Thursday, October 29, 2009

7 PETANDA HE'S LOSER..


  • Dia ada koleksi foto dalam Facebook yang diwujudkan khas untuk gambar-gambar seksinya yang bertitle "SINGLE AND AVAILABLE"@ "KEMBALI ATAS PERMINTAAN RAMAI"..
  • Dia ajak kamu berdating tapi ibu bapanya turut join sama..
  • Candle yang diletakkan dalam rumahnya bukan untuk menimbulkan suasana romantis tetapi sebenarnya untuk kegunaan masa kecemasan bila talian elektrik dipotong pada bila-bila masa..
  • Dia tak habis buat joke pasal "Datang Bulan@Period"..
  • Dia sentiasa berikan alasan yang tidak logik seolah kamu akan percayakan nya..
  • Baginya saat berdating adalah melibatkan makanan sedap, pelayan seksi dan kamu jadi tukang bayar bil..
  • Bila kamu meminta aiskrim atau apa saja melibatkan makanan, dia akan mula membebel dan menyindir seolah kamu makan untuk 2 orang..

10 meletops dah komen! :

♥ayudeadwish♥ said...

tak patut~~
absolutely loser

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

yes..absolutely..

ekopelancongan said...

hakhakk!

haku pon menyampah dgn jantan camni..

hakhakk!

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

Semua benda ada je alasan nya... sebenarnya utk mengelak dan melepaskan diri. Helah Bela Diri... Salam ...

chokio_nia said...

haha..bes2..memang loser ah ne..sumpah..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Eko..nyampah ek..sara lagi la nyampah...

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Hajah Nafisah..memang..tak abis ngan alasan yang segalanya tak logik..kan bagus berterus-terang..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Ain..penah jumpa tak org mcm nie?klu penah kasi muay thai jer..

+izyan+ said...

hah!
mmg loser pon
jaat sgt 2...haha

♥akukahmilikmu®♥ said...

Izyan ~ pernah jumpa ker laki mcm ni?klu jumpa beware k..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;