Wednesday, September 30, 2009

RUMAH MICHAEL JACKSON..

Cantik gila la umah MJ nie..aku paling suka bahagian dalaman umah nie..corak batu-bata..teringin nak wat umah aku mcm tu..tapi apakan daya umah pun tkder lagi..menumpang je dulu...


~Meja makan di asimple jer..tapi aku suka tgk siling dia..cantik...~

~Ruang bacaan dia pun not bad la..cantik..minat membaca ker dia?ntah..aku pun tk tau..~

~Kan best dapur umah family aku besar n luas mcm nie..boleh sumbat mcm2...aku paling suka corak batu-bata..senang ker nk wat design mcm tu?~

~Sapa nk view mcm nie?Aku orang pertama kata nk...Aku Nak!!!Cantik...~


3 meletops dah komen! :

din3187 said...

memang cantik...saya pun nak jugak... :)

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

klu mcm tu sama la selera kita kan Din...

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu menziarahi anda

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;