata tu ha..akmar ta nak jawab..hehe

Tue said...

hehe.. mudahnye mngalirkan air mata.. bleh join Tangkap Leleh mcm2 aznil ni sara.. cmfirm sume yg ade dlm 2 tangis xbenti 2.. hahaha :p

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun~ dh agak dah..tgk gaya pun dah tau payah nk nangis..tkper..klu laki kuat nangis pun tk syok gak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ cita hindustan ker apa ker konpem asik meleleh airmata..bila smpi part sedih hah tktau nak ckp cmner..siap cover ngan baju..malu gila..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Akmar~ la akmar la kena jawap pasal akmar yg ckp cmtu..akak terpengaruh ar ngan kata2 akmar..hehe...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tue~ tu la rasanya klu masuk sure kalah artis silap2 byk director panggil Sara blakon cita sedih..artis lain sampai kena buh EyeMore la, amik masa hayati la apa la..Sara tk payah hayati..senang meleleh..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;