Thursday, December 17, 2009

~AKU OFF DUTY AR..CHILL OUT~

Holla kengkawan..aku akan Off Duty Esok 18hb dari berblogger, blogwalking, misi nuff n misi komen2 sebab aku akan melemaskan diriku di Pulau Langkawi..dah lama sgt aku tk jejak kaki ker Langkawi nie..last aku ke Langkawi pun masa form 5..so untuk kesekian kalinya aku akan ke Langkawi sekali lagi..

Apakah aku sempat untuk misi Cabaran KamiBlogger????aku rasa insyaAllah aku sempat untuk siapkan LEVEL 4..aku akan cuba curi masa untuk update..klu tak melepaslah..lagipun aku ke Langkawi cuma 1 day jer..

p/s: so jgn lupa untuk rindukan aku k..klu rindu sangat2 baca jer entry aku yg lain..anggap jer aku ada disitu k..syg u alls..

Apakah aku akan berbikini dan berunderwear seperti ini di Langkawi???
(korang pikirlah sendiri)




13 meletops dah komen! :

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

naaaaakkkkk iiittttooooooootttt~~~
wakakakakaaa~

ti belikan cokelat bebyk tuk aku taw

sI tEDI said...

selamat bercuti

salam maal hijrah!

chokio_nia said...

ain nak ceklat!!!hehehepi hols akak..=)

Zayani said...

blog sis pon cute ape..hehe
nyway salam knal :)

rizwan's sweetheart said...

sudah banyak ari rindu kamu... lama dah tak melawat ke sini... hehehe... sonok bangat deh kamu bersuka ria kat langkawi...

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam Ma'al Hijrah,Sara..
Dh berlepas ke Langkawi
ke..Hepi Holiday,key.. :)

p/s: Sara..knp x update lg
utk LEVEL 4 nie?Mmg nk stop
sampai LEVEL 3 ja ka??

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu~ ko tk tau apa yg aku alami kat sana..cedey tau!!!nak tau apa?tggu entry aku k..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tedi~ salam maal hijrah jugaa yer..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ain~ cekelat sume cair..tak menjadi langsung..hampeh..percutian paling membengongkan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zayani..blog u pun kiut mcm tuan empunya badan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fda~ adakah kamu telah lupakan aku??aku terlalu merinduimu..kapan lagi kamu mau menjengah aku disini?hehe..amik Fda..Sara kasi slang indon balik..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ Sara berlepas ker Langkawi 18 hb pagi..malam sblm 18 Sara stay umah kawan pasal kitaorang akan ikut highway trus..so tak sempat update hape2 pun..

zella said...

best nyer gi bercuti..
langkawi plak tu...
ok..take care dear!

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;