Sunday, November 22, 2009

HEPI BESDAY TO ME!!


Jeng!Jeng!Jeng..inilah yang dinanti-nanti oleh ku..ulang tahun kelahiranku@ my besday..genap la aku 26 tahun..cepat masa berlalu..dah nak tua rupanya..ni la yang aku tggu sgt walaupun tak ramai yang ingat tarikh lahir aku pasal kat hujung tahun..dlm family aku jer yang last besday..1 st besday mak aku la..adik pompuan aku kedua last pasal dia bulan 9 dan aku 11..bulan 11 nie bermakna bagi aku sebab aku dan best fren forever aku kongsi bulan yang sama cuma beza hari jer..dia awal bulan aku akhir bulan..yang best jugak banyak ex boyfren aku yang sebelum nie kongsi bulan yang sama..bulan NOVEMBER..mcm kebetulan jer..

Yang sebenarnya kata mak aku, aku lahir 22 November tapi masa gi daftar sijil beranak, orang yang tulis tu, gi letak 23 November..aku tak cita sangat kat org pasal tu..so orang sume dah biasa dengan 23 November..ok la..yang paling best 23 Nov nie aku boleh minta macam2 kat abah aku..cakap jer nak apa..gerenti dia tak marah..aku dah pun minta hadiah tapi esok la aku tunjukkan hadiah tu..tak la mahal seperti hadiah2 yang lalu..tahun nie aku tak nak demand..aku minta yang biasa jer..aku memang nak sangat hadiah nie pasal aku memang nak!!aku malas nak beli..aku nak minta kat abah aku jer..pasal sebelum nie apa aku beli asik putus wayar jer..aku gigit la..sume ada..last aku malas nak beli guna duit sendiri..jahat tak?tkper..besday anak dia..


So tunggu next entry aku esok sempena besday aku..

p/s: so ada tak sesapa nak wish kat aku?kalau tak nak wish pun takper..jumpa dalam next entry esok yer..tungguuuu....





22 meletops dah komen! :

dara♥♥♥teruna said...

hepi besday to u sara..cik dara ucapkan semoga kamu berjaya dalam hidup kamu..impian kamu nak buka butik tercapai..panjang umo..murah rezeki n cepat-cepat dapat jodoh..jgn lupa jemput cik dara makan nasi minyak..nasib baik kita satu negeri..

hepi besday to u, dear..

hepi besday to u..
hepi besday to u..
hepi besday to Sara..
hepi besday to u...
mmuuaahh...

S Y A M I R A said...

hye (:
just wanna wish u hepii bday (:
may ALLAH bless u always (:

MaizaC'Joe said...

Happy Birthday!!
hppy brthdy tu u.. hppy brthday2x happy birthday to u.. (nyanyi ikut melodi msing2)
moga pnjang umo, murah rezki, sntiasa dlm lindunganNya.. InsyaAllah..
sama la birthday kita.. bulan ja la.. tarikh lain.. thn sama... novembr gak.. hee..

chokio_nia said...

owh..hepi bdae akak...may Allah bless u..n may all ur dreams come true..nak kawen jemput ain k..ke da kawen??errrrr..=)

btw lawa layout..hehe

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam Sara..Happy Birthday to U cayunk!!
Long live life..Murah rezeki..Cptttt dpt
jodoh!(Ehemmm!)Amin.. :) May ur life be filled with colors & ur wishes all come true!
Happy Birthday My Friend!Mmmwwwaaahhh!!!

Lynn Nasir said...

good morning!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!! semoga panjang umur yg diberkati Allah swt, happy selalu, selamat drpd segala mcm musibah, diperkenankan Allah swt segala impian, bertemu jodoh terbaik utkmu dan dikurniakan zuriat yg soleh..amiin..

it is okay kalo org lain tak ingat, janji diri sendiri ingat. hari lahir hanya penanda bahawa umur kita semakin kurang utk hidup kat dunia ni...make full use of it, muahh!!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sis... hepi besday to u..
besday kite xjauh la.. sumi punyer 28november ^_^ hihi~ smoge hepi2 slalu yer sis..

acap said...

epi besday! ;)

ZaHra_SaFia said...

sara....happy birthday yg ke 26!!
welcome to 26's zone! ceria2 slalu..hepi2 sokmo.. moga dpt jodoh yg terbaik.. =)
i'm waiting for your next post!! hehe.. wondering the present!!

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Cik Dara..u org second wish..thanks yer..moga makbul kata-kata Cik Dara..cyg Cik Dara...

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Thanks Syamira..sudi wish for me..appreciate that..

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

yer ker Maiza..ramai gak sambut besday bulan 11 kan..bila tu besday u?dh lepas ker atau akan dtg?cepat kasi tau..

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Ain..thanks..dh tentu belum kawin..of coz akak jemput Ain..mana bleh lupa adik kesayangan..ajak pakcik kasih sama erk..

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Kak Ieda..amin....semoga masin mulut Kak Ieda n doa tu termakbul...thanks n Sara cayunk Kak Ieda..

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Lynn Nasir..betul apa u kata..hari lahir hanya penanda bahawa umur kita semakin kurang utk hidup kat dunia ni..semoga apa yang kita suma hajatkan tercapai..

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Sumi..yer ker 28?tk jauh dah..tkper kali nie turn akak pulak wish kat Sumi..

btw thanks yer..cayunk Sumi..

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Thanks Acap..sudi wishkan..

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

Zahra..thanks..semoga termakbul kata-kata Zahra..syg Zahra..

kiki lala said...

happy birthday...
smoga pjg umur...
murah rezeki...
hidup bahagia...
sihat sentiasa...

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

thanks KikiLala..thanks yer..semoga panjang umo, muraah rezeki, hidup bahagia n sihat sentiasa yer..

Ieda the Rainbow Princess said...

Amin..Amin..InsyaAllah..Cyg Sara jugeh!Mwaahh!

♥♥akukahmilikmu♥♥ said...

InsyaAllah Kak Ieda..Mwaahh..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;