Wednesday, December 30, 2009

❤KASI BIBIR NAK LIDAH❤

KASI BIBIR NAK LIDAH??ooppss..korang jangan salah paham..nie bukan hal Cium-Mencium@French Kiss okay..

~kisses yang berkaitan tapi tak la berkaitan sgt~

Mungkin ada akan beranggapan entry nie berbaur lucah tapi tidak sama skali..aku malas nak guna ayat KASI BETIS NAK PEHA..saja aku guna KASI BIBIR NAK LIDAH yang memang aku tak tau maknanya..suka suki hati jer..aku nak cita ada la 1 blog nie yang boleh dikatakan blog berbaur politik..maybe dia nie penyokong kuat ***!!aku pun masuk sambil kenal2 tambahkan followers n kenalan baru..comment2 pun ada..bila masuk hal politik nie sebenarnya aku malas sgt nak komen benda mcm nie..bukan aku tak amik port tapi aku tak brapa suka untuk terlibat dengan politik yang aku sendiri tak pasti kebenarannya..

Ada jugak la aku komen tapi tak la panjang sgt pasal aku sendiri tak tau nak komen klu hal politik..bila aku komen tiba2 Tuan Empunya blog datang balik ker blog aku minta aku kasi komen yang panjang-panjang!!!PUNGGAH!!!aku pun pelik la..takkan sampai nak paksa orang untuk komen..isshh nak nyampah tak patut la..sama2 blogger so aku wat bodoh jer la..

p/s: Korang penah tak alami situasi macam nie & apa tindakan korang erk?gi balik blog dia dan komen panjang2 lagi ker?

Lagi 1 ari kita akan sambut Tahun Baru 2010..so aku nak wish Happy New Year 2010 untuk sume kengkawan blogger yang aku syg Sis Ieda, Sis Ixora, Adik Ain, Adik AkmarPurple, Farra Eng, Aisumi, Pakcik Mamau, Tue & ramai lagi..thanks 4 all ur supporters selama aku berblogger nie..Moga apa yang tak sempat diselesaikan tahun ni akan dapat kita selesaikan tahun depan..harap kebahagiaan akan memenuhi perjalanan hidup kita untuk 2010..

~GOODBYE 2009~
~WELCOME 2010~

HAPPY NEW YEAR





39 meletops dah komen! :

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said...

hahaa..mmg Magnet betUl tajuk entri nie......=)

Didi Nadhirah said...

kurang minat sikit blog berbaur politik ni..pasal kite tak tau mana yg betul n salah

zella said...

hurm... kurang minat bc blog politik...
pening kepala hehehhe

btw, happy new year.. =)

SharHanah® said...

Sama ler kita ... sy pun kurengg gemar bab² politik... wat BO LAYAN jer lah.

rizputra7 said...

selamat tahun baru 2010...politik hanya lakonan semata2

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

sangat tak suka blog pasal politik
ade satu blog tu, ayah keje kerajaan tapi anak sokong selain kerajaan
huh' menyampah akak..
bukan anti politik tapi, xbape nak suke lar
huhu

♥akukahmilikmu®♥ said...

ZueSmile~fuh!!mcm magnet tu..nasib tk melekat trus kan..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Didi~ betul tu..setuju sgt..lagipun dlm politik nie mcm2 hal bleh jadi..silap2 jadi buruk plak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zella~ tau tkper..rimas kekadang bila baca hal politik..asik salahkan 1 sama lain..

Happy New Year jugak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

SharHanah~ mmg dah wat bo layan jer..klu termasuk pun hanya HI jer..

♥akukahmilikmu®♥ said...

RizPutra~ mmg tepat..hanya lakonan dan dusta semata..sampai tersasar niat nak berpolitik nie..

♥akukahmilikmu®♥ said...

AidaComei~ anti politik tidak sama skali.cuma amik jln berdiam diri dari terjebak dlm dunia politik skang nie yg lintang pukang..hehe

syaf said...

wah kemain lagi org 2
siap nk pakse comment panjang2 plak..vongok tul

ZihNuN FaTiN said...

saya pon xmnt politik kak...

n klu die suh kasi lg komen pjg2,lg sy xnk..hehe

DH said...

Aku tak pernah suka bila orang bincangkan isu politik dengaan aku..
Especially dari yang dikategorikan sebagi ekstrimis..
Kononnya pemimpin mereka manusia sempurna..
Melabel, menghukum, memburuk2kan pemimpin yang lain seolah-olah mereka tak tahu yang pemimpin itu juga manusia..
Aku baca isu politik hanya untuk tahu arus semasa..
Aku tak faham segala isu berkaitan politik..
Cuma dengar dan senyap..
Lebih berjuang untuk sesuatu yang kita sendiri betul2 faham..

farra-eng said...

ish me mmg x ske org paksa suh comment.Tapi kadang2 kesian gak dorang nie jadi comment ler cikit. Happy New Year + Murah Rezeki amin

♥akukahmilikmu®♥ said...

