Wednesday, October 14, 2009

AKU MENINGGAL?


Aku bukan meninggal dunia tapi meninggalkan BLOGGER dan MY SWEET HOME kerana aku akan terbang ke Kuala Lumpur...Aku gi tak lama..cuma 2 ari jer..lama tak gi Petaling Street..rasanya kat 2 tahun aku tak gi KL...Tak la rindu sgt cuma lama dah tak jenguk..hehe..aku pergi bersama MY BEST FREN, Aiza..Aku akan pergi Sabtu nie tapi aku akan lepak umah kawan aku esok so tak dapatlah nk berblogger..kiranya Akukahmilikmu Off Duty jap..insyaAllah kita akan sambung ari Ahad@Isnin..bergantung pada tahap kelaratan aku..kalau kepenatan sangat maybe aku Off Duty lagi..

Yang bestnya ni kali kedua aku Flight..sebenarnya aku tak penah flight before this..Kali pertama masa ke Sabah..Aku naik AIR ASIA..berdebar gila masa naik..first time pulak tu..takut terhempas la..takut ada ular mcm SNAKE ON A PLANE la..kena HIJACKED la..sume ada..padahal takder apa..tu la banyak sangat tgk movie..sampai terbawak-bawak..umur 26 tahun pun takut..apa la..

Kali nie kawan aku booking tiket kat MAS pulak..aku pun tak tau best ker tak MAS..sampai jer kitaorang akan tggu kawan kitaorang dari KL untuk bawa kitaorang ker Hotel Swiss Inn..dekat dgn PUDU..bukan apa masa balik nanti kitaorang naik BAS pulak..tktau tiket bas ada ker tak..kira gamble jer masa nak balik tu..kan Deepavali..harap ada la kot..ada la..tak sabar aku nak beli Dunkin Donut..bkn apa aku teringin sangat makan Dunkin Donut..tempat aku takder Dunkin Donut..Walaupun ada orang kata Dunkin Donut dah tak sedap, bagi aku Dunkin Donut tetap favorite aku..mana mungkin aku lupa pada Dunkin Donut..

So Kekawan..Jumpa lagi pada Ahad@Isnin nanti yer..Daaa....Jangan Lupa Rindu Pada Akukahmilikmu Yer...

p/s: Dunkin Donut..I'm Coming...

6 meletops dah komen! :

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Dh pegi coti2 Mesia ke?
I'm gonna missed u here,Sara!
Nnt jgn lupe jln pulang lak taw..
Hihi..T.Care,Sara!Selamt Pergi,Slmt Pulang!
Mwwahh!

**Thanks ye Sara ajar psl nk letak templates tu da fhm da sbb penah buat sblm nie letak kt add gadget tu kn..Same mcm coding templates dkt website 'The Cute Templates on the Block' gak lah nie..

IxoR@ said...

have a nice trip in KL...

shopping mopping la ye....

will miss ur story morry...

wirajiwa said...

hiskk.. kalau dia nyer tagline..suspen tul laaa..

chokio_nia said...

kem slm kat mamak tepi pudu tu..huhu

arnamee said...

Salam.

alolo..cepat balik;p

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

For Kak Ieda: sama2 kasih kak ieda..

For Ixora: tak gi shopping mana pun..saja jln2 jumpa kawan..

For Wirajiwa: suspen ker?haha..padan muka..

For Chokio_nia: mamak tepi pudu mana nie?boyfren u ker?..

For Arnamee: salam..dah balik pun..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;