Monday, October 19, 2009

I'M HOME...

Halo..I'm Home..Ya Ampun..penat + seronok + tension coz berat badan makin naik ar..Aduh..tension tul aku tgk badan aku sendiri..makin chubby..siap ada beza dulu dan sekarang..sampai aku sendiri malas nak amik gambar masa kat kl..padahal aku suka bergambar..aku kena start berdiet balik..tak boleh la chubby sgt..tak larat bawak badan..dah la aku nie bukan tinggi mcm model..ala2 NORA DANISH jer ketinggian aku..bukan ala2 MILA..

*sara@akukahmilikmu 6 bulan lalu*

*sara@akukahmilikmu sekarang..chubby kan!*

Aku bertolak dari umah pagi la..kul 6 dah bangun..kul 9 pagi sampai Penang Airport..sampai jer aku baru sedar aku tertingggal kamera..Aduh..bengang gila..apalagi jadi mangsa ialah handphone la..sampai bateri abis la..serba tak kena bila guna handphone..yer la handphone biasa jer..padan la kalau resolusi pic tk cantik..sapa suruh tinggal..dalam flight abang pramugara sorang nie hensem gila..tinggi mcm mat saleh tapi aku tak tgk nama dia..ruginya..naik MAS best gila dari AIR ASIA..dah la dapat makan n minum free..pastu dapat pulak LADDU..kan Deepavali..yang best masa landing tu tak rasa pun macam dah landing..terer tul KAPTEN JEROME nie landing..Thanks yer Kapten..


*aku tak paham apa motif aku amik pic nie*

*duduk jer terus amik gambar coz nak kena off handphone*

Turun jer dari flight kaki aku sakit gila sebab salah pakai kasut..Arghhh...serba tak kena..kitaorang pegi la makan dulu kat kafeteria airport..aku pun order THAI TOMYAM FRIED RICE..ingatkan sedap tgk2 masin sgt..Aduh!!!rasa nAk ngamuk jer...dah la kaki sakit..nasi pulak masin..tak berbaloi bayar RM6.60..

*ni la THAI TOMYAM FRIED RICE yang tak sedap tu*

* ni pulak THAI TOMYAM FRIED RICE yang telah abis dimakan!bengong tak..masin tapi habis licin nasi*

Masa sampai jer kat KL, aku dan kawan aku terus check in bilik kitaorang kat HOTEL SWISS INN KL..cantik sangat hotel nie walaupun tak besar macam SWISS INN kat tempat lain..HOTEL SWISS INN KEDAH pun besar..kemudahan dalam bilik tu ok la..tapi yang buat aku tension sbb dalam toilet takder kemudahan untuk buang air besar..bukan takder mangkuk tandas..tapi tkder kemudahan untuk cuci selepas gunakan mangkuk tandas..paham-paham jer la apa benda tu..malu nak sebut...apa hotel tu ingat sume yang stay hotel tu mat salih n cina jer ker?nak pakai tisu pulak...masa tu aku n kawan membebel sesama sendiri pasal toilet tu..shower ok la..macam biasa..

*katil ok la..best..tkder apa la nk komen pasal katil*
*tv sume ok la walaupun tkder ASTRO..paling nyampah ada ker dorang sediakan HEATER untuk masak air yang dah berkarat..patutker?*

Pastu kitaorang kuar la berjalan lepas check in..gi Petaling Street, KLCC..sebab penat so tak la round merata tempat..ujan pulak tu..balik bilik, mandi trus tdo..tak cakap banyak dah..gi Petaling Street pun cari wallet jer..KLCC tgk wayang..tu jer..lagipun datang cuma 2 hari 1 malam jer..esok nya pas check out trus gi pudu beli tiket..tgk bas kul 4 ptg..sempat la round makan Nasi Lemak kat Kampung Baru n Jusco Setiawangsa..bestla Jusco Setiawangsa nie..yer la tempat aku tkder Jusco..Tesco berlambak la..

Yang paling wat aku hepi aku dapat jugak makan Dunkin Donut..2 kotak aku beli..aku amik favorite aku jer terutama Boston Cream..Bavarian..Choc Pudding, Happy, Green Apple, Rasberry..lepas rindu kat Donut aku nie..Alhamdulillah..



*yummy..yummy..yummy..*



10 meletops dah komen! :

dara♥♥♥teruna said...

sedapnya tengok Donut nie..Cik Dara paling suka Boston Cream..memang sedap..nasi masin pun mkn sampai licin..dasyat nie..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam Sara.. :) Awat tandaih dia lagu tu..
Pakai lap2 saja,ka..Jenuh la lagu tu!
Sara shopping apa lg kt sana?

p/s:Sara..Dara Teruna nie bukan Sara jugak ke?
Kompius dh Mami.. :\

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

salam Kak Ieda..tu la..jenuh membasuhnya..tkder apapun.mcm cita survivor plak..tension tul..tu la ingat matsalih ker apa pakai tisu plak..tk shopping sgt coz 1st day pening pala..sampai telan 3 biji panadol ActiFast..

Kak Ieda..bukan Sara la..napa kak ieda kata cmtu..sara lagi konpius nie Kak Ieda kata Dara Teruna..

Putera Mamau said...

huhuhuhu citer best!suke sy bace..len kali wat la lg..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

suke ker Putera Mamau..sekadar luahan peribadi jer..

Datin Paduka Bokbong said...

looo...jusco setiawangsa dekattt aje ngan umah ahkak! heheheheh..

sronok la g ptaling street! akak dh lma x g sna, hubby x suka sbb crowded..huhuhuhuhu

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

memang crowded..'panas' sama tempat tu..cari wallet jer kak..napa tak cakap..klu tk belh singgah minum milo umah akak..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Aikk!?Bukan Sara ke?Biar betik nie!?
Nie bukan Sara gak ke???http://dara-or-teruna.blogspot.com/

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Kak Ieda..bkn Sara..tu bukan blog sara..napa kak ieda kata blog sara?Aduh!!!!

Aril Lanang said...

chubby but still sweet la sara..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;