Syaf~ vongok???hurm..cam best jer ganti bongok kan..tu la pasal..komen pendek tk mau..nak panjang2..heran tul..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zihnun~ so kita amik jer jalan wat bodoh jer..mls nak komen bab politik..

♥akukahmilikmu®♥ said...

DH~ fuh!!voque tul kata-kata u tu..tapi mmg tepat lagi benar..politik skang mmg mengarut..baik dgr dari jauh jer dari terlibat sama..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Farra~ kiranya u mmg penyabar..sanggup nak komen panjang..maybe u byk idea nk ckp dlm politik nie..compare ngan i lagi mls nak komen nak2 politik kaler Ijau nie..

wirajiwa said...

Kepada Keluarga, kepada Sahabat dan Teman-Teman sekelian. Selamat menyambut tahun baru 2010.
Semoga azam dan usaha pada tahun 2009 membuahkan hasil yang memuaskan.
Dan tahun 2010 ini menjanjikan sesuatu yang lebih bermakna. InsyaAllah.

"voice from wirajiwa"

cj'alhafiz said...

politic talking?
peole said that politic is bad....
but for me politic in a positive way is very good...!!! it's help us to know how to make our country a better place. but...the radicals politicians...is not good for our society...agreed!!!

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Morning my dear Sara..Thank U,Thank U,Thank U!Wish U all the best too Sara.. ^_*
Happy New Year 2010!
Pssstttt..Ape azam br Sara? ;)

p/s: Sara sori lmbt singgah cnie..
Akak blm do lg dr semalam nie,dh letih dh nie..
Semalam Akak join contest sampai lenguh dh jari2 nie mengumen utk Top Commentators Contest..
Nnt Akak dtg lg ye syg..Daaaa..Mmwwaaahh!

♥akukahmilikmu®♥ said...

WiraJiwa~ thanks and Happy New Year..may God bless u and wish u all da best..

♥akukahmilikmu®♥ said...

CjHafiz~ that's rite..it's help us to know how to make our country a better place.tpi niat jer selalu tersasar..agreed too..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ azam thn nie nak settle kan azam thn lepas yang tk sudah2 lagi..tpi yg penting ari nie Sara start diet..keras ari + muktamad dah nie..

Yer Kak Ieda cyg..wish u all da best too..

Tue said...

seperti mereka2 yg lain.. gua jg xsuka bau2 pols ni.. wekekkek! daftar pon blom g.. abih la gua kne buang negara kang..wahahahha larrikkk!!
sat2.. happy new year sara moga lebih berjaya lam pjalanan idup 2

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tue~ arghh..sama ar kita..daftar pun blom..rahsia kan tau..kang kantoi..hehe..hepi new year Tue..wish u all da best k..thanks so much my fren..

Lonecryer said...

ghairah je tgk gambar tu.. kakaka

♥akukahmilikmu®♥ said...

LoneCryer~ ghairah????sendiri mau ingat ar k..

IxoR@ said...

sara...

happy new year to u too.

politik...sis pun kurang ghairah dengan politik..bukan sebab tidak ambil tahu tapi atas sebab tiada kesahihannya juga....sama dengan sara!

blog politik...? klu boleh elakkan utk komen yg lebih mendalam....

♥akukahmilikmu®♥ said...

Sis..hepi new year..sama la kita..tk minat sgt ngan blog politik nie..cuma masuk cmtu jer nak komen amat malas apatah lagi komen yg panjang..hehe..

Noor said...

ops!

♥akukahmilikmu®♥ said...

Noor~ oopss??apakah itu?hurm..jom kita pikir sama2 k..

Aidi-Safuan said...

haha....politik tuh okay je.tapi orang yang berpolitik tuh yang lebih2 sangat.come on la.huhu

♥akukahmilikmu®♥ said...

Aidi~ mmg pun..nak berpolitik mmg tk salah..tapi yang salah diri org yg berpolitik tu..cara dia bawak diri dlm hal politik..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara..diet jgn sampai x mkn trs plk..Kang kene gastrik nnt Akaaaakkk jgk yg susah.. ;)

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kak Ieda~ ratah lauk ganti nasi..tkpun roti ada..blasah jer..hehe..insyaAllah tk sakit Kak ieda..cygnya Kak Ieda kat Sara..

muah!!!!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;