Friday, November 13, 2009

BLOGGER BOY IS COMING BACK!!HAPPY!!



Wah hepinya aku pasal cita Blogger Boy dah kembali untuk Season ke-2..Suka sgt dapat jumpa Budi balik..tapi dia dah gemuk la sekarang..misai n janggut pun dah tak der..tk macho dah tapi tetap hensem dengan rambutnya yang dikaler perang tau..

Masa episod baru semalam best la..Budi memang moody gila sampai Kid ( housemate Budi) kena marah ngan dia..Kisah semalam mula dengan hal student Budi yang kehilangan Pen Ajaib dia..menangis2 student dia pasal pen tkder..katanya pen tu bermakna bagi dia..Jenuh jugak la si Cikgu Budi nie carikan pen tu..sume kedai dah takder..

Macam2 Budi kena semata-mata nak cari pen tu..tetiba ada satu accident Budi terserempak ngan Nina's Father..secara kebetulan..kata Nina's Father, Nina hepi n sedang rancang wedding dia dengan James, her's Fiancee..tapi rasa-rasa Nina tak kawin kot dengan James..

Then Budi terjumpa balik dengan Maya..Maya nie dulu pilihan Mak Budi untuk jadikan menantu..mana tau kot musim nie Budi bercinta ngan Maya..sapa tau kan..anyway best sgt tau Blogger Boy dah kembali..


Name: Qi
Character: Budi

Name: Julie Woon
Character: Nina

Name: Nas-T
Character: Kid

Name: Cheryl Samad
Character: Maya

p/s: kepada sesapa yang suka dengan cita mcm nie, tgk la Blogger Boy setiap hari Khamis jam 9.30 mlm kat 8tv..tak rugi tau..cita dia lain dari lain..thanks to Lina Tan, Bernard Chauly and Rafidah Abdullah( 3R Host)..best gila idea korang..wat aku happy jer..



8 meletops dah komen! :

dara♥♥♥teruna said...

hi..Cik Dara pun suka gila ngan cita Blogger Boy nie..suka tgk Mr Budi n Mr Kid..kelakar terutama si Kid..tkpenah lagi Cik Dara miss cita nie tau..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

wah Cik Dara pun minat erk ngan Blogger Boy..tk sangka plak Cik Dara minat cita cmnie..Cik Dara kan hot...haha..jgn marah yer Cik Dara..

chokio_nia said...

eh..tak pena tau pon cte ne wujud..tgk kat mane eh??

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Ain..biar betul tk penah tgk..best gila tau..sapa yang suka berblogger nie mesti suka tgk cita nie..best..alangkah bagusbya klu sara se kreatif si Budi tu..pandai lukis2..kat 8tv la dear..tiap khamis kul 9.30 mlm..

hilmi said...

wah.....xtgok abes cyta dya...
tidak...
ada episod movie ni x..??
huhu

IxoR@ said...

tak berkesempatan nk tgk...

huhuhu...selalunya mlm hari busy dgn blog!

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Hilmi..klu nk tgk,gi kat 8tv..boleh tgk season 1 n season baru nie..episod movie gi jer download kat jiwangtorrent..boleh download mcm2 movie..free jer..dlm simpanan sy tkder la..mls nk download..best tau cita nie klu sapa yang follow cita ni mesti tk penah miss..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Ixora..sis tk tgk erk cita nie?best la..sis sambil tgk blog tgk sama cita Blogger Boy..mana tau dapat ilham..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;