Wednesday, January 20, 2010

❤KAW-KAW KUTUK❤

Holla...Aku bukan la pengemar Facebook tapi aku ada Facebook yang kadang-kadang aku bukak..main FarmVille @ Farm yang sewaktu dengannya lagi la tak pasal aku tak pandai main pun..kebetulan semalam aku bukak la Facebook aku pasal nak kacau kawan aku..

Sebelum bukak Facebook ni, aku ada terbaca 1 blog nie..bukan blog gossip k..blog personal mcm aku jugak..dia ada komen pasal si artis nie..Memey Suhaiza..cita terbaru dia ngan anak-anak Norman Hakim..siap peluk-peluk lagi mcm dah sah jadi Mak Tiri..lepas tu ada pulak aku terbaca beberapa 'siri' kenyataan terbaru Abby Abadi yg si Memey nie tak sudah2 nak menunjuk kat satu dunia tentang 'kebahagiaan' dia tu..si Memey nie rajin betul dok sms dia..ckp itu ckp ini..siap tanya ada tak barang dia tinggal dlm kete Abby..pastu siap ajak wat surprise besday party untuk Norman Hakim..WTH?????

~pic yang tak berkenaan tapi anggap jer berkenaan~

Masa tgh syok bukak Facebook, aku pun taipla Memey Suhaiza..ada la profile dia n aku pun tgk..wah ramai gila Fans..jari jemari aku pun mula merayap tekan itu tekan ini sampai ker koleksi gambar2..mak ai beb byk gila komen KUTUKAN dan HINAAN kat dia sampai aku sendiri gelak tak henti baca..Hahahaa...yang minat pulak ciput jer komen..penuh pic 'kebahagiaan' bersama Cik Abang( dia yang kata..bukan aku kata)..kalau aku kat tempat dia, aku padam jer Facebook aku..tak sanggup aku baca kata-kata Anti Memey Suhaiza ni..klu nak ada Facebook pun aku takkan letak pic kebahagiaan tu yang aku tak pasti akan jadi bahagia @ tak..

Mungkin dia nak kongsi 'kebahagiaan' dia tu tapi rasanya dia salah percaturan..tgk2 ramai yang tak sanggup kongsi 'kebahagiaan' dia tu..lebih2 lagi pompuan(paham-paham je la)..maybe Cik Abang dia tak kasi byk tunjuk ajar lagi tu pasal Cik Abang pun tgh syok melayan kebahagiaan tu..
Abby kata tak kisah la dia nak tunjuk apa pun tapi pandai2 la jaga hati orang lain sama..Aku sokong kata Abby..aku rasa tak payah la Memey tu nak sms hal yang tak berkenaan dekat Abby..biarlah luka tu elok dulu walaupun tak pasti bila nk elok luka tu..hati pompuan nie mmg parah bila terluka..(paham-paham jer la)..

p/s: sekian Terjah untuk hari ini..Layannnn...........



30 meletops dah komen! :

zan-xray said...

Tindakan yang sengaja nak menjatuhkan maruah orang akan balik kepada kita juga kan.
Niat pun dah tak ikhlas si M tu (agaknya la)
apa-apa pun nak kata pe lagi.. bio je la

Ieda the Rainbow Princess said...

Waahhhh..gosip hangat!Gosip hangat!
Memey,Memey..lu pikir lah sendirii..

fya zainal said...

salam..
ya sy pun ada terbaca ceta ni
dan naik eran
lau bley nk kata pd memey
'sdalah tu..rasa dh dpt abg dia xpayah lah nak gtau org yg dia hancurkan idup'

p/s:pnah tgk fan anti-fasha sanda..juga ramai fan yg anti dia..sungguh..sila taip anti-fasha sandha

fiD said...

oww pasal memey ye...

artis la,, kite layan jew ckit2... pasal gosip, no komen, huuu

black_mel said...

biasa la...bkn semua org leh suka kita...kesian memey

sI tEDI said...

aku ada fesbuk tapi x tau guna!
ekekekek

IxoR@ said...

owhh... sis nak terjah la FB dia!!!

ermm.. no komen la hal-hal mcm ni.

hmmm....

bukan nama sebenar said...

takleh blah btol...

dier da mcm hancurkan life orang lain...tapi sibuk2 plak konon2 tengah sharing life dengan orang yang dier dah hancurkan tuh...

ape jenis orang ni?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan X-Ray~ tu lah..skang nie dia wat cmtu..esok lusa dia akan rasa la apa Abby rasa..masa tu baru dia sedar kot..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ yes..u rite..lu pikirlah sendiri..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fya~ kuat juga dia tebalkan muka..mcm Abby kata, bila terserempak Memey nie wat selamba mcm tkder apa yg jadi..ish...

klu dia humble lagi ok..simpan jer pic2 tu untuk dia tatap sndiri..tk yah la tunjuk 1 dunia..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid~ tk payha layan..artis kita hipokrit byk..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Black_Mel~ kesian??bukan dia yg disakiti..tpi dia yg menyakiti..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi~ bukan Tedi jer tk pandai guna..Sara pun kureng arif skit ngan FB..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ixora~ gi terjah FB dia..taip jer Memey Suhaiza..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Bukan Nama Sebenar~ tak tau la..dia jer boleh bgtau org jenis apa dia..dia yg pilih nk jadi mcm tu..lantak dia ar..dia kan tk rasa disakiti lagi..tggu turn dia..

rizputra7 said...

mamey..kenapa ko pilih norman hakim..??..

Didi Nadhirah said...

sememek sememek...makin banyak lak ko kuar dalam tv dulu tak terkenal lansung

Koyuki said...

oki
yuki faham

♥akukahmilikmu®♥ said...

Riz~ yer Mamey..napa la ko tak pilih Riz..bujang lagi tu..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Didi~ kuar pas kntroversi..best ker?suh dia pikir sendiri..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Koyuki~ Yuki..apsal Sara tk bleh masuk blog Yuki..sedihnya..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ala bior la dia~
watpe nak sibok hal org laen~

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu~ ko kate aku ker ko kata kat M?

jane said...

hahahahaha
ko nih blh jadi kaki gosip mcm abg naz gak sara...
muahahahahah

hangat!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jane~ suka ati jer..tknak ar jadi mcm Abg Naz tu..skit2 jer..hehehe...

kiki lala said...

xtau nak cakap apa...
hehehe...tp kesian
juga tgok memey...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki~ orait..jom kta kesian sama2..

jejaka anggun said...

sian kat memey tuh. nampak sgt bingai2.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun~ bingai tu apa pulak dah!!!

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;