Wednesday, December 16, 2009

~RECORD ASMARA~


Wolla..aku terbaca 1 artikel dalam akhbar ari nie..budak umur 14 tahun record dia punya aksi 'TERLAMPAU' dia dengan 5 lelaki bergilir-gilir???

Fuhh!!dasyat tul budak zaman sekarang..5 skali..makan Viagra ker budak nie @ terlebih Kacip Mak Timah @ terminum Tongkat Pak Ali!!siap record pastu simpan dalam fon..last terkantoi dengan family..apalagi terpaksa la ngaku..mmg dia pelakonnya..apakah dia pelakon yang dikaitkan dengan EN. TIGER WOOD??(lu pikirlah sendiri)..

gi wat report sure Abg2 & Pakcik2 Polis terkejut takpun terpanah bila ditunjuk aksi tu..nak kata dirogol tk pulak pasal ini kes direla..ada masalah nie budak nie..aiyooo..kenapa la advance sgt ar budak zaman skang nie..seram bila dengar..

p/s: rasanya ada tak sesapa cilok recording tu????hurmm..aku rasa ada kot yang akan cilok sebab dah diserahkan untuk jadi bahan bukti..sah2 nanti akan tersebar recording tu!!video mcm tu nak jadikan bahan bukti, disimpan, bek takyah..

p/s: bila baca entry nie tolong baca entry dibawah nie yer..plsss...tambah lagi markah aku k..sayang uuooaalllss..

BANTU AKU UBAH BLOG AKU


18 meletops dah komen! :

rockeroadsportal said...

terkejut juga masa i baca akhbar pasal nie.tk tau la dgn budak2 zaman sekarang..nk salahkan mak bapak tk boleh jugak..ish..

aslina said...

dari rupe bentuk henset budak tu...confirm la ada bluetooth...nak plak 5 orang kejekan dier...takkan record satu tu je kan? mesti la pastu men bluetooth2 plak buat kenangan...huhu...pastu tersebar2 lagi...sok-lusa confirm kuar kat youtube plak...huhu...

aslina said...

geram gak ngan budak tu...lebih2 lagi bila baca surat khaba tu...ayah dier cakap dier slambe je balik umah macam takde apape terjadi... adoiyaiii...ape la nak jadi ngan dak2 skang ni...

cik lubakpink said...

nk kutuk bley?

bodh giler budx pempuan tue
nseb baek bukn adik aku
klau x..da lme aku gayang..

oke dah..puas ati..
haha~

jane said...

budak zaman skrg advance terlebey sbb byk maksiat zaman skrg kat mana2 jerk...

budak kecik 6 7 tahun pun dah tau psl bnde2 mcm ni....aku sndiri tgk...adoiyaiiiii...over tau ...

mana taknya video lucah melamabak2 ...amana la dorg yg tgk tak naik nafsu...

of course dah tgk depa nk try kan??
salah siapa???lu fikirlah sndri...hehehe

oooooo psl blogg...tulisan bsar ckit...sakit mata kak ...;)

.hudaluna said...

gila advance btul dorg2 ni

haih~
mcm ne la ms dpn nnt kn..
budak2 zmn skrg sgt2 la...errr...
xtau nk ckp ape

chokio_nia said...

astaga..ye ke kak??adeh..islam la kan dak tt??cteke sungguh pemikiran die..haiyo

ratu pink said...

masya allah, mg kita n org2 terdekat kita xkn jd mcm tu, ek..doa2kanlah krn yg akn kena akibatnya kita jg, sbb tu mcm2 bencana turun tp kita xprnh nk sedar lg..mintak jauh la tu sume...aminnnn..

PutRi Amani said...

semoga allah memberi kemaafan kepada mereka dan membukakan pintu hati mereka utk bertaubat

♥akukahmilikmu®♥ said...

To RockeroAds ~ tu la pasal..nak salahkan mak bapak pun payah jugak..mungkin terpengaruh ngan org luar sama kot..ntah la..

To Aslina~ sah2 la pasni ada yg donlod mendonlod video dia..patutnya bapak dia tk yah tunjuk video jadi bukti..mmg akan tersebar nanti..bukan kena rogol..anak dia yg nak..rela sama rela..dia selamba pasal dia nak seks jer..maybe dia suka mcm tu..bapak dia ingat dia kena rogol la kot..kan bawah umur..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik LubakPink~ nak kutuk bleh tapi jgn kena kat batang idung sendiri dah la yer..hehe..

Jane~ biar betik Jane?budak 6-7 pun dh expert..puh!!nie lagi dasyat..skang nie pun budak2 pun dh pakai hp..siap boleh 3g mak bapak kasi..punya la maju..ish!!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

HudaLuna~ tu la klu kes rogol sian la jugak tapi bukan rogol...dia mmg nak pun..maybe dia ada masalah kot..biasa klu budak2 bermasalah salu la jadi cmnie..ntah la..nk salahkan dia 100% mmg tkleh..dia pun baru 14..blum cukup umo..

Ain~ mmg budak mlayu pun..budak cina n india tk macam tu pun..biasa budak mlayu la yg kalut nk cuba sgt..pengaruh kawan2 jugak kot..nafsu beraja diminda mana nak ingat lain dah..

♥akukahmilikmu®♥ said...

RatuPink~ mcm tu la nampaknya..moga budak ni insaf..kita pulak amik sbg pengajaran..bila ada anak pandai2 la kita amik peranan..

PuteriAmani~ Amin..InsyaAllah pintu taubat sentiasa terbuka untuk mereka..kita doakan jer semoga dia sedar..

diDEN™ said...

macam nila.. bila dunia nk akhir zaman..
sedara2 semua pakat ramai2 la renung balik..
apesal leh jadi cam ni.. huhu, sedih gua rase

♥akukahmilikmu®♥ said...

Diden ~ maybe la dah nak akhir zaman..mcm2 dah terjadi..itu petanda la.sama2 la kita renungkan..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

nafsu2~
mmg ssh nak control~
tp law dah 5 lelaki sekali maen tu namanyer jalang~
wakakakaa~

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu~ dasyatnya kata2 ko..aku pulak tersentap..ko dah insurans blum kata2 tu..bila nafsu kat kepala 24 jam apapun dh tak nampak.tak ingat..darah muda..nk cuba jer..ishh...mcm2 la..

mello said...

hohoho ni rupa nya entri seks.. hehe.. sangat dasyat budak tu.. 5 org dlm satu masa.. tu pun tak puas lg kot..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;