Monday, January 25, 2010

❤PAPA & MAMA DI BILIK❤


Di suatu pagi, seorang anak lelaki keluar dari biliknya dan bertanya pada neneknya:

"Nenek, mana Papa dan Mama?"

"Mereka masih di dalam bilik..." neneknya menjawab.

Anak itu tertawa kemudian sarapan sendirian lalu pergi sekolah. Ketika pulang.. anak lelaki bertanya lagi pada neneknya:

"Dimana Papa dan Mama?"

"Mereka masih di dalam bilik" neneknya kembali menjawab.

Anak itu tertawa geli, lalu menghabiskan makan tengaharinya dan pergi bermain. Malam harinya barulah anak lelaki tadi pulang untuk makan malam. Sebelum makan, si anak itu bertanya lagi pada neneknya:
"Di mana Papa dan Mama?"

"Masih di dalam bilik" jawab nenek.

Anak itu tertawa geli.

"Kenapa dari tadi aku perhatikan engkau ketawa saja?!" tanya neneknya dengan nada tinggi.

Si anak menjawab,

"Semalam Papa masuk ke bilik saya untuk meminta gel pelembab kulit, tapi saya bagi gam Super Glue..."





43 meletops dah komen! :

Nazz said...

Wakaka.. kene panggil bomba nak tanggalkan...

Badak Comel said...

argh!!!
kasik POTONG la..
hehe
iklan Wimax jap..

chenta said...

hehehe..lawak tol

norliza_osman said...

he.he.. biar betul!!!

iedaLUVsham said...

ahahaha!! lawak lah! :)

ELYN said...

bagus punya anak..hebat2! ;D
siot tol -.-

rizputra7 said...

haha..maknanya budak nie dah tahu bapa dia nak projek ler tue...ish..budak sekrang nie terlebih maju

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hahahaha
taip komen ni pon masih rase nak gelak2
hadoyai..kurang asam punye anak..
poyo je itu anak..

~ ReD ~ said...

hahaha...nakal anak dia..:D

neway, salam singgah ;)

manusia biasa said...

kuang asam pnya anak ...mangkuk je..hahaha...kang xpasal2 de dapat adik ramai2..wakakakkaa

Didi Nadhirah said...

nenek die tak pelik lak mak ayah die tak kuar2 bilik

fiD said...

This commnet has been removed by Raja Lawak Malaysia

aduh! klako sungguh!

jane said...

kahkahkahkah

cter melekat gak ker???
blog aku pon cter melekat dowh sara

agagaggagga

zan-xray said...

oo semua pengomen di atas dan selepas saya ni paham la crita ni.. ekeke.
nakal sungguh budak itu. nenek pun sporting je aishhhh.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahahaaa~

♥akukahmilikmu®♥ said...

Nazz~ hurm..nampak gayanya mcm tu la..kena panggil bomba..klu malu terpaksa biar jer la..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Badak Comel~ kasi POTONG ok jer klu dah terpaksa..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Chenta~ semoga anda terhibur..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Norliza~ skadar hiburan..klu real tak kot..tkkan bapak dia sengal tak tau beza Super Glue..

♥akukahmilikmu®♥ said...

IedaLUVsham~ hah..bagus2..kita gelak sama2..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Elyn~ tu la pasal..anak cerdik gila perkena mak bapak dia..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Rizputra~ maknanya dia taknak adik la tu..hehe..pasal tu dia kasi bapak dia Super Glue..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik Aida~ ada ker patut kasi Super Glue.kuat doh gam nie..kat tgn bika melekat pun sakit.ni kan pulak kat situ..naya tul anak nie..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Red~ teramat nakall...thanks sudi singgah..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Manusia Biasa~ anak tu tknk adik la tu..pasal tu dia dajalkan bapak dia..mogok kot..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Didi~ dai tak pelik kat anak menantu tapi dia pelik kat cucu..tak sudah2 tanya pastu gelak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid~ Raja Lawak?apakah anda raja lawak itu..hehe...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jane~ mana aku tau ko wat entry melekat..tkper nanti aku tgk apa pulak melekat kat blog ko ek..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan X-Ray~ pemgomen di atas terlalu pandai..cepat tangkap lawak double meaning nie..hehe..tahniah2..jenuh klu dpt anak mcm nie..bahaya,.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisumi~ hehe..lawak kan..akak sendiri baca pun tergelak..

✖sLap mE pLz!™✖ said...

giler,,, teringat kes aku kne gam kt ibu gng jari manis huahua,, JARI k,,,

jejaka anggun said...

bapak sengkek betul. lube pun mintak kat anak.

Ieda the Rainbow Princess said...

Erkkkk!?

kikilala said...

hehehe...lawak punya citer

♥akukahmilikmu®♥ said...

Slap Me Plz~ kat jari pun dah sakit..gam UHU takper lagi..Super Glue tk leh tahan beb..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun~ maybe anak dia ada benda tu..nk kongsi ar..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ aah!!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

KikiLala~ lawak untuk Kiki supaya hepi..

seKut taWar said...

adeh..bahaye nie...hahaha

zulhilmi bdk blur said...

jd apa ek kat bapak dye...
haha

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sekut Tawar~ bahaya pasal apa tu???

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zulhilmi~ tu kena pikir sendiri ar apa jadi..hikhik..

IxoR@ said...

hampeh!

bole dia jawab selamba aje ye... entah2 dah keras dah mak pak dia dlm bilik...

hihihihii.....

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;