Friday, September 25, 2009

I GOT FLU & A NEW GUY

Halo...i'm back but dapat flu la..not Swine Flu okay...aku ader kenal mamat baru nama HAFIZ ZULKARNEIN..sedap nama..org Alor Setar, Kedah..dekat gak ngan aku..aku tak suka sgt jauh2 nie...masih dalam proses kenal hati budi n maybe tak lama lagi kitaorang akan berjumpa..yang bestnya dia nie anak tunggal..aku suka anak tunggal coz klu ada beradik lain, aku letih nak melayan kerenah diorang..nak pulak beradik pompuan...tapi belum tentu jodoh aku ngan dia..Kita Hanya Merancang Tuhan Yang Tentukan..

Dia nie ada iras Akhil Hayy..umo 27 tahun..tua setahun dari aku..tiap ari kitaorang msg..kepala aku ringan skit dari aku pikir pasal orang lain..so sbb tu aku tak rasa apa2 masa Johari nie kol..Aman rasa..

Balik kepada selsema aku nie,,dari tgh hari aku selsema..nak wat apa pun tak selesa coz hidung asik berair jer..rasa mcm nak potong idung nie untuk ari nie..rimas tul...ada tak sesapa rasa baik hati nak tukar hidung..(gila ker apa aku nie,nak tukar idung..)Dah mandi tapi tetap mcm tu..dah makan ubat pun taknak lega lagi..letih tul la...ish...Selsema Oh Selsema..

4 meletops dah komen! :

Ieda the Rainbow Princess said...

Alaa..sian nye..Same la kita kena Selsema..
Nie sambil Blogwalking nie sambil letak2
Inhaler kt idung..Aduiii laa..habih tisu 2kotak
dh nie..Dlm Selsema2 pun dpt new guy humm..Hehe..Taniah..Xper pela2 kenal hati budi..
Moga ke jenjang pelamin lh ya..InsyaALLAH..Ehh!Kebetulan plk
sama lh nama dgn hubby sy nie..Hehe..Get Well Sonn,ya..

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

la..really sama nama...sedap la nama tu kan..u pun jgn lupa mkn ubat...kasi cepat ok...samala kita berkotak tisu abis..Amin..minta masin mulut u..ke jinjang pelamin.....thnaks ya...

Ieda the Rainbow Princess said...

Sama tp x ada la Zurkar9 dkt belakang die tu..
Hehe..Terkejut dh die ye..Sori2..Amin2..moga cepat sampai jodohnye ye dgn Encik Hafiz Zulkar9!

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

Amin...nak jugak mcm tu..harap kali nie tk kecewa lagi..akak doakan la yer..

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;