Saturday, October 3, 2009

AKU BOSAN..

Hye Akukahmilikmu kembali di bulan baru...entry untuk bulan baru nie aku nk bgtau yang aku bosan n menyampah n semak ngan lelaki yang suka bercakap pasal seks..Hello Guys..tkder benda lain ker nk ckp?asal on Tagged, Myspace ker apa ker ada jer nk ckp pasal seks la..antar pic comment seks la..siap ajak PHONE SEX..tak abis dengan seks..kekadang pikir lelaki skang terlalu advance la...Aduh....

Adalah sorang mamat longkai nickname dia "PANCUT DALAM" nie tetiba jer msg aku kata nak MAKE LUV ngan aku..apahal nie..apalagi aku hot aku sound dia...kurang ajar betul..dah tu siap antar pic LOQLAQ...LOQLAQ tu maknanya lucah, tak senonoh apa sume yang sewaktu dengannya..

Hello Guys, jgn la advance sgt..klu nk bercakap pasal seks bleh cakap la ngan kaum sendiri..jgnla open sgt..buat orang rasa jelek jer..aku tak la kata sume lelaki coz ada laki yang aku kenal tak pulak advance mcm tu..kekadang pikir laki mcm nie mesti jenis nak amik kesempatan..kalaulah aku ada kuasa, aku nak jer MUAY THAI orang macam nie..geram tul perangai..

Kekadang pikir la sebelum nak bercakap..jangan main TERJAH jer...tak semua orang suka cakap benda nie..kan personal..so biarlah jadi personal...kan baguih mcm tu..bukan semua laki suka ckp pasal seks dan bukan semua pompuan suka dengar pasal seks...tapi laki dan pompuan suka seks..cuma ada la batas dia..mana yang boleh ckp mana yang tk leh ckp...

Sekian..entry nie bukan kutuk yer..cuma luahan tension ku pada lelaki yang suka amik kesempatan nie..Sori yer klu ada yang terasa...Luahan jer..


8 meletops dah komen! :

chokio_nia said...

btol2..sokong2..sbb tu aku jarang da bukak lmn2 maya ne..aktif fesbuk je pon..hoho

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

ntah apa2 laki zaman skarang k...dh pupus laki baik agaknya..

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Sara..mmg kalo kt Tagged tu lg lh bnyk yg x senunuhnye..Sampai Sis pun da delete akaun kt Tagged tu sbb TAKOTTT!

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

salam kak ieda..hot gila2 nie..

wirajiwa said...

adehhhh...buat malu betul laaa. Kemaruk nak mapus dah gamaknyer jantan turh. Kampang betul, sebab dek hak sekor dua nih lah rosak nama baik golongan yang ramai nih. Aku yg lelaki baca entry nih rasa sakit hatinya. Kampang betul!!! Ladakan jer celah kangkangnyer tur.!!!Hampeh!

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

tau tkper WIRAJIWA..kekadang jadi takut nk kenal laki nie..advance...

Kamsiah said...

lelaki kalau mulut lancang mcm tu,kalau dok depan kita
patutv dicilikan ja mulutnya tu...mmg bengong...kurang ajar..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

btul tu Kamsiah..sara lagi setuju..dok depan bukan kata cilikan jer..rasa patut potong lidah tu..biar tk leh kata pa dah..mmg kurang ajar..dh tk tau hormat pompuan..apatah lagi ingat Tuhan..Nauzubillah..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;