Saturday, August 29, 2009

DATIN PADUKA BAKBONG, MINAH KIWI,TUE,IXORA

*Entry nie aku wat untuk Datin Paduka Bakbong, Minah Kiwi, Tue ,Ixora..saja aku nak ucap terima kasih atas nasihat n kata-kata Datin..mmg betul katanya tentang lelaki nie..ader pengajaran..dia lebih berpengalaman dari aku so byk aku boleh belajar..*

*Untuk Minah Kiwi, thanks atas Blogger Tips pasal comment form..dapat juga ilmu mcm mana nak betulkan apa yg tk betul dalam blog aku nie..aku hargai sgt..bertambah lagi ilmu..*

*Untuk En. Tue pulak jgn terasa yer klu byk sgt post entry about lelaki nie..tu cuma luahan perasaan..tak berniat nak mengganggu sesiapa..*

*Kepada Ixora, tahniah akhirnya berjaya comment dalam blog ~Akukahmilikmu~ nie..tu sume dah diperbaiki atas tips dari Blogger Tips n Trick..sudi2 kan la komen apa saja yang nak dikomen dalam blog nie yer..*


2 meletops dah komen! :

tue diak..! said...

hehehe..trimas ngn entry edisi khas ni sara..
psstt psstt... gua xtrasa ar x tganggu pun (sentap skit2 kut) weekekek.. dun wory i'm cool bebeh.. ahaks! mucha glasias..!! adios

Minah Kiwi said...

to be honest.. bila minah kiwi baca entry pasal ni, memang minah kiwi nk kembali semula dalam zaman blogging.. teringat time minah kiwi kat uk dulu,,.,berblogging ngan berchatting... wah so nice. nowadays dah busy ngan kerja .. susah sangat nk go on9..

anyway.. minah kiwi akan kembali aktif berblogging x lama lagi.. teringin nk comment blog uollss semua gitew

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;