Thursday, September 24, 2009

HE'S BACK..

U know what, Johari Bin Hassan kol balik..Ada lagi rupanya mamat nie...aku pun tanya la mana menghilang..ingat dah kawin ker apa..senyap kat 2 bulan..dia kata dia gi Dubai...ada kerja kat sana..aku pun start la soal ala-ala Bukit Aman..aku tanya la tk reti bgtau ker nk gi Dubai ker apa...msg pun tak..Dia nie suka rumitkan keadaan la..Aku mmg dah tak percaya kat dia..

Aku bercakap tk la lama...kejap pun tk juga..tengah2...pastu dia kata nanti kol balik..tapi mcm biasa aku dapat agak apa jadi pastu..dia tak kol dan bila aku try kol masuk mailbox..lagilah kena sumpah seranah aku...Kejam Ker Aku????Aahhh..aku tk peduli pun...

Kebetulan pulak Bard Fahmi kol aku..nie lagi sorang wat aku nyampah...tetiba kol apa hal...apa lagi dia nk aku pn tak tau..aku nyampah klu org terlebih ego nie...mcm baguih!!!padahal tk baguih mana pun!!!!aku wat bodoh jer..malas nk angkat...semak pala otak aku jer..

Dan yang paling best dan seronok aku tk rasa apa-apa pun bila Johari kol aku balik...aku rasa relax ja..tak gelabah apa pun...

Sekian Untuk Malam Ini...Jumpa Lagi..Daaaa.....

5 meletops dah komen! :

dara♥♥♥teruna said...

sblm gi dubai tkkan tkleh bgtau nk outstation..kan senang..ish...

chokio_nia said...

hurmm...btol2..tayah peninkan kpale ngan laki cmne..huhu

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

betul chokio_nia..serabut pala otak..rosak medula oblongata...hehe....chokio_nia?what a kiut name...

din3187 said...

siapa si johari tu yer? jeng3.. :)

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

din3187..u baca blog i dari mula u tau la sapa si mamat Johari nie....hehe..jeng3...

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;