Monday, November 30, 2009

~WHO'S SARA@AKUKAHMILIKMU?~




Siapa Sara?Kenali Sara lebih lanjut..Ooppsss Akukahmilikmu..

u can call me Sara..di facebook aku dikenali dengan nama Cik Sara..mulanya nk letak Datin tpi rasa mcm poyo lak..so tukar ke Cik Sara..umor aku korang leh kira sendiri 1983..aku lahir Perak tpi migrate ke Kedah..so aku tak terer loghat Perak..aku masih single and available..so 'u are free to change it anytime'..paham tak maksudnya? tak paham wat paham jer..

now aku seorang freelance, fulltime blogger, fulltime subber, freelance typewriter...aku tak makan gaji sebab aku tak suka makan gaji..aku tak suka ikut rules orang..aku suka ikut rules aku sendiri..

aku suka tangok blog aku cantik sebab tu aku suka tukar template blog aku..aku tak setia dengan satu template jer..sebab tu aku takmau create own design sbb byk template ready made lagi cantik aku punya design( actually aku malas nak edit sana-sini)

aku seorang yang fanatik dengan Korea..apa saja kaitan dengan Korea aku mmg suka kecuali hal politik dorang..yg tu aku paling tak suka..menyampah..tanya je apa yang aku tak tau pasal Korea, sume aku tau walaupun kadang2 tu aku wat mcm aku Korean..tapi ada aku kisah!!!

nak berkenalan takder masalah tapi tolong jangan bagi ayat poyo @ ayat manis kat aku sebab aku dah menyampah dgn ayat2 ni sume..naik muak..jgn tanya byk kali aku ada boyfriend ke tak!! klu ada aku tak layan mna2 laki..klu aku layan tu maknanya i'm free..aku tak suka didesak so jangan desak aku sbb bila sekali desak, nampaklah aku punya kegarangan keluar..


nak hp number aku? bolehh jer, 012-284xxxx.. 4 number blakang tu tolong cari sendiri..klu dapat anda memang seorang yang genius mengalahkan adik Adi Putra..

blog ni mmg lebih kepada personal..so klu aku terasa ati ngan someone @ aku menyampah, jelik, muak, benci ngan someone confirm aku luah kat sini...zaman dah maju..tak perlu pakai surat, sms, mms, telegram & etc.taip jer apa ada dlm kepala otak, terus publish...amik ko!!!glamour!!

so feel free to kenal-kenalan ngan aku..aku tak garang walaupun ramai kat aku garang..aku garang ngan orang yang buat aku jadi garang jer..paham??tak paham pun takper sbb aku pun tak paham kekadang ngan diri sendiri..







14 meletops dah komen! :

ekopelancongan said...

salam kembara sara..

tang hantaran tu x kesah tinggi..

tp ansor2 50 hengget sebulan bole x?

ngee..

♥akukahmilikmu®♥ said...

ok jer Eko nak ansur2 pasal masuk akaun Sara sendiri la pasal sendiri yg letak 8888.88..boleh!!!hehe..

chokio_nia said...

wah..lame2 akak ne berchenta??hurmm..tape2..ade jodoh nati tu..mungkin dpt yg terbaek kot..nak kawen jemput ain ea..=)

btw ain ske gak mkn sambal udang..hehe

cik purple said...

hi kak sara..

kak sara nak kuruskan badan ke?ta nampak gemuk pun..heeee

Ieda the Rainbow Princess said...

Huiiyoo..8888.88 manyak ong ahh itu nombor..Hehe..
Sara..Ciri-Ciri Lelaki Idaman xder pun..

♥akukahmilikmu®♥ said...

yer Ain..campur tolak sume dah 12 tahun akak terjebak dengan dunia cintan cintun nie..of coz akak jemput Ain punya..InsyaAllah..

♥akukahmilikmu®♥ said...

PurpleAkmar..memang nak kasi kurus lagi..akak tk tggi..159 cm jer...jadi tk sesuai bdn berisi..dulu akak 51 cmtu jer..skang naik sgt2...tu pasal geram sgt..

♥akukahmilikmu®♥ said...

aah Kak Ieda..sara suka 8888.88..hehe..ciri2 jer malas nak pikir lagi..sebelum nie pikir tapi tk jadi..so skang tk nk pikir lagi..

cik purple said...

ooo yeke..patut la akmar tgk akak g ketuk satu blog owner herbalife nih..hehee..akmar pun mkn gak..tp bukan tuk turun la..utk naikkan..mmg best la sb ianya bukan sje utk naikkan atau turunkan berat..malah utk kesihatan..sb yg akmar perasan, dulu akmar ade senggugut yg terok, migrain n slalu sgt saket pale..tp alhamdulillah skang da ok..akmar wat biz ni part time..kat nutrition club kat plaza pntai..kalo nak try ckp la..heee..

♥akukahmilikmu®♥ said...

eh..malu akak terkantoi plak..hehe..tu la akak mmg nk kuruskan bdn pun..letih sgt bawak bdn berisi..hehehe..Akmar dh mkn setakat ni apa kesan dia?ok tak..

cik purple said...

mmg ok..akmar mkn dlm 1 week j dah naik 3 kilo..siap akmar punye migrain, sakit pale n senggugut hilang skligus.yg pling best akmar nye alergic yg da 6 tahun makin beransur pulih..tp kak sara jgn risau.kalo kak sara nak turunkan berat, tak jadi naik sb program kite berbeza.akmar kne mkn herbalife nih pas mkn, tp akak kne ganti mkn 2x sehari.breakfast n mlm.tengahari akak mkn mcm bese..cepat atau tak tahap turun tu bergantung pd kadar metabolisma masing2..certain org susah nak turun certain org mkn 1 week j dah turun.so bergantung la cane..tp akmar mkn more utk kesihatan..so hari2 akmar mkn..hehe..naikkan berat tu satu bonus!!sb tak sgka mule2 bleh naikkan berat.heee..kwn akmar pun mkn sb nak hilangkan buasir die..alhamdulillah da ok skang nih..tp dlm mase same die reduce weight..camtu la alkisahye..hehe

♥akukahmilikmu®♥ said...

Akmar, akak takut nanti makan jer akak naik 3 kilo..hehe..naya akak..akak dulu ada alergic..akak mkn royal jelly CNI trus ilang..skang akak pakai brooch tiruan pun tk gatal..dulu satu brg yg tiruan abis gatal..akak nie dh penah try mcm2 dah dulu nak kurus..tapi tu la akak yg tk jaga..jap naik jap turun pastu naik lagi..

cik purple said...

tak naik la kalo akak ganti mkn..sb program kite berbeza..siyes..bukan senang nak maintain kan? susah..tp cube akak tgk ramai pengguna herbalife berjaya turun..dlm blog akmar kan ade rujukan yg bleh akak tgk.

♥akukahmilikmu®♥ said...

yer ker?tkpa nanti akak tgk balik entry tu yer..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;