Thursday, January 21, 2010

❤FREE PUN TAK MAU AR❤

Semalam aku alami 1 situasi yg kalau boleh aku sendiri pun tak mau berada dalam situasi tu..apakan daya masa tu aku STUCK dalam keadaan tu..aku ke kedai smlm naik motor..Masa aku sampai kat kedai yg tak jauh dari umah aku, aku park motor kat depan kedai..senang aku nak nampak..pas abis aku beli apa yg aku nak, aku nampak ada la lori nie milik Mr.Cina yang ada urusan ngan Tauke kedai tu block motor aku..Mr.Cina tu nampak aku dan dia suruh aku tunggu jap..nanti dia ubah lori dia..aku pun tggu la dalam 5 minit mcm tu..sempat jugak la aku makan aiskrim RM1.20 yang aku beli..(aiskrim biasa jer tapi mahal nak mampus)..

~Lelaki Hensem Menggantikan Mr.Cina~

Tgh syok mkn tetiba Mr.Cina tu dtg ke arah lori dia..aku ingat dia trus nak masuk dalam lori tengok-tengok dia gi kat tepi tong sampah sbb nak KENCING...arrggghhhh!!!!!!apa nie..tong sampah tu pulak depan mata aku..rosak ar mata aku mcm nih..AKU TAK MAU TGK AR EVEN FREE...potong stim aku nak makan aiskrim..trus tak jadi..

Dah settle hajat dia, boleh pulak dia senyum kat aku mcm tkder apa-apa pun..Ishhh..pencemaran alam betul ar..sure binatang2 kecik kat situ mati gara-gara terkena kencing dia..apsal tak mau masuk kat TOILET dalam kedai tu..bukan tkder toilet pun..nak jugak TOILET FREE..

Apalagi aku dengan 'HATI YANG TERLUKA'(cewaaahhh)terus berambus dari tempat tu dan balik ke rumah dengan laju tahap IMPAK MAKSIMA + ADNAN SEMPIT pasal kejadian tu..sampai jer umah trus aku mandi n lupakan kejadian nie...
p/s: kepada Mr.Cina, pas nie tolong ar jgn wat cmnie lagi..cari ar port lain yang BAEK PUNYA!!!!klu terdesak sgt pun pandang ar org kiri kanan..takder sapa nak tgk 'wayang free' nie..




36 meletops dah komen! :

joegrimjow said...

klu pergi tempat pak arab
lagi tensen
selak jubah
tros kencing

Aini said...

ayokk.. boleh gitu plak.. tak malu ek die..huu

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

saje nak bg ko tgk~

kiki lala said...

hehehe...hampeh punya cina...

Didi Nadhirah said...

tak menahan dah tu hehehehe

Vee Violet said...

eeyywww...
buruk bebenor perangai....

rizputra7 said...

dia nak kasi ko tengok ler tue...

sI tEDI said...

eyerkkk! pengotor lah die.. kalau aku ..aku g dekat .. sepak je montot die

fya zainal said...

euwww sape pon tak nak tgk free gtu..

♥ p a n y ♥ said...

just want to say;

EUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
geli.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Joe~ klu cmtu konpem i takkan pegi tempat pak arab..wat masa nie tk da kemahuan lagi..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aini~ dia ada kemaluan tapi tkder sifat kemaluan kot..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu~ padahal aku langsung tk da selera nk tgk..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki~ tersangat la hampeh..bukan kata cina jer..india n mlayu pun ada cmtu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Didi~ tak menahan pun pandang ar kiri kanan dulu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Vee~ mmg buruk..dah la tu kompem tk basuh..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Riz~ aku tk berminat nk tgk langsung..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi~ masalahnya aku tkder keberanian nk sepak..aku dah la pompuan..mana tau kot cina tu ada kawan gangster..tk ker naya aku nanti..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fya~ betulx3..tkder sapa nk tgk..geli..loqlaq..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Pany~ heheeh..potong selera nk wat mkn masa tu..

zulhilmi bdk blur said...

kiut la org2 tu...
hahaha

Koyuki said...

erkkk
ampun mak
tak sanggup

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ayooo.. tak malu kah dia?? sumi plak yg naik segan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zulhilmi~ sapa pulak yg kiut??aiyooo...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Koyuki~ mana2 mak pun mmg tak sanggup..luka abis mata...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisumi~ pasal dia tak malu la tu..selamba badak dia jer..tk tgk kiri kanan dah..

cj'alhafiz said...

uihhh!!!! free show......gila gempak mamat tu..
x snonoh tol..haha!!!! sabor ja la.......

my blog update:
http://cjalhafiz-lifejournal.blogspot.com/2010/01/true-false-x.html

my bookblog updated!!!
http://coffeecrackers.blogspot.com/

Ieda the Rainbow Princess said...

Tatau malu punye olang..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cj~ mmg tk dpt sabar dah masa tu..tahap cipan dah marah..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ mmg tk malu pun itu olang..suka ati dia maa kencing..

MaizaC'Joe said...

hahaaha.... pengotor.. tak malu plak tue.. masa kt dlm kedai tue xterasa nk kencing kot... bila kuar2 ja.. terus terasa.. hahaha!!!

joegrimjow said...

mat saleh pon ada gak camtu
tp
certain org je la
xsemua
kejam klu nak hukum satu komuti klu sorang 2 je yg buat kan

♥akukahmilikmu®♥ said...

Maiza~ tk tau la pulak mcm tu..klu yer pun masuk ar dlm kedai..dah sah2 dia pemalas nk kencing dlm kedai..tk senonoh..nasib la org pompuan tk mcm tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Joe~ stakat ie mat saleh i tk penah tgk lagi dia kencing merata..paling byk mlayu ar..hehe.

hans said...

patut ko kasi potong jer apek tu
pengotor gila apek tu

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hans~aku nk potong tk sanggup ar..kesian pulak bini dia nanti..aku tk nk tgk jer..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;