Monday, October 12, 2009

MY DINNER..


This is My Dinner for today..aku teringin nk mkn KFC XMEAL yang ada TWISTER tapi sayang dah abih...Ada XMEAL ZINGER BURGER..jadi la..oleh kerana aku dalam proses diet..malam tak makan...so kul 6 ptg aku dah makan..sedap la jugak(dalam ati nak sangat TWISTER)..
Sesapa nak rasa gi la beli kat KFC yang berdekatan dengan kawasan anda..

SELAMAT MENJAMU SELERA..BON EPPETIT..

15 meletops dah komen! :

PAP said...

wah makan malam kamu KFC. hebat.
diet tapi makan malam kamu KFC. bingung?.
ok.selamat menJEMU seLARA. bon jovi!

IxoR@ said...

Blogwalking dlm keadaan lapar ni, bila tgk entri makan...mmg menggugat 'perut' yg sedang lapar....

Ixora suka twister!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sedapnye... dulu2 kalo makan kfc.. aisumi suke dinner plate.. skali mkn 3ketul ayam.. tambah cheezy wedges.. tp skrg amik snake plate jerk.. hihi~

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

PAP..tu la pasal..diet tpi bedal KFC..teringin punya pasal..
selamat menjamu selera..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

SIS IXORA..jgn lupa beli twister..sedap kan twister tu...

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

AISUMI CHAN..cheezy wedges paling sedap..yummy..yummy...fuyoo..SNAKE PLATE..mesti berbisa SNAKE PLATE tu kan..

chokio_nia said...

bes nye..terliur2...

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

best jgn lupa neli CHOKIO..sedap..hingga menjilat jari kaki..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara taw,ade 1 hari tu past 2 weeks tu kn Akak teringin giler nk mkn Twister pas2 x dpt coz die da x jual dkt drive thru after 12 midnight pas2 xper la order snack plate je pas2 teringin lg petang esok pegi lg,kene tunggu Twister dorg buat about 10minutes plk..Akak x kire,10minit je 10jam ke kali nie Akak mesti beli!So bile dh dpt tu..hahhh..lena tdo..Hehe..sanggup tu tunggu demi Twister..Alaa..saploh minit je kn..Eiiii..teringin tu dtg balek laaaa..Adushh!

shal said...

waiseh.. sedap nyer..
yum yum... sok serang kfc lerr....

~PakKaramu~ said...

Datang menziarahi anda

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

aaa...la KAK IEDA..sara pun tringin gila ngan twister..tapi gi beli dh tkder..amik jer burger..azam sara nanti nk gi beli lagi twister...Aduh!!!teringin dah nie..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

SHAL..jgn lupa serang jer kfc esok..sedap..yummy..yummy...

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara,Sara punye psl
la Akak pegi dapo td cari Roti
teringat Twister!Kene sabar la
menanti esok..Ingt buley tahan
lg hr nie..tp tgk je entry nie
habis hilang kesabaran di dada!

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

so KAK IEDA dh gi serang KFC blum?ke nk sara tolong serang KFC?amik TWISTER byk2..bleh wat stok...

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;