Saturday, January 30, 2010

❤BASKON & ABON❤


Seorang lelaki bernama Baskon yang baru saja menjalani malam pertama bersama isterinya, menceritakan tentang kemuskilannya kepada seorang kawan, Abon.


"Wah, gila juga! Ternyata memang benar," ujar Baskon. "Kebiasaan yang sering kita lakukan ketika masih bujang, boleh berulang pada malam pengantin."

"Sebenarnya apa yang berlaku semalam?" si Abon ingin tahu.

"Begini. Kau kan tau kalau sewaktu bujang aku suka melanggan perempuan."
"Nah, terus malam pengantin semalam, setelah selesai melakukan hubungan, tanpa sengaja aku memberikan wang RM 100 pada isteri aku."

"Hah, gila kau!" Abon terperanjat. "Bagaimana? Isteri kau marah??"
"Itulah masalahnya," Baskon menjawap. "Dia malah memberikan pulangan wang RM 25 kat aku!"




29 meletops dah komen! :

farhana ghafar said...

eheheh. :) hit me back kayh

aisha wUtevA!! said...

hahaha..
gile tol laki nih.
seb bek bini die tak bg kaki jek kat die.
if tak pdn muke!

hisham said...

salam...hahaha...lawak..jgnlah jadi kt aku cmni...

fiD said...

gahaaagaha

same upenyer!

Lynn Nasir said...

haha..dah terbukti, mmg mereka PADAN ANTARA SATU SAMA LAIN.

Aizwan Ali said...

wakakakakakakaa!!!!!!!!
patut tambah dialog mcm ni dari isteri,

sambil hulurkan balance RM25 tu, dia cakap

"terima kasih, datang lagi"

wirajiwa said...

baber ganaznyer lawak... hisk.

rizputra7 said...

haha...adakah si isteri nie pernah bekerja sebagai .................. sebab tue bagi baki duit tue...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Farhana~ orait...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aisha~ tu maknanya kisah silam sesama terkantoi..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hisham~ tkkan jadi mcm tu klu u tak sua RM100 kat wife..hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Fid~ tu la sesuai sgt la laki bini nih..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Lynn Nasir~ yup..betulx3..bagai pinang dibelah lapan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aizwan~ klu ckp cam tu nanti jenuh la sok kompem masuk court..nak cerai..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Wirajiwa~ mana dtg ganaznya..hehe..skit jer..

♥akukahmilikmu®♥ said...

RizPutra~ sendiri pikir la apa keje bini dia..hihi..

MaizaC'Joe said...

kihkihkih..... bagi balik baki duit tue.. ada makna tertentu... ehemm... he..

zulhilmi bdk blur said...

sapa yg trok klu camni...
laki 2 ke bini dye..
hihi

zan-xray said...

nasib baik cerita lawak je..
susah nak membiasakan benda dah jadi tabiat :p

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara..
Lohhh..2x5,5x2!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Maiza~ maknanya hanya dia n laki dia yg tau...hehe..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zulhilmi~ 2 dua sama truk..kan dah pecah tembelang..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan x-ray~ baru padan..harap tk jadi mcm tu la bila kawin..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hans~ orait..akan ku vote nanti yer..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda Cyg~ darab sume dapat 10...hehe..

IxoR@ said...

hahahahhaa...

hambik ko....

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ixora~ sis..hambik dia..sama2 padan..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;