Saturday, November 7, 2009

MJ LEBIH BERNILAI SELEPAS MATI (1958-2009)


"Michael Jackson lebih bernilai selepas meninggal dunia berbanding semasa MJ masih hidup lagi", kata ayah kepada MJ menerusi satu temu bual bersamanya di televisyen..

Joe Jackson yang berumur 80 tahun itu membuat pengakuan tersebut menerusi program 'EXTRA' tetapi dengan pantas menambah yang dia lebih rela MJ hidup dari mati.

"Saya menangis sendirian apabila merenung kembali memori yang kami lalui bersama", kata Joe lagi..

Ayah kepada 10 orang anak itu selalu disalahkan kerana didakwa menjadi punca kenapa MJ melalui zaman kanak-kanak yang sukar..

MJ meninggal dunia pada bulan Jun lepas pernah menceritakan secara terbuka bagaimana bapanya menderanya semasa MJ masih kecil..



Nie adalah video movie MICHAEL JACKSON THIS IS IT..best sgt tgk disebalik tabir konsert dia..





10 meletops dah komen! :

ekopelancongan said...

salam kembara..

sayang MJ tidak berkesempatan menunaikan hasratnya memelok agama Islam selepas konsert di london..

ngee..

ellenyna said...

biasala, bila orang tu dah tiada, baru sekarang they will remembered and try to cherish anything about someone.

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Eko..Sara pun tk sure la dia dh peluk Islam ker belum? hanya Allah jer la yg tau dia dah peluk Islam ker belum..

sayang tk sempat tgk konsert dia..nasibla ada gak org rakam tabir konsert dia..sian sgt tgk dia..kurus teramat..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Ellenyna..ada jugak yg amik kesempatan nak wat duit mentang2 la dia popular n disayangi satu dunia..masa hidup hentam dia..kan bagus duit hasil filem tu kasi pada anak2 dia 3 orang tu walaupun mcm2 timbul pasal anak2 dia..pasal gen la..darah daging org lain la..kan elok bgi skit untuk masa depan diorang..isshhhh...

MJ tgk mesti sedih..

Ieda the Rainbow Princess said...

Assalamu'alaikum..Sara..Jln2 pg2 nie..
Ehh..Sis nk pegi tgk This Is It nie tp
x tercapai lagi misi nye sbb xder ms nk
pegi bnyk lak keje len nk buat kt umh,kt
opis..Sabtu Ahad baru leh ilex2 tdo..Hehe..
Sara dh pegi tgk Movie nie?Betol cam Sara ckp,
duit royalty film tu elok kalo di bg pd anak2
MJ nie kn utk kegunaan dorg ms depan..Xpun
byr hutang MJ yg berjuta2 tu..Xlah nnt ank2 dia
yg terbeban..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Lega Sara dgr Kak Ieda..ada gak Kak Ieda untuk setuju dgn sara..kan bagus bgi pada anak2 dia..dorang masih perlukan duit untuk masa depan dorang..tkkan nk harap nenek dia pulak..Sara tgk online jer..tk gi wayang pun tgk..

simieY said...

manusia hanya akan dihargai selepas mati.huhuu..

chokio_nia said...

alahai..artis mesia pon same gak..p ramlee da tade, br nak bg pangkat hapelah sgale..huuu

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Simiey..mmg pun..rasa mcm tk patut tapi tu la..nama pun manusia..bila ada wat bodoh jer..bila tkder kalut nk kenang apa sume..nk2 mcm MJ..satu dunia syg dia..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Ain..artis mesia sume hipokrit..tkder yg betul..yg ada hidup tk nk angkat pun jadi datuk ker, tan sri apa sume..bila tkder baru kalut nk angkat..sume nk dpt nama..tapi kalut nk kasi title kat artis luar..mcm la artis luar nk hargai..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;