Friday, December 11, 2009

~LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER~



Apakah "CABARAN MASTER KAMIBLOGGER" & "LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER" yang sedang kecoh dan hangat diperkatakan seperti pisang goreng yang panas ini?Cabaran nie tak memerlukan sebarang wang ringgit @ apa jer yang melibatkan duit dan peluh..yang diperlukan hanyalah idea, kata-kata untuk memenuhi sebuah Artikel..Cabaran nie dimiliki dan dianjurkan oleh FCU COMMUNITY..

Susah ker nak wat Artikel mengenai Cabaran Master KamiBlogger nie?tak susah sebenarnya untuk Level 1 nie..cuma buat artikel mengenai cabaran nie jer..aku sendiri tak tau pun pasal cabaran nie..aku lawat blog Fcu Community nie pun sebab aku rindukan widget-widget comel diorang and artikel pelik-pelik kat blog nie..bila aku tengok blog kekawan lain ada banner Cabaran Master KamiBlogger, aku pun terpanggil nak join sama..tak kisah samada aku akan menang @ kalah..janji aku cuba yang terbaik..

Yang diperlukan hanyalah komen-komen sejati dan ikhlas dari kawan-kawan blogger kesayangan ku nie..ini kerana markah akan dikira berdasarkan komen-komen yang terdapat dalam entry ni...sokongan korang amat aku perlukan..don't forget to leave ur COMMENT for me..urs Akukahmilikmu @ Sara..


20 meletops dah komen! :

Mr.Clive said...

hmmm...interesting

farra-eng said...

gud luck yer

Ieda the Rainbow Princess said...

Assalamu'alaikum..Sara..Yes!Finally
Sara join jgk contest nie! :D Gd Luck Sara!
Always vote for U!Jgn lupe jenguk update
terkini di Blog Sis jg tntg contest nie
ye..Same2 kite key..

p/s: Sara..kite nk kene pomote produk nie..
Maybe produk FCU kut ehh..
Nnt kite check balek ape duty & task yg
kite kena perform kt FCU Community Blog..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Mr.Clive..interesting kan benda nie..syok oo....

♥akukahmilikmu®♥ said...

To Farra..thanks 4 ur vote n supporters..

To Kak Ieda..orait..sama2 kita jayakan Master KamiBlogger..kita tggu task seterusnya..

chokio_nia said...

owh..contest la ne??gud luck akak..=)

Abg Din said...

abgdin wish fara...good luck!

bulan ni, musim org wat contest eh...

p/s: abgdin dah update entri...

:)

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ain..saja akak masuk contest nie..thanks yer..cyg die..

♥akukahmilikmu®♥ said...

AbgDin..Sara la bukan Fara..maybe la bulan ni bulan contest..thanks yer Abg Din..

dara♥♥♥teruna said...

wah masuk contest tk ajak Cik Dara yer..tkper Cik Dara support u Sara..gud luck..chaiyok!!chaiyok!!

Koyuki said...

sara sayang

OooO
masuk contest rupanya
FCU COMMUNITY tu ape jadah?

Selamat berjaya k!!
kasi menang tau

ery sweetie said...

wah wah cik sara...gud luck ye..
support u dear =)

kiki lala said...

assalamualaikum...

join contest ye...bagus tu...
menang kalah jgn ambik sgt
yg pnting pnyertaan tu dah
membuktikn sara berani utk
mcuba...gud luck... ^_*

sniffa93_aznil4eva said...

gudluck:)
support each other.
HAHA

smile alwayz

♥akukahmilikmu®♥ said...

To Cik Dara~ thanks yer Cik Dara..

♥akukahmilikmu®♥ said...

To Koyuki~ FcuCommunity nie website yg ada mcm2 la..ada widget2 comel..artikel pelik2..mcm2 la..best tau..

To ErySweetie~ Ery thanks yer 4 support..cyg u..

♥akukahmilikmu®♥ said...

To KikiLala~ wsalam Kiki..chaiyok!!chaiyok!!

To Sniffa~ smile alwayz..thanks yer..

macan putih mungil said...

hi sara,,, ya betull...

komen ikhlas.... :)

♥akukahmilikmu®♥ said...

hi Macan..ikhlas betul komen nie..Aduh!!

fiqa said...

sis !! gud luck for cabaran blogger nie :) fiqa support sis !!

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;