Monday, March 15, 2010

❤STYLE LELAKI KENCING❤

Holla..lamanya aku rasa tak update blog padahal baru 4 ari..aku bz dengan kenduri Tahlil dan Akikah sampai tkder masa nk tgk blog..bila dapat on blog aku pulak BLUR..idea sume lari ikut Abang Kassim Ponn..Ponn..tetiba aku tertarik kat 1 entry dalam blog Cik Dara..pasal Style Lelaki Kencing.Kelakar gila bila aku baca..Tak sangka ada macam jenis style kencing..hehe..Yang aku selalu nampak Style Lelaki Normal jer..nk jugak tgk Style Lelaki HipHop..Sure berterabur..

Lelaki Normal : Masuk ke toilet, sekiranya penuh, keluar dan kencing di balik pokok.

Lelaki Rempit : Selalu ikut member member nya ke toilet walaupun dia taknak buang air kecil.

LelakiJuling : Curi2 pandang lelaki di sebelahnya ketika sedang kencing.

Lelaki Pemalu : Jika merasa di lihat di intai oleh orang lain, air kencingnya tidak keluar, tapi pura2 kencing, kemudian keluar dan kembali lagi kemudian untuk kencing sesi kedua.

Lelaki Suka Berangan : Membuka seluar dalam dan lalu kencing di atas seluar sendiri.

Lelaki Effisien : Meskipun terasa nak kencing, tapi ditahan dulu sampai masa untuk buang air besar, baru kemudian melakukan keduanya dalam satu waktu. Sungguh effisien.


Lelaki Pemabuk
: Suka kencing atas kaki sendiri.

Lelaki Palsu : Kencing di toilet wanita!

Lelaki Cover : Pakai seluar yang abis dikencinginya.

Lelaki Serabai : Pakai seluar yang dikencinginya dulu tapi di cium dulu seluar dalamnya kot2 sudah bertukar bau durian.

Lelaki Kreatif : Kalau kencing kakinya diangkat satu…

Lelaki Rambu : Suka kencing jiran tetangga..

Lelaki Funky : Kencing di tempat public.

Lelaki Sial : Selalu kencing kawan kawannya..

Lelaki Kaki Enjoy : Kencing sambil mengeluarkan bunyi bunyi ghairah..

Lelaki Jimat Masa : Cuma buka zip, keluarkan anu dia pastu terus pancutt..

Lelaki Moody : Biasanya pakai pampers..

Lelaki Kurang Ajar : Kencing dan di ikuti dengan kentut.

Lelaki Buta Huruf : Kencing di toilet yang di letakkan sign ROSAK atau Tandas Sedang Di Bersihkan..

Lelaki Hiphop : Kencing sambil kejang2 breakdance..

Lelaki Pembenci : Kencing dah ludah kencing sendiri..

Lelaki Ramah : Suka ajak orang sebelah bersembang sambil kencing, tak kira sapa kat sebelah dia.

Lelaki Percaya Diri : Selepas kencing, anunya dibawa berjalan jalan ke sinki..

Lelaki Pelupa : Selepas kencing, keluar toilet, terburu buru masuk balik sebab ada beberapa titis lagi air kencing yang tertinggal..

Lelaki Dermawan : Kencing tak keluar tapi tetap bayar 20 sen.


p/s ~ paling hampeh bila Lelaki makan petai pastu masuk toilet..boleh kena Heart Attack jika terbau...Tak Mo Den Hidu..




31 meletops dah komen! :

aisha wUtevA!! said...

hahahha

ade2 jek!!


tapi sokong lelaki palsu.. mesti konpius jek dia tatau nk masuk toilet mana. ngeh2!!

chokio_nia said...

hahaha..paling bawah tu klaka..da tau tanak kencing watpe masok tandas awam..huhu

zella y said...

hehheheh...

menceriakan pagi sy la entry awk ni... ;)

lelaki palsu tu kelakar la hehehe

Ms.Independant said...

byknye style...
macam2 ragam.
hahaha

:P

Hanis Kamis said...

paling kelakar

lelaki percaya diri..
ahahaha.

ntah hape hape.

jejaka anggun said...

lelaki yg kencing melalui straw yg ditebuk di perut tuh jenis lelaki apa ek?

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisha ~ lelaki palsu ni mmg sengal.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Chokio ~ klu pompuan lain la..nk repair tudung or rambut..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zella ~ ye ker..thanks..tk sangka bleh ceriakan ari Zella..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Mrs.Independent ~ tu la pasal..pilih jer nk yg mana..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hanis ~ rasanya tkder kot laki cmtu skang nie..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Jejaka Anggun ~ tu maknanya laki tu tkder saluran kencing..

fiD said...

macam mane pulok kencing malam?hoho..

btw, idea sape nie?huhuh..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hai salam..akukahmilik mu..akak nak cite pasal hp kat blog akak tu..kalau nak dapatkan die senang aje...cari 15 org yang betol2 berminat untuk belajar kat unikop .. huhu..tolong la eh promote kat sape2 yang berminat untuk belajar kat situ..kalau ade sesape yang sangat berminat soh je dorang p blog akak atau p blog ni http://www.mymaokil.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut.. sekian ,..terima kasih..hehehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

suka lelaki yg efisien tu!! hahahahaha kelako je

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid ~ idea sapa rahsia ar..mana leh bgtau..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Cik Aida ~ akak?nampak i mcm muda ek..nk panggil@anggap i 'adik' pun ok jer..hehe..orait insyaAllah akan ditolong..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Paani ~ tu la pasal..2 dlm 1 lagi..jimat masa..

Pert Doherty said...

Lelaki sial tu lawak.. sumpah.. hahaha..

gua ingat dia kencing kt muka kawan dia.. ahhahaha

zan-xray said...

apa perasaan wanita bila "wanita palsu" memasuki tandas wanita untuk kencing ya?
dengan suara garaunya.

ZahirZ™ said...

ade ker cmnie???mane taw??hahahaha

Kiki Lala said...

kelakar la entry ni...hihihi...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Pert Doherty ~lawakjer dah cukup..tkyah la nk sumpah2..hehe..klu kencing kat muka kwn yg tu teramat sial la..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan-Xray ~ kompem dia kena kutuk dulu..tk malu ker nk jadi pompuan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zahir ~ ade kot..tk tau ar..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki ~ thanks..

Ieda the Rainbow Princess said...

"Lelaki Palsu : Kencing di toilet wanita!"

Wakakakaka.. >.<

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda ~ lama tk nampak..hampeh jer laki palsu ni..

Ieda the Rainbow Princess said...

K.Ieda mcm Chipsmore!Hihi.. ^_*
Mmg hampehsss lelaki2 palsu itu!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda ~ mmg mcm chipsmore..jenuh tggu kak ieda muncul.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;