Wednesday, November 4, 2009

SPECIAL ABOUT NUFFNANG!!


Malam nie aku mulakan dengan 2 entry..1 pasal Pulau Bogel 1 pasal Nuffnang..aku baru jer active Nuffnang..sebelum nie aku tak amik port pasal Nuffnang..bila tgk blog kawan lain byk Nuffnang dan bila tgk msg dari kawan blog aku yang kata "letak jer iklan Nuffnang" barulah aku join Nuffnang..pas aku buka akaun Nuffnang tengok aku rupanya salah sorang Nuffnang Glitterati..pas aku active kat berapa ari..rajin klik2 ngan kekawan blogger, aku pelik napa la tak kuar langsung earning nuffnang aku..bukan aku gelojoh nak duit cuma hairan jer..aku pun tanya kawan blogger aku En.Tue rupanya amik masa dia nak kuar earnings..kena la sabar n selalu update akaun kita..esoknya aku check la..eh! ada rupanya..aku jer suspen lebih..ahaksss..so aku post kan pasal Nuffnang yang aku tau..

SIAPA @ APA NUFFNANG

Nuffnang adalah satu syarikat pengiklanan yang berikan peluang kepada blogger untuk menambah pendapatan melalui blog dengan program pay per klik..Nuffnang adalah satu syarikat pengiklanan internet yang berasal dari Malaysia dan Nuffnang juga dikenali di negara lain seperti Singapura, Filipina dan Australia..

CARA BAYARAN PAY PER KLIK NUFFNANG

Jika anda dapati akaun Nuffnang anda telah mencapai sasaran sehingga RM50 keatas, bermakna anda boleh 'cash out' jumlah tersebut dan Nuffnang akan membuat bayaran secara cek terus ke alamat yang anda telah daftarkan..

Lebih baik jika anda adalah ahli Nuffnang Glitterati bukan Ordinary kerana jika anda Nuffnang Glitterati, Nuffnang akan bayar dalam tempoh 30 hari selepas akhir bulan berbanding 60 hari untuk Ordinary..tarikh masa pemprosesan dan penghantaran cek pula tak akan lebih dari 3 minggu..

BESTNYA NUFFNANG

Dengan mendaftar sebagai ahli Nuffnang, anda juga dapat melihat statistik trafik yang lawat ker blog anda..Maklumat tersebut sangat berguna jika anda adalah seorang blogger yang sangat pentingkan jumlah trafik blog anda dan dengan berpandukan statistik tersebut, anda dapat tahu waktu bila yang sesuai untuk anda postkan entry terbaru yang mungkin dapat menarik lebih ramai trafik yang dashyat..

inginkan maklumat lebih lanjut mengenai Nuffnang nie sila layari Nuffnang Malaysia.

p/s: so apa lagi kekawan..jom kita klik2..majulah klik2 untuk Nuffnang..





14 meletops dah komen! :

chokio_nia said...

haha..da tambah lagi sorg pakai nuffnag..smoge dpt duir byk ye..=)

d|n said...

nuffnang mmg terbaik..hehe
ak tggl tgu cek 1st je ni..
insyaAllah..
yg penting trafik..
klo trafik tggi..
baru dpt buffered earning n buat kempen..
dgn kempen..br earning akn naik dgn laju..hehe

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Ain..tu la..akak pendatang baru dalam Nuffnang..semoga sama2 kita dapat duit byk..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Din..yes..nuffnang is the best..sara pun kira tggu gak la..cek lambat lagi la..baru lagi kan..InsyaAllah..thanks atas nasihat tu..

ekopelancongan said...

salam kembara mapren..

haku akan selalu bekunjong secara rutin ke sini sambil belanja ko milo ais (kelik nuff ko la)..

jgn lupe plak berkunjong balas tau..

ngee..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Salam kembara juga Eko..yes..tak lupa punya..kan dah jadi rutin harian..

Abg Din said...

Nuffnang so friendly....

Ni yg best... Abgdin suka....

Jom klik klik...

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Betul tu Abg Din..memang friendly..Sara pun lagi suka padahal baru jer join..

Jom Klik2..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara..Pasnie boleh sama2 kita ringan2kan
jari klik nuffnang.. :)

p/s: Mmg Nuff Ads tu kdg amek ms nk kuar..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Salam Kak Ieda..aah la kak ieda..memang amik masa..kadang refresh 2@3 kali baru la dia nak kuar..mari kita sesama ringankan jari kita yer kak ieda..

cinta lea ixora said...

br nk klik tp nuffnang kamu tdo la plak.. huhu

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Cinta Lea..klu nuff tdo refresh page lagi skali..mesti dia kuar..ahaksss..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara..Yayyy!Akak da dpt status glitterati!
Beshnyehh!

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

la Kak Ieda sebelum nie bukan Gliterati erk..yay..tumpang best untuk Kak Ieda..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;