Wednesday, December 23, 2009

~KISAH SEDIH LANGKAWI - PART 2~

Sesudah dapat bilik, kitaorang meneruskan plan untuk borong coklat untuk dibawa balik..walaupun masih belum mandi dari siang, kitaorang tetap wangi k..destinasi beli coklat kitaorang di Langkawi Saga..masuk jer aku terasa aku berada di dunia coklat walaupun tak sehebat The Chocolate Factory, tetap best..penuh dengan coklat-coklat yang buat kami rambang mata nak pilih..sambil kitaorang pilih sambil kitaorang check Kalkulator..tak nak abih budget kat coklat..aku pulak rembat coklat favorite aku HerShey's, Andes, Cadbury, Twins, Ferrero Rocher, Tango Mango & Toblerone..nak kata murah ok la..nak kata murah sgt2 tu tak la..lagipun cuti sekolah..cuba beli bila tak cuti..lagi murah..

~tak penah tgk aku Lolipops besar mcm nie..nasib baiklah aku tak beli..klu tak rongak gigi aku~

~coklat favorite aku~

~nie antara coklat aku beli, kat RM 100 gak..padahal skit jer~

~cuba teka mana satu Aku?~

lepas ke Langkawi Saga kitaorang gi jalan di Pantai Cenang..kebetulan ada ekspo..sambil 'jalan-jalan cari makan' tanpa Maria Tunku Sabri..jauh gila nak ker Pantai Cenang..crowded gila sampai nak 'cuci mata' tgk Mat Saleh pun tak sempat..

~aku with Siti Nor~

~aku with Aiza~

Tapi belum sempat sampai ekspo aku dah pening sgt2..rasa berat jer kepala..so aku stay dlm kete pas telan Panadol ActiFast..kwn2 aku yg lain gi ekspo..selesai sume barulah kitaorang balik bilik dan rest untuk next day@last day di Langkawi..kemana destinasi kitaorang for next day kena tunggu untuk Part 3 k..

p/s: bila nak kuar jalan make sure korang mandi klu korang tak mandi start sampai destinasi..klu tak korang akan pening mcm aku..fuh!!!!




4 meletops dah komen! :

IxoR@ said...

Sis bukan penggemar cokelat...so tak berapa nak heran.

Langkawi, tak tahu apa yg menarik di sana...dulu penah gi tp masa tu masih budak2 lagi...

Skrg mungkin dah cantik....

:)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

mintak sket cokolat..leh?
hohoho

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sis Ixora~ masa dulu Sara gi Langkawi pun ikut rombongan skolah..kat 1o thn tak jejak kaki kat Langkawi, dh byk berubah..tapi tu la Sara tk sempat nak gi mana2..gi cuma 1 hari..masa byk abis kat jalan..cari bilik..sampai nak senja..nak berjalan apa dah..esoknya dah nk balik..tu la Gamble punya pasal..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aida~ bila sebut pasal coklat mmg sedih..nak tau napa?sume kesilapan sendiri..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